ed-mar 17.02.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 WitajMoże ktos juz zadawał to pytanie, ale oglądając pobierznie, nie widziałam czy było juz o tym...Chciałabym sie dowiedzieć jakie kolorki macie na ścienie w kuchni (ta brązowa) i ten jasny beż, co to za firma i kolor???Pozdrawiam PS> Zaglądam tu częśto i podziwaiam, Wasz domek jest dla mnie inspiracją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 17.02.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witaj Może ktos juz zadawał to pytanie, ale oglądając pobierznie, nie widziałam czy było juz o tym... Chciałabym sie dowiedzieć jakie kolorki macie na ścienie w kuchni (ta brązowa) i ten jasny beż, co to za firma i kolor??? Pozdrawiam PS> Zaglądam tu częśto i podziwaiam, Wasz domek jest dla mnie inspiracją... witam, w kuchni jasny kolor to Dulux z mieszalnika Sprawdziłam na stonie i to było cos między rum carmel (dwa najjasniejsze kolory z palety) lub velvet truffle...ale chyba rum carmel drugi od dołu i dodana jeszcze była połowa barwnika z trzeciego z kolei odcienia z tej palety.... nie pamietam dokładnie bo długo sie nie mogłam zdecydowac a wiem że wybierałam z tych dwóch. ciemny kolor w kuchni to..... tapeta Ale w salonie jest podobny i jest t Dulux intensive czekoladowa mokka. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 17.02.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 dzień dobry a co tu tak cicho... zaledwie kilka wpisów odkąd ostatni raz tu byłam my za wiele też w domu nie zrobiliśmy, udało się pomalować tylko 2 pokoje i wszystkie sufity na górze na biało, a no i garderobę na biało całą potem dodam zdjęcia, ale kolory są bardzo przekłamane i jeszcze pomarańczowy pokój bez ozdobnych pasów... ale widać już zarys jestem bardzo zadowolona z wybranych kolorów ... potem sama ocenisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 19.02.2010 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 udało się pomalować tylko 2 pokoje i wszystkie sufity na górze na biało, a no i garderobę na biało całą patrzyłam, widziałam, kolorowo sie robi Cieszy to nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 19.02.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Oj cieszy i to jak tylko szkoda,że nie możesz na żywo zobaczyć tych kolorków... są o wiele ładniejsze niż na tych przekłamanych zdjęciach czytałam co napisałaś u Inki... masz rację,że jasne ściany z turkusem i brązem ładniej wyglądają z ciemnymi meblami... tworzy się jakiś kontrast... bo z jasnymi wszystko się zlewa beee... Ja zmieniłam trochę koncepcję... tzn. jednak robię naturalne kolory podłóg na górze. Tylko hol na górze będzie jak schody, a w pokojach będą naturalki polakierowane bez bejcy! Jak zobaczyłam te deski to się nich zakochałam co jest bardzo dziwne, bo przecież praktycznie nie lubię jasnego drzewa! Ale za wiele u mnie w sypialni to nie zmieni, bo mam pełno brązowych dodatków więc na pewno nie będzie mdło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asesor 19.02.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Witam, całkiem przypadkowo zobaczyłem Wasz dom i jestem pod ogromnym wrażeniem tego co macie za oknem, rewelacja!!! Jak bym miał dom w takim miejscu to bym się przeprowadził na taras Ponadto bardzo przyjemne wnętrze. Wyczytałem, że to okolice Nowego Sącza, a ja właśnie wróciłem z Rytra gdzie śmigałem na nartach to tylko kilkanaście km dalej. Piękne widoki, okolica itp. gratuluję wyboru miejsca, może kiedyś się przeprowadzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 19.02.2010 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 a ja właśnie wróciłem z Rytra gdzie śmigałem na nartach to tylko kilkanaście km dalej. witam, to mam nadzieje ze urlopik w tych okolicach sie udał. Tez myslę że ta część naszego kraju jest urokliwa, jest wiele fantastycznych miejsc. Skoro byłes tu zimą zapraszam w te strony latem... mozna sie zakochac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 24.02.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 hej Coś cichu u Ciebie Ja znów jadę do Pl. i to już w piątek. Miałam jechać w nast. środę, ale trochę mi się plany pozmieniały i musiałam przebukować ale za to będę trochę dłużej więc może i więcej w domku uda mi się zrobić pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 01.03.2010 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 hej Coś cichu u Ciebie cicho cicho.... tylko halny za oknem daje czadu Chrowałam ostatnio troszke - nawet wiecej niz troszke. Dzis pierwszy dzień poprawy Ty pewn juz w PL i malujesz ściany Czekamy na zdjecia PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 01.03.2010 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 w kuchni na parapecie wiosna zawitała .... http://img522.imageshack.us/img522/4056/img7383h.jpg http://img693.imageshack.us/img693/9375/img7384x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 01.03.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Wracaj do zdrówka. Kaktusy u ciebie piękne. Mnie też ostatnio zebrało na kwiatki, tak jakoś martwo w tym domu i pomyślałam że kwiatów brakuje. Jeśli gwiazda betlejemska jeszcze kwitnie i ma sie u mnie dobrze to inne też przeżyją, więc jednego kwiatka już zakupiłam muszę mu fajną doniczkę kupić przy następnym wypadzie do ikei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antoninka 02.03.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Witam Igor_Celina!Zamierzam wraz z mężem wybudować Guliwera w okolicach Kartuz. Czekamy właśnie na pozwolenie na budowę. Nie chciałbym się powtarzać, ale Wasz dom jest urzekający i dla mnie obecnie przykladowy. Mam jednak prosbe, czy bylibyscie w stanie udostępnić nam swój kosztorys, oczywiście zrozumiem jeżeli uznac to za zbyt daleko idaca prośbe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 02.03.2010 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Witam Igor_Celina! Mam jednak prosbe, czy bylibyscie w stanie udostępnić nam swój kosztorys, oczywiście zrozumiem jeżeli uznac to za zbyt daleko idaca prośbe. Pozdrawiam odpisalam na p.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 03.03.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Celinko a te twoje ramy nad kanapą ciągle puste? masz już pomysł co będziesz do nich dawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 03.03.2010 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Celinko a te twoje ramy nad kanapą ciągle puste? masz już pomysł co będziesz do nich dawać? ... puste . Jak ktos przychdzi to mysli ze tak ma byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 04.03.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Jak ktos przychdzi to mysli ze tak ma byc dobre , tak jak z tymi antyramami nad schodami, ktoś chyba pytał gdzie kupiłaś taki obraz Gdzie ta kasiulakp się podziewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 04.03.2010 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Gdzie ta kasiulakp się podziewa Pewnie wpadla w wir malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NELUSIA 04.03.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 a my już mamy pozwolenie i na początku lata ruszamy z naszym Guliwerem, huuuraaa, mielismy zacząć na wiosnę ale nasz wykonawca ma lekką obsuwę z innymi budynkami przez tą zimę i musimy poczekać. .... a propos...Celinka u Ciebie wiosna na parapecie a u nas znowu sypie.... bleeeee zima ma tylko jedno miejsce...---GÓRY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 04.03.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Gdzie ta kasiulakp się podziewa Pewnie wpadla w wir malowania hej dopadłam się do kompa na chwilę ale wy nie myślcie,że ja taka zamalowana jestem troszkę sobie maluję, ale mało bo mi nudno tak samej na budowie (siostra w pracy, teściu chory). Byłam wczoraj, pomalowałam sufit w małym pokoju i jutro jadę walnąć ściany na zielono... dzisiaj odpoczywałam bo plecy bolały mnie potwornie po wczorajszym suficie Wracam do Irl. w poniedz. więc będę częściej zaglądać ps. jutro jadę zamówić stół, ławę i szafkę rtv... bo akurat są w promocji w Paged meble z krzesłami jeszcze się wstrzymam bo nie mogę się zdecydować... zresztą poczekam na promocje aaaa...na koniec pochwalę się,że sama rozpaliłam w kominku już dwa razy i zaznaczam,że robiłam to pierwszy raz w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 04.03.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 a ty Celinko kuruj się, bo najgorzej nie doleczyć grypy... straszne powikłania są więc wylecz się do końca,zanim wyjdziesz na ten wasz halny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts