leila 16.12.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Piękna choina!!! Taka gęsta! Właśnie takiej zawsze szukałam i nie mogłam znaleźć. Podpinam się więc pod prośbę o linka do aukcji i czekam z niecierpliwością na finalną odsłonę drzewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 17.12.2009 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 link do aukcji, ale nie mogę znaleźć, mogłabyś wkleić jeszcze raz? Piękna choina!!! Taka gęsta! Właśnie takiej zawsze szukałam i nie mogłam znaleźć. Podpinam się więc pod prośbę o linka do aukcji Ile za nią zapłaciłaś?? http://www.allegro.pl/item820865077_choinka_choinki_dama_vip_180_hit_sezonu_okazja.html tylko to jest link do aukcji choinki 180 cm i chyba juz zakonczona Ja mam 2,25 za 190 zl własnie od teg allegrowicza. Tam jest numer telefonu jesli nie ma juz na aukcji wystawionych moze moza sprobowac zadzwonic. Ja rozmawialam z nim przez telefon wiec jesli jeszcze maja pewno tak tez mozna to zalatwic. No mam nadzieje ze nie bedzie wygladała gorzej po wystrjeniu w bombki i reszte tylko taka gęsta jest że w sumie nie wiem gdzie wcisnę bombki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kijanka9 17.12.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Wow choinka piękna. Jak żywa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 17.12.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila 17.12.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 18.12.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 A jaka jest szerokość Twojego kominka (łącznie z trawertynem)? Zastanawiam się jak u nas będzie, czy taki "poziomy" nie zajmie za dużo miejsca drugie tak jak u nas - wcisnac stol miedzy kominek a okno. Trzeba "odchudzic" komin postawic kominek na wprost niego a nie po prawej stronie jak w planach i jest miejsce na stol. Zeby bylo calkiem komfortowo mozna zrobic inny kominek - węzszy - np jakis z prostokatnym pionowym wkładem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 18.12.2009 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 A jaka jest szerokość Twojego kominka (łącznie z trawertynem)? Zastanawiam się jak u nas będzie, czy taki "poziomy" nie zajmie za dużo miejsca http://img148.imageshack.us/img148/908/dsc08957.jpg moze to Ci pomoze Duzo osob pyta o wymiary to teraz beda wszystkie w jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 18.12.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 DZIĘKUJĘ BARDZO! Świetna forma odpowiedzi! Wszystko zrozumiałe! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 18.12.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Do Igor_Celina Jestem tutaj nowa osóbką.Strasznie podoba mi sie ten obraz na niebieskiej scianie(czy on jest z kawałków szkła?) jak sie wchodzi po schodach.Jest sliczny! Moje pytanie brzmi z czego jest wykonany i gdzie kupiony i nieskromnie zapytam tez o cenę.Chciałabym wkleic tą fotke z tym obrazem który mi sie podoba w waszym domku, ale nie wiem jak.Będę wdzieczna za odp.Pozdrawiam [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 18.12.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Strasznie podoba mi sie ten obraz na niebieskiej scianie(czy on jest z kawałków szkła?) jak sie wchodzi po schodach.Jest sliczny! witam chodzi Ci o to miasto nad schodami???? Jesli tak to to jest zwykla fototapeta kupowana przez internet z jednej ze stron (linku Ci niestety nie podam bo juz nawet nie pamietam z jakiej) poszukaj na stronach z fototapetami na pewno znajdziesz. Cena o cos okolo 90-100 zł (rok temu) Przyklejona jest bezposrednio na ścianę nie ma na niej żadnej dodatkwej powłoki ani szyby. Mam nadzieje ze uda Ci sie znaleźc. Pozdrawiam ... a sciana jest szara ... tylko na zdjeciach wychodzi jakos tak róznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 18.12.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Do Igor_Celina Nie nie chodzi mi o to miasto fototapete tylko o obraz z płytek(kwadraty prostokaty) biało przezroczysty macie to cudeńko jak sie wchodzi po schodach na góre to jest na 1 stronie w galerii waszego domku.Gdybym wiedziała jak sie wkleja to co mi sie u was podoba to bym to zrobiła.Wiec jesli mozecie to napiszcie mi z czego ten obraz jest wykonany i gdzie kupiony no i cena.Jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 18.12.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Do Igor_Celina Nie nie chodzi mi o to miasto fototapete tylko o obraz z płytek(kwadraty prostokaty) biało przezroczysty macie to cudeńko jak sie wchodzi po schodach na góre to jest na 1 stronie w galerii waszego domku.Gdybym wiedziała jak sie wkleja to co mi sie u was podoba to bym to zrobiła.Wiec jesli mozecie to napiszcie mi z czego ten obraz jest wykonany i gdzie kupiony no i cena.Jeszcze raz dzięki Aaaaaaa o to Ci chodzi Nie załapałam ponieważ to nie obraz tylko zwykłe antyramy z białą kartką w środku.... więc koszt minimalny. (Ikea -tanie są) Maja byc tam zdjęcia czarno białe ale jakos nie mam czasu powybierac. Juz sie przyzwyczaiłam do tego że są puste bo w sumie nie wyglądaja tak żle Tworza swego rodzaju obraz jak sama to zauwazylas U nas pełno "bezosobowych" ramek - właśnie powiesiłam 4 nowe duze w salonie i też na razie są białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 18.12.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 U mnie juz swiatecznie.....znaczy z choinką. Zrobiłam sobie świeta po angielsku i mam choinkę wcześniej (wg. ich tradycji to juz na poczatku grudnia powinna stac) Na razie w takiej wersji http://img692.imageshack.us/img692/1559/dsc08950.jpg jak sie dosprzatam to będzie reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 18.12.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Do Igor_Celina Nie nie chodzi mi o to miasto fototapete tylko o obraz z płytek(kwadraty prostokaty) biało przezroczysty macie to cudeńko jak sie wchodzi po schodach na góre to jest na 1 stronie w galerii waszego domku.Gdybym wiedziała jak sie wkleja to co mi sie u was podoba to bym to zrobiła.Wiec jesli mozecie to napiszcie mi z czego ten obraz jest wykonany i gdzie kupiony no i cena.Jeszcze raz dzięki Aaaaaaa o to Ci chodzi Nie załapałam ponieważ to nie obraz tylko zwykłe antyramy z białą kartką w środku.... więc koszt minimalny. (Ikea -tanie są) Maja byc tam zdjęcia czarno białe ale jakos nie mam czasu powybierac. Juz sie przyzwyczaiłam do tego że są puste bo w sumie nie wyglądaja tak żle Tworza swego rodzaju obraz jak sama to zauwazylas U nas pełno "bezosobowych" ramek - właśnie powiesiłam 4 nowe duze w salonie i też na razie są białe. Bez tych czarno białych zdjęc fantastycznie wygladają te antyramy.Serio!!! Dzieki za odp.Jak bys miała chwilke czasu to czy mozesz wkleic fotke z tymi 4-ma ramkami w salonie.Byłabym wdzięczna. Śliczną masz choineczke i kominek. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 18.12.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 U mnie juz swiatecznie.....znaczy z choinką. http://img692.imageshack.us/img692/1559/dsc08950.jpg spryciula wygląda pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 18.12.2009 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 spryciula wygląda pięknie u mnie nie bedzie zatrzęsienia ozdób świątecznych nie mam głowy do tego na razie, więc urozmaicam sobie to co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 18.12.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Czasami mniej ozdób wygląda ładniej,niż jak tak nawalone wszędzie bez ładu i składu A u Celiny zawsze wszystko wygląda ładnie Wszystko skromnie i ze smaczkiem Ps. my już we wtorek lecimy do Polski na święta mam zamiar odwiedzić kilka sklepów więc pochwalę się po świętach co nabyłam Nie wiem czy będę miała chwilę,przed wyjazdem,żeby tu zaglądnąć, więc: WESOŁYCH ŚWIĄT CELINKO DLA CIEBIE I TWOJEJ RODZINKI... http://www.sp14.lublin.pl/swieta/bn01.jpg http://www.mieszkancy.org/obrazki/oplatek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 20.12.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 kasiulakp dziekuje za pierwsze życzenia.To może ja tez juz dziś Serdeczne życzenia dla wszystkich tutaj zaglądajacych http://img260.imageshack.us/img260/9251/kartkawiateczna1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 20.12.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Mam chwilę to zaglądam I dziękuję za życzenia hihi Swoją drogą, to piękne zrobiłaś to zdjęcie i do tego te życzenia!! Wygląda to jak prawdziwa kartka świąteczna Ps.Chyba nie mogłaś doczekać się i ubrałaś choinkę... teraz czekamy na zdjęcia całej, ubranej choinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 20.12.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Ps.Chyba nie mogłaś doczekać się i ubrałaś choinkę... Dokładnie jakoś nie mogłam się doczekać. Stała taka zielona nie "ubrana" wiec ja przyozdobiłam. Na razie świeci tylko do zdjęć Oficjalne "odpalenie" w Wigilię.... nikt z mojej rodziny jeszcze jej nie widział nawet mąż więc jest tak jakby jej nie było. I kasiulakp jeszcze jedno - spokojnego lotu !!!!!!! i może jeszce drugie: strasznie mi sie podoba to zdanie które masz w podpisie... juz dawno miałam Ci to powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts