rafaljot 15.12.2003 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 CHCEMY RUSZYC NA WIOSNE KUPILISMY JUZ PROJEKT WLASNIE ZALATWIAMY FORMALNOSCI WSZEDZIE TRZEBA ODCZEKAC USTAWOWE DWA TYGODNIE ( DLACZEGO TAK DLUGO????)NIE WIEM CZY KWOTA W JAKIEJ SIE CHCEMY ZMIESCIC NAM WYSTARCZY 200,000 DOM NASTKA ARCHIPELAG 150 M UZYTKOWEJ POWIERZCHNI CO WY NA TO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.12.2003 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Ja też chcę ruszyć na wiosnę. Załatwiania rzeczywiście sporo. Życzę owocnego załatwiania i wykonaqnia planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaljot 16.12.2003 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 hihihi wymieniajmy sie doswiadczeniami w urzedach na jakim jestes etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaljot 16.12.2003 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 czy po mapkach i zlozeniu wniosku o pozwolenie na budowe trzeba jeszcze cos zalatwic? a moze przed? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.12.2003 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2003 Ja jestem po mapkach ponadto złożony wniosek o pozwolenie i w trakcie przyłączy. Trochę mam biegania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 26.12.2003 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2003 Zajrzyjcie do mojego Dziennika budowy. Chciałbym się w nim pochwalić jak mi szybko poszło to uciążliwe załatwianie pozwolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts