kasiulakp 09.01.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Wiem,że urządzanie jest super Dlatego siedząc tutaj wciąż mnie korci,żeby jechać do PL. nie mówiąc,że jak jestem tam to nie mogę się powstrzymać od zakupów Ja nie mam odleżyn bo wciąż mam coś do zrobienia w domu... więc dzisiejszy wieczór na kanapie jest bardzo zachęcający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 13.01.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Siemka... co słychać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 13.01.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 No właśnie! co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 16.01.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 hallo... !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 16.01.2010 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 hallo żyję ale nic nowego ciekawego sie nie dzieje wiec milczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 16.01.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 no a ja właśnie zastanawiałam się czy przypadkiem gdzieś w ciepłe kraje nie uciekłaś przed zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 18.01.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 no a ja właśnie zastanawiałam się czy przypadkiem gdzieś w ciepłe kraje nie uciekłaś przed zimą no mam ciepły kraj z mrozem za oknem http://img211.imageshack.us/img211/5454/img7167.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
medziaa 19.01.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Dzięki za linka. Twój dom jest naprawdę extra i napewno coś zaczerpnę z twoich aranżacji, a zarazie borykam się z problemem wymyślenia jak by tu wszystko przebudować, bo dostaliśmy dom po babci i jest troszkę stary. Chciałabym go troszkę pozmieniać, ale nie wiem jak. Twoje wnętrze napewno mi coś podpowie )) będę często tu zagladać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 19.01.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 u Ciebie jak zawsze piękne widoki jakbyś coś kupiła albo zmieniła w domku to od razu się chwal i pokazuj nam efekty może mi się cosik humor poprawi jak pokażesz coś pięknego A... tak sobie pomyślałam,że chyba lekko odgapię od ciebie obudowę kominka. Z tym,że ja mam w rogu więc będzie trochę inaczej wyglądał, no i chcę z boku (o ile miejsce pozwoli) zrobić wnękę na drewno A możesz napisać ile wyniosła cię obudowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 19.01.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 u Ciebie jak zawsze piękne widoki Co do widków to własnie szperając w kompie znalazlam to zdjecie.... kolejne z serii "za oknem",najodleglejsze pagórki wyglądaja jak wyspy.... a całosc jakaś taka nierealna....... http://img503.imageshack.us/img503/6663/aaaavo.jpg Jeśli będzie coś nowego w domku to wrzucę na pewno. Tyle że na razie inne sprawy wzieły góre i dom schodzi na dalszy plan ;( a co do kominka - poszło na priv - i jesli mój staje sie inspiracja to pozostaje sie tylko cieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 19.01.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Dzięki za linka. ..... będę często tu zagladać. nie ma za co i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 19.01.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Jejku Celinko to zdjęcie jest cuuuudne jak zeskanowana widokówka No... skutecznie poprawiłaś mi humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 20.01.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Jejku to zdjęcie jest boskie !!! genialne!! Tyle że na razie inne sprawy wzieły góre i dom schodzi na dalszy plan ;( zdradzisz może co kombinujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 20.01.2010 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Tyle że na razie inne sprawy wzieły góre i dom schodzi na dalszy plan ;( zdradzisz może co kombinujesz? praca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 20.01.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Zapytałam bo coś mi intuicja podpowiadała, i widzę że to samo co u mnie- ja też starania w tym kierunku podjęłam , trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 20.01.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 3 kobity (Inka, Cela i ja) urządzające dom i szukające pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 20.01.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 niczym trzej muszkieterowie, oj będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 21.01.2010 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 oj będzie się działo ... no własnie żeby cś zaczeło się wreszcie dziać bo u mnie na razie marazm i stagnacja ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luca11 21.01.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Witaj jestem pod wrażeniem domku Gratulacje , naprawdę super urządzony i na dodatek trafiłam na sąsiadkę Jestem z N.S Mam kilka pytań proszę jeżeli to możliwe możez podać mi namiary na Pana który robił wam kuchnię .Może być na p.v. Podoba mi się ciemny blat w kuchni ale zastanawiałam się czy nie będzie się rysował, proszę napisz jak się sprawdza w użytkowaniu? Jakiej firmy jest gres w kuchni na podłodze ? Kominek również jest superowy . Jaką farbą pomalowałaś ścianę nad kominkiem ? jaki to kolor i jakiej firmy? Dzięki i pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 21.01.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 luca11 poszlo wszystko na p.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts