Anna Broc 10.09.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Właściwie to projekt zrobił mi przyszły wykonawca wg mojego pomysłu. Dostałam pozwolenie na rozbudowę od gminy ale muszę odwołać się przez starostwo aż do ministerstwa budownictwa aby dostać zezwolenie na przyleganie tarasu do płotu - mieszkam w szeregowcu. No i tu zaczynają się kłopoty, mam uzupełnić podanie i dokumenty o rysunek skalowany tarasu oraz plan zagospodarowania (ale czego, mojego ogródka?, podobno architekt ma wiedziec o co chodzi) Moje pytanie jest ile mogą kosztować takie rysunki - rozumiem że mają byc dwa -rysunek tarasu i ten jakis plan zagospodarowania. Zwróciłam się mailowo do jakiegoś biura architektonicznego i podali mi cene 1200 zł netto, a jeszcze się pytają czy mam plan, to przeciez architekt ma go zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula302 11.09.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 do zrobienia planu zagospodarowania potrzebna jest mapka geodezyjna . moze to mieli na mysli mówiac o planie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts