Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Guliwer 2G c.d. - wnętrza i takie tam ....

Recommended Posts

Celinko... Aba-m nie ma swojego wątku... wysłała mi tylko zaproszenie do albumu picasa :)

U nas przełom odnośnie powrotu... w sierpniu wracam na stałe :wave:

jak tylko będziesz miała chwilę to odzywaj się :lol:

Tak na stałe ym razem na 100% ???? Bo wiem jak to czaem z tymi planami bywa...

W kazdym razie trzymam kciuki za powrót!!!

• Odpowiedzi 684
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kurcze jak ładnie Twój domek wygląda zza tego ogrodzenia :yes:, robi wrażenie jeszcze bardziej przytulnego. Jak jeszcze dojdzie zielony dywan to będzie już w ogóle bomba.

A brzózki na działce ja też mam i to całkiem sporo, od zachodu mam duży lasek są tam tez inne drzewa ale przewaga brzóz. Jest piękny, cudownie szumi w letnie wieczory. Brzozy szybko rosną i raczej nie mają dużych wymagań więc twoje powinny być ok:D

... nie mówiąc o "dywanie zielonym" jak to Inka napisała :)

No...ale jakoś pomału i my się dorobimy!! ;)

no zielonego dywanu to ja tez sie jeszce dług nie doczekam przez te ulewy Zgdnie z planem juz miał byc a tu kicha nadal błoto i kamienie i co dzien ulewa.

Jak co to u Inki pod brzózkami na zielonej trawce możemy polezec jesli nam pozwoli ;-)

no zielonego dywanu to ja tez sie jeszce dług nie doczekam przez te ulewy Zgdnie z planem juz miał byc a tu kicha nadal błoto i kamienie i co dzien ulewa.

Jak co to u Inki pod brzózkami na zielonej trawce możemy polezec jesli nam pozwoli ;-)

Pozwole, pozwole tylko to nie trawka- tylko łąka:D, bo nam się kosiarka wykończyła i długo nie możemy niczego wybrać:roll:,

Na hamaku tez pozwolę się pobujać;)(fotki u mnie)

A sklepu z dużym wyborem kosiarek u nas nie znasz?

:) kobitki kochane, jak chcecie moj album picassy (cale 20zdjatek, khekhe) to wysylac mi adresy mailowe na pw:)

nie zalaczylam do sygnatury bo mam okropnie duzo poprawek do zrobienia - wykanczalam sie na obczyznie;) doslownie i w przenosni

nie mam takich slicznych wnetrz zeby sie nimi chwalic, same niedorobki

ale domek jest - nawet polowa domku, bo stac mnie bylo tylko na blizniaka;)

Poszło:)

właśnie ogladałam i nie będe Ci cukrowac ale po prostu pieknie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko mi sie podoba i juz bym mogła tam zamieszkac ;-) Teraz to moj dom mi sie juz opatrzył i Twoje wnetrza mnie zachwyciły. I tak wszystko sama wymyslalas???? Czy kto Ci pomagał???

Kominek maja moi znajomi dosłownie taki sam ;-) A powiedz mi cos o tej szaro brazowej łazience. Te brazowe to płytki czy drewno?????

Dziękuje:) cieszę się, ze Ci się podoba- ja mam jak mówi mój mąż syndrom baby z bajki o złotej rybce;) siedzę na forum i ciagle pokazuje mu coś nowego, marudze o poprawkach i 'koniecznych zmianach':)

jedynie do lazienek zamowilam projekty, wykonawca nie chciał się podjąć pracy bez dokładnego planu, a i tak ogromnie dużo było kłopotów,

dużo by opowiadać.....

:D

właśnie ogladałam i nie będe Ci cukrowac ale po prostu pieknie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko mi sie podoba i juz bym mogła tam zamieszkac ;-) Teraz to moj dom mi sie juz opatrzył i Twoje wnetrza mnie zachwyciły. I tak wszystko sama wymyslalas???? Czy kto Ci pomagał???

Kominek maja moi znajomi dosłownie taki sam ;-) A powiedz mi cos o tej szaro brazowej łazience. Te brazowe to płytki czy drewno?????

A ja już mówiłam Abie kilka razy,że ma pięknie, a ona wciąż marudzi coś o poprawkach :eek: nie dobrze, nie, nie :no: :no:

Aba widze,że dodałaś zdjęcia... napisz mi szybko kobietko, co to za stół i krzesła... gdzie i za ile kupione i czy stół się rozkłada?? ;)

A ty Celinko... nie narzekaj też, bo u Ciebie akurat nie ma na co narzekać :yes: Twój, Utka, Aby i jeszcze dwóch, może trzech forumowiczek to moje faworyty i mogłabym z każdego wciąć coś i tak urządzić swój dom :lol:

dzien dobry dzieci! duzo cukierkow z okazji wspanialego dnia dziecka:)

Kasia, Ty mi juz tu nie "mydlij oczu";) sama wiesz, bo mamy tak samo, ile dziadostwa jest do poprawy kiedy domek wykancza sie sam:) ale jak juz zjedziemy, to rekawy po lokcie i ratujemy;)

stol ma na imie manu i sie nie rozklada:( duzy blad, ale ladny jest wiec bede go dalej lubic;) firma i cena na pw, naprawde robia bardzo precyzyjne meble

krzesla, hymmm - nie bardzo mi sie podobaja, ale zostaja bo cholernie duzo kosztowaly i jak tylko wspomne mezowi, ze do wymianki to robi sie taki kolorowy po twarzy, wiec krzesla musza byc:D calligaris dallas - cena poszla na pw