Igor_Celina 09.06.2010 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 ...więc trzeba przed domkiem coś porobić. kurcze a mnie tam nie ma ... i do trawnika nadal daleka droga. ninaipaweł witam, długa droga przed Wami ...ale czas szybko eci i nim mrugniesz okiem juz będziesz urzadzać wnetrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 09.06.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 kurcze a mnie tam nie ma ... i do trawnika nadal daleka droga.szkoda , ostatnio pogoda wyśmienita. Dzisiaj wieczór jest bardzo cieplutki, trawka by Ci rosła w taką ciepłą noc w mgnieniu oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jobo 09.06.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 No to kolejny maleńki kroczek mam za sobą. Oddałam projekt do adaptacji. Za wprowadzenie zmian w projekcie i projekt zagospodarowania działki babka chce 1500 zł. To chyba cena ok. Co sądzicie? Muszę jeszcze zrobić badania geotechniczne gruntu, bo mam działkę na wzniesieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 10.06.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 szkoda , ostatnio pogoda wyśmienita. Dzisiaj wieczór jest bardzo cieplutki, trawka by Ci rosła w taką ciepłą noc w mgnieniu oka. hmm... ja ja jakbym miała już teren wyrównany to też mogłabym posiać trawkę... Celinko u mnie też długa droga do trawki jeszcze, więc jeśli Cię to pocieszy... to nie jesteś sama Teściu działał wczoraj (dziś chyba też) coś u mnie z tymi podłogami, ale nie wiem jeszcze co i jak... mężulek później zadzwoni to będę wiedzieć jak postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woman3874 14.06.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Witam jestem tu nowa ale rowniez kupiłam Guliwera,ten projekt spodobał mi sie odrazu prosty nieduży domek ale jest BOSKI!!Mam nadzieje że zaczniemy za miesiąc zostały małe formalnosci.Nie ukrywam że ogarnia mnie wielka chęc zobaczenia go na żywo i tu pytanie do Celinki czy była by taka mozliwośc!My budujemy sie koło Bielska -Białej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 15.06.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Nie ukrywam że ogarnia mnie wielka chęc zobaczenia go na żywo i tu pytanie do Celinki czy była by taka mozliwośc!My budujemy sie koło Bielska -Białej.Pozdrawiam Witam odpowiedx poszła na p.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 15.06.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 (edytowane) Od kilku dni mamy szkielet bramy i furtek http://img248.imageshack.us/img248/9972/p1206100755.jpg http://img810.imageshack.us/img810/9809/p120610075501.jpg cały płot bedzie prawdopodobnie jutro Edytowane 15 Czerwca 2010 przez Igor_Celina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 15.06.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 ... i posprzatany i wybielony garaz http://img43.imageshack.us/img43/7817/p150610121701.jpg http://img594.imageshack.us/img594/5962/p1506101216.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 15.06.2010 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 A teraz link do pewnego ogłoszenia ktre mozliwe ze co niektórych tutaj zagladających zdziwi. Pierwsza wersja ogłoszenia. http://dom.gratka.pl/tresc/402-8250784-malopolskie-nowy-sacz.html#9ea1c7b294360192,1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninaipaweł 16.06.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 TO CHYBA JAKIŚ ŻART !!!!!!! TYLE SERCA W TEN DOM WŁOŻYLIŚCIE A TERAZ CHCECIE SPRZEDAĆ ? TEN POWÓD MUSI BYĆ CHYBA OGROMNIE WAŻNY SKORO WYBRALIŚCIE TAKI KROK.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 16.06.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 A teraz link do pewnego ogłoszenia ktre mozliwe ze co niektórych tutaj zagladających zdziwi. Pierwsza wersja ogłoszenia. http://dom.gratka.pl/tresc/402-8250784-malopolskie-nowy-sacz.html#9ea1c7b294360192,1 jestem w szoku, jak ochłonę może napiszę coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 16.06.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 No ja również jestem w szoku.Ale domyślam się że jest jakiś powód,że chcecie sprzedać!!!!A tak ładnie macie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 16.06.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Celinko nieeeeee.... Boziu.... jak to jest możliwe, że tak zadecydowaliście. Przecież mało być tylko do wynajęcia :jawdrop: Nie wiem co mam więcej napisać, chce mi się płakać, jak pomyślę co ty musisz czuć i jak bardzo serce Ci się ściska Jestem w szoku, zwłaszcza że jak pisałaś na priva były inne plany.... Moja ty bidulko .... nic nie pozostało tylko przytulaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 16.06.2010 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Hej dziewczyny Tak to jest niestety czasami. Pytacie czemu? Odpowiedź prozaiczna - PRACA w całkiem innym mieście. Półtora roku zylismy miedzy łodzia a naszym domem i wreszcie trzeba było podjac jakąs decyzje. Juz ją przebolałam i sie przyzwyczajam do mysli powoli... A dlaczego taki drastyczny krok poniewaz wynajmować strach (wlasnie mamy lokatorów i wogole to nie jet po mojej mysli Nerwowo bym sie wykończyła mieszkając tam a tu mając lokatorów-obecni mam nadzieje niedługo sie wyprowadzą i juz innych nie chcę ), pusty dom nie może stac a my tu przez ładnych pare lat nie wrócimy o ile wogóle no i oczywiscie kwestia kosztów. Trzymac dom płacic kredyt i do tego wynajmowac gdzies indziej mieszkanie i płacic - nie wchodzi w grę a tak to jeśli wszystko sie ulozy (trzymajcie kciuki) to jeszcze długo nie znikne z forum bo zajme sie jakąś nową inwestycja mniejszą gabarytowo ale mam nadzieje ze ciekawą. Wiem to nie bezie z takim widokiem jak tu...ale jeśli jest gdzieś pisane ze kiedys tu wróce to znajdę sobie widoki w podobnym "standardzie" jak teraz. Żal mi d... e sciska jak diabli że tak sie wyraze nie cenzuralnie ale musze to sbie jakos wytłumaczyc i iśc dalej do przodu. Tak ze trzymajcie dziewczyny kciuki żeby doszło do nowej inwestycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eskortxr3 16.06.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Hmmm Życie.....Celinko stworzyłaś coś pięknego w jeszcze piękniejszym miejscu, wiadomo czasami los płata na figle, każe wybierać, ale napewno Ci się uda....wybudujesz nowy domek:-) a my WSZYSCY będziemy mogli znowu śledzić Twoje poczynania i inspirować pięknymi wnętrzami, ja życze powodzenia Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 16.06.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 straszna szkoda! Ale tak też sobie pomyślałam, ze nowa przygoda z budowaniem przed Tobą kiedyś, bo wątpiłam że na stałe zamieszkasz w bloku. Dla mnie budowanie było lepszą frajdą niż samo zamieszkanie i strasznie chciałabym jeszcze kiedyś zbudować domek ( i też mniejszy gabarytowo niż mój obecny). Ale o sprzedaży naszego nie było by mowy, muszę męzowi wiercić dziurę w brzuchu o zmianę stolika w kuchni który i tak miał być tymczasowo, a co dopiero dom. Poza tym dom stoi na działce która dostaliśmy od jego rodziców. Jak go kiedyś podpytywałam w temacie sprzedaży domu to mówi że mógł by budować nowy na innej działce, ale tego nie odda. Więc pozostaje mi tylko czekać na wygraną w lotto, lub jakiś spadek;), bo zamiana nie wchodzi w grę. Szkoda tego Twojego domku, ale tej przygody która jest przed Tobą strasznie ci zazdroszcze:yes:Jeśli chodzi o wynajem, to dobrze że zrezygnowałaś i postanowiłaś sprzedać dom, pewnie niedługo by cie czekał remont po lokatorach i musiała byś jeszcze do niego dokładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 16.06.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 I to dobra wiadomość ze nie znikniesz z forum;) Myślę, że to znakomita oferta i szybko się sprzeda, więc szukaj nowego planu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 16.06.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 I to dobra wiadomość ze nie znikniesz z forum;) Myślę, że to znakomita oferta i szybko się sprzeda, więc szukaj nowego planu Ja tez się cieszę,że będziesz wciąż z nami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 16.06.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 A tak poza tym... to może i faktycznie sprzedaż lepsza niż wynajem... tak jak kiedyś Ci pisałam,że nie wyobrażam sobie żeby ktoś gotował w mojej kuchni czy nawet kąpał się w mojej wannie Ja z całego serducha życzę Ci,żeby nowa inwestycja doszła do skutku i żebyśmy już niedługo mogli oglądać twoje poczynania i kibicować Nie chcę cię dołować, ale ja w takiej sytuacji był tylko ryczała... dlatego nie życzę nikomu tego co ty przechodzisz.... ale "znając" ciebie masz już w głowie nowe pomysły i plan jak to dalej zorganizować więc nic innego nie pozostało jak tylko trzymać kciuki i być z Tobą myślami Nie mogę doczekać się, kiedy zdradzisz jaki projekt wybrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jobo 16.06.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Ciężko uwierzyć, że sprzedajecie ten dom. Jest piękny... aż serce się kraje. Ale życie czasemn płata figle. Życzę aby planowana inwestycja została zrealizowana w 100% i byśmy mogli inspirować się Twoimi nowymi pomysłami w Twoim nowym domu. Powiedz mi jeszcze czy powiększaliście dom? bo mój Guliwer ma mieć niby 114 m/kw, a u Ciebie jest 157? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts