Kuna 10.09.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Dom to typowy klocek gierkowski ze stropodachem . Izolacje stanowi żużel , który nie spełnia swojej roli . Dach pokryty jest starą gierkowską papą położoną na lepiku . Chcę przykleić styrodur Izobudem WL do tej starej papy . Nie wiem natomiast jak położyć na wierzchu styroduru papę bitumiczną . Palnik na propan - butan jakoś mi nie pasuje . Czy jest jakiś klej aby przykleić papę do styroduru . Może nadaje się powyżej wymieniony Izobud WL ? Napiszcie jak poradzić sobie z takim problemem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 10.09.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Dom to typowy klocek gierkowski ze stropodachem . Izolacje stanowi żużel , który nie spełnia swojej roli . Dach pokryty jest starą gierkowską papą położoną na lepiku . Chcę przykleić styrodur Izobudem WL do tej starej papy . Nie wiem natomiast jak położyć na wierzchu styroduru papę bitumiczną . Palnik na propan - butan jakoś mi nie pasuje . Czy jest jakiś klej aby przykleić papę do styroduru . Może nadaje się powyżej wymieniony Izobud WL ? Napiszcie jak poradzić sobie z takim problemem . Zamiast styroduru ,który jest drogi i nie musi być stosowany na dachu, dać styropapę. np. http://www.artbud.pl/STYROPAPA_warstwowe_plyty_styropianowe_jednostronne_EPS_100_10001000mm_grubosc_50mm_m2-11684.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuna 12.09.2009 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Dziękuję Zbigniew100 jest to dobry pomysł - do rozważenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts