Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Guliwer 2G c.d. - wnętrza i takie tam ....

Recommended Posts

• Odpowiedzi 684
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki za linka. Twój dom jest naprawdę extra i napewno coś zaczerpnę z twoich aranżacji, a zarazie borykam się z problemem wymyślenia jak by tu wszystko przebudować, bo dostaliśmy dom po babci i jest troszkę stary. Chciałabym go troszkę pozmieniać, ale nie wiem jak. Twoje wnętrze napewno mi coś podpowie :))) będę często tu zagladać.

u Ciebie jak zawsze piękne widoki :lol:

jakbyś coś kupiła albo zmieniła w domku to od razu się chwal i pokazuj nam efekty :D

może mi się cosik humor poprawi jak pokażesz coś pięknego :wink:

A... tak sobie pomyślałam,że chyba lekko odgapię od ciebie obudowę kominka. Z tym,że ja mam w rogu więc będzie trochę inaczej wyglądał, no i chcę z boku (o ile miejsce pozwoli) zrobić wnękę na drewno :p

A możesz napisać ile wyniosła cię obudowa??

u Ciebie jak zawsze piękne widoki :lol:

Co do widków to własnie szperając w kompie znalazlam to zdjecie.... kolejne z serii "za oknem",najodleglejsze pagórki wyglądaja jak wyspy.... a całosc jakaś taka nierealna.......

http://img503.imageshack.us/img503/6663/aaaavo.jpg

Jeśli będzie coś nowego w domku to wrzucę na pewno. Tyle że na razie inne sprawy wzieły góre i dom schodzi na dalszy plan ;(

a co do kominka - poszło na priv - i jesli mój staje sie inspiracja to pozostaje sie tylko cieszyc :lol:

Witaj

jestem pod wrażeniem domku :) Gratulacje , naprawdę super urządzony i na dodatek trafiłam na sąsiadkę :wink: Jestem z N.S

Mam kilka pytań proszę jeżeli to możliwe możez podać mi namiary na Pana który robił wam kuchnię .Może być na p.v. Podoba mi się ciemny blat w kuchni ale zastanawiałam się czy nie będzie się rysował, proszę napisz jak się sprawdza w użytkowaniu? Jakiej firmy jest gres w kuchni na podłodze ?

Kominek również jest superowy . Jaką farbą pomalowałaś ścianę nad kominkiem ? jaki to kolor i jakiej firmy?

Dzięki i pozdrawiam cieplutko :)