Igor_Celina 20.05.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Celinko... Aba-m nie ma swojego wątku... wysłała mi tylko zaproszenie do albumu picasa U nas przełom odnośnie powrotu... w sierpniu wracam na stałe jak tylko będziesz miała chwilę to odzywaj się Tak na stałe ym razem na 100% ???? Bo wiem jak to czaem z tymi planami bywa... W kazdym razie trzymam kciuki za powrót!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 20.05.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 (edytowane) jeszcze przed ulewami.... http://img193.imageshack.us/img193/2271/p1405101401.jpg http://img689.imageshack.us/img689/893/resizep140510140201.jpg wiecej ogridzenia jak zwykle w dzienniku Juz sa prawie trzy strony Edytowane 20 Maja 2010 przez Igor_Celina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 20.05.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 a i zapomnaiłabym mamy początki mini lasku brzozowego http://img522.imageshack.us/img522/7416/img7754.jpg tylko nie wiadomo ile z nich przetrwa te ulewy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 21.05.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Kurcze jak ładnie Twój domek wygląda zza tego ogrodzenia , robi wrażenie jeszcze bardziej przytulnego. Jak jeszcze dojdzie zielony dywan to będzie już w ogóle bomba. A brzózki na działce ja też mam i to całkiem sporo, od zachodu mam duży lasek są tam tez inne drzewa ale przewaga brzóz. Jest piękny, cudownie szumi w letnie wieczory. Brzozy szybko rosną i raczej nie mają dużych wymagań więc twoje powinny być ok:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 21.05.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Celinko pięknie Kiedy ja doczekam się ogrodzenia, i kostki przed domem... nie mówiąc o "dywanie zielonym" jak to Inka napisała No...ale jakoś pomału i my się dorobimy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 23.05.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 ... nie mówiąc o "dywanie zielonym" jak to Inka napisała No...ale jakoś pomału i my się dorobimy!! no zielonego dywanu to ja tez sie jeszce dług nie doczekam przez te ulewy Zgdnie z planem juz miał byc a tu kicha nadal błoto i kamienie i co dzien ulewa. Jak co to u Inki pod brzózkami na zielonej trawce możemy polezec jesli nam pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 23.05.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 wczoraj przybyła siatka z tyłu i reszta sztachet. Brama będzie za około 2 tyg ... http://img99.imageshack.us/img99/2682/p2205101228.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 24.05.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 no zielonego dywanu to ja tez sie jeszce dług nie doczekam przez te ulewy Zgdnie z planem juz miał byc a tu kicha nadal błoto i kamienie i co dzien ulewa. Jak co to u Inki pod brzózkami na zielonej trawce możemy polezec jesli nam pozwoli Pozwole, pozwole tylko to nie trawka- tylko łąka:D, bo nam się kosiarka wykończyła i długo nie możemy niczego wybrać, Na hamaku tez pozwolę się pobujać(fotki u mnie) A sklepu z dużym wyborem kosiarek u nas nie znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 24.05.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Jak co to u Inki pod brzózkami na zielonej trawce możemy polezec jesli nam pozwoli Inka to dobra dusza i dlatego nam pozwoliła Pewnie jeszcze nam dobrą kawkę zrobi, coby milej się na tym hamaku leżało Fajnie,że masz już ogrodzenie... zazdraszczam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 31.05.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 kobitki kochane, jak chcecie moj album picassy (cale 20zdjatek, khekhe) to wysylac mi adresy mailowe na pw:) nie zalaczylam do sygnatury bo mam okropnie duzo poprawek do zrobienia - wykanczalam sie na obczyznie;) doslownie i w przenosni nie mam takich slicznych wnetrz zeby sie nimi chwalic, same niedorobki ale domek jest - nawet polowa domku, bo stac mnie bylo tylko na blizniaka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 31.05.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Poszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 31.05.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Poszło:) właśnie ogladałam i nie będe Ci cukrowac ale po prostu pieknie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko mi sie podoba i juz bym mogła tam zamieszkac Teraz to moj dom mi sie juz opatrzył i Twoje wnetrza mnie zachwyciły. I tak wszystko sama wymyslalas???? Czy kto Ci pomagał??? Kominek maja moi znajomi dosłownie taki sam A powiedz mi cos o tej szaro brazowej łazience. Te brazowe to płytki czy drewno????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 31.05.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Dziękuje:) cieszę się, ze Ci się podoba- ja mam jak mówi mój mąż syndrom baby z bajki o złotej rybce;) siedzę na forum i ciagle pokazuje mu coś nowego, marudze o poprawkach i 'koniecznych zmianach' jedynie do lazienek zamowilam projekty, wykonawca nie chciał się podjąć pracy bez dokładnego planu, a i tak ogromnie dużo było kłopotów, dużo by opowiadać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 31.05.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Ups, płytki drewnopodobne;) zapomnialam dopisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 31.05.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 właśnie ogladałam i nie będe Ci cukrowac ale po prostu pieknie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko mi sie podoba i juz bym mogła tam zamieszkac Teraz to moj dom mi sie juz opatrzył i Twoje wnetrza mnie zachwyciły. I tak wszystko sama wymyslalas???? Czy kto Ci pomagał??? Kominek maja moi znajomi dosłownie taki sam A powiedz mi cos o tej szaro brazowej łazience. Te brazowe to płytki czy drewno????? A ja już mówiłam Abie kilka razy,że ma pięknie, a ona wciąż marudzi coś o poprawkach nie dobrze, nie, nie :no: Aba widze,że dodałaś zdjęcia... napisz mi szybko kobietko, co to za stół i krzesła... gdzie i za ile kupione i czy stół się rozkłada?? A ty Celinko... nie narzekaj też, bo u Ciebie akurat nie ma na co narzekać Twój, Utka, Aby i jeszcze dwóch, może trzech forumowiczek to moje faworyty i mogłabym z każdego wciąć coś i tak urządzić swój dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 01.06.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Witam,wiem że nie będę oryginalna,ale pięknie u was....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 01.06.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 dzien dobry dzieci! duzo cukierkow z okazji wspanialego dnia dziecka:)Kasia, Ty mi juz tu nie "mydlij oczu";) sama wiesz, bo mamy tak samo, ile dziadostwa jest do poprawy kiedy domek wykancza sie sam:) ale jak juz zjedziemy, to rekawy po lokcie i ratujemy;) stol ma na imie manu i sie nie rozklada:( duzy blad, ale ladny jest wiec bede go dalej lubic;) firma i cena na pw, naprawde robia bardzo precyzyjne meblekrzesla, hymmm - nie bardzo mi sie podobaja, ale zostaja bo cholernie duzo kosztowaly i jak tylko wspomne mezowi, ze do wymianki to robi sie taki kolorowy po twarzy, wiec krzesla musza byc:D calligaris dallas - cena poszla na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 01.06.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Witam,wiem że nie będę oryginalna,ale pięknie u was....... WitAM w naszych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 01.06.2010 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Dziewczyny a z poprawkami to jest tak że czy na odległosc czy nie to i tak zawsze znajdzie sie cos co trzeba zmienic poprawic itp...... a jak juz pomieszkacie to pewnie bedziecie miec tak jak ja - w głowie pomysły jak tu wyremontwac nastepnym razem zeby było inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 01.06.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Oj znam to znam:)Ale teraz jestem pochłonięta ogrodem....tylko pogoda nie taka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts