Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Guliwer 2G c.d. - wnętrza i takie tam ....

Recommended Posts

Inka 14 :) nie "tuninguje" czasem to tylko kwestia przestawienia aparatu no i SWIATLA - zwlaszcza dzieki temu drugiemu kolorki nabieraja intensywnych barw ;-) W kazdym razie zaden photoshop tylko aparat i troszke kombinowania.

Tyle ze ta trawa tak po skoszeniu w porannym sloncu faktycznie jest taka zielona ...jeszcze jej slonce nie wypalilo.

A stopka zniknela bo .... umowa przedwstepna podpisana. ;( w sumie to jeszcze ze 3 takie domy gdyby byly mozna by bylo sprzeadac .... z jednej strony milo ale z drugiej przykro jak diabli....

Edytowane przez Igor_Celina

• Odpowiedzi 684
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...

Witam!!!

Śliczny ten Wasz domek!!!

My również wybralismy travertyn na kominek. Powiedz proszę czy parapety też masz z travertynu czy z jakiegoś innego kamienia. Moje wnetrza będą bardzo podobne i wydaje mi sie że na parapety bardziej pasowałby marmur crema marfil, Napisz mi prosze jaki ty masz kamień i jesli znajdziesz chwilke na zamieść zdjęcie parapetów z bliska a napewno ułatwi mi to wybór.

Pozdrawiam

Witam!!!

Śliczny ten Wasz domek!!!

My również wybralismy travertyn na kominek. Powiedz proszę czy parapety też masz z travertynu czy z jakiegoś innego kamienia. Moje wnetrza będą bardzo podobne i wydaje mi sie że na parapety bardziej pasowałby marmur crema marfil, Napisz mi prosze jaki ty masz kamień i jesli znajdziesz chwilke na zamieść zdjęcie parapetów z bliska a napewno ułatwi mi to wybór.

Pozdrawiam

Zdjec parapetow z bliska nie mam pod reka teraz a zrobic nowych tez nie moge.

To jest konglomerat czy cos w tym stylu - nie marmur. pamietam tylko ze w nazwie bylo cos "bianco"

wiele w tym momencie nie moge Ci pomoc.

pozdrawiam

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.

Mam pytanie do Celinki. Czy przy budowie Guliwera zmieniliście coś w garaż? Dokładnie chodzi mi o długość. Wybrałem projekt z garażem 1 stanowiskowym. Obawiam się, że moje auto nie zmieści się w garażu biorąc pod uwagę jego długość. W moim projekcie garaż ma 5 metrów długości a za garażem oczywiście jest kotłownia. Auto natomiast ma okoł 4, 80 cm. Obawiam się, że może być trochę ciasno. Czekam na odp. Pozdrawiam.

A mieszkamy koło Nowego Sacza....gdzies tam na zdjecach w dole powinno byc widac bloki.

Widać, widać - moi rodzice w jednym z nich mieszkają :) A ja już nie ...

Pozdrawiam Lachów "wyfruniętych" z tak pięknej okolicy! Trzymam kciuki za powodzenie wszelkich kroków w Łodzi.

Edytowane przez joliska

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.

Czy przy budowie Guliwera zmieniliście coś w garaż? .

witam,

u nas byl garaz 2 stanowiskowy i na 2/3 garazu zwezilismy kotlownie a na reszcie zrobilismy szersza . parkowalismy potem kombi tam gdzie wiecej miejsca a mniejszy samochodzik tam gdzie bylo krocej. Ale dokladnych wymiarow niestety Ci juz nie podam .... przykro mi.

Widać, widać - moi rodzice w jednym z nich mieszkają :) A ja już nie ...

Pozdrawiam Lachów "wyfruniętych" z tak pięknej okolicy! Trzymam kciuki za powodzenie wszelkich kroków w Łodzi.

no ja dawniej tez tam w dolince...praktycznei cale zycie a teraz .... fuuuu ..... nie moge sie przyzwyczaic ze za oknem nic ciekawego nie widac.

POZDRAWAIM!!!!

no ja dawniej tez tam w dolince...praktycznei cale zycie a teraz .... fuuuu ..... nie moge sie przyzwyczaic ze za oknem nic ciekawego nie widac.

POZDRAWAIM!!!!

To teraz będę się zastanawiać, czy przypadkiem się nie znamy z tego osiedla :)

Witam, jesteśmy z nowego sącza i wybraliśmy projekt domku Guliwer 2g. Czy jest możliwość obejrzenia waszego domu w realu??? Jak tak to proszę o info skąd jesteście na maila [email protected] lub wyślijcie mi numer telefonu to zadzwonie i sie umówimy. Z góry dziękuje.

odp. poszla na mail

pzdr

• 4 weeks później...

Witam!

Domek prześliczny, urządzony ze smakiem i duszą, widoki bajeczne. Szkoda, że to już koniec odsłon GULIWERA 2G :sad::sad::sad:Muszę się przyznać, że wnętrza Wasze były dla mnie dużą inspiracją przy urządzaniu swojego domu (kominek ściągnęłam w całości - mam nadzieję, że się nie gniewasz ;)). Życzę dużo szczęścia oraz wielu twórczych pomysłów przy urządzaniu kolejnego gniazdka:)