Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Guliwer 2G c.d. - wnętrza i takie tam ....

Recommended Posts

• Odpowiedzi 684
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja przyłączam sie do zachwytów nad choiną-jest piękna, trzeba równiez przyznać ze fotograf z ciebie genialny :D

... nie lubię latać więc mam nadzieję,że będzie spokojny ze szczęśliwym dotarciem do celu

Ja uwielbiam, choć troche meczące- ale lubie. Kasiulkap życze oczywiście szczęsliwej podróży :D

Z zyczeniami swiątecznymi jeszcze wpadne :wink: , a tymczasem miłego lepienia uszek :wink: :wink:

Pozwoliłam sobie zajrzec do Twojego dziennika i musze przyznac,że masz śliczne widoczki zza okna jak i równiez urządzone mieszkanko. :wink:

http://img138.imageshack.us/img138/3690/swietaf.jpg http://img138.imageshack.us/img138/swietaf.jpg/1/w500.png

Wesołych świąt Bożego Narodzenia

zdrowia, szczęścia i miłości

w gronie rodziny i przyjaciół

żeby Jezusek u was zagościł życzy Agnieszka i Michał

to jest ona :o cudna :D :D

skorzystałas z linku i kupiłas taka samą????

nie nie, zapisałam sobie na najbliższą przyszłość jak już mnie na dobre wkurzy zamiatanie igieł i jak moje 3 kocie futra na dobre rozniosą żywą.

To są nasze pierwsze święta w nowym domu, a w kawalarce zawsze miałam maluteńką sztuczną więc w tym roku musem jest pod sam sufit i żywa :D

hej Celinko

ja już w Irlandii :-? Święta minęły tak szybko,że nim się obejrzałam trzeba było wracać :(

Narobiłam zdjęć łazienki, ale jeszcze nie skończonej i oczywiście "sperd...ej" bo zamiast ciemnej fugi na ciemnych płytkach jest w całej łazience jasna :evil: ale na szczęście okazało się,że jest jakiś środek na zmianę koloru, więc kazaliśmy to zmienić :p

Ale niestety są też wieści trochę gorsze, bo ich zmienić nie można... wczoraj wieczorem dowiedziałam się,że sklep w którym pracuję w tym tyg. zostaje zlikwidowany a w związku z tym ja tracę pracę :cry: :cry: :cry:

chyba pojadę szybciej do Polski niż było planowane i dopilnuję domu,żeby nie było więcej spartolonej roboty :evil:

a u ciebie piękny świąteczny nastrój... tak ciepło,że aż chciałoby się tam posiedzieć :D