Igor_Celina 11.08.2010 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 (edytowane) Inka 14 nie "tuninguje" czasem to tylko kwestia przestawienia aparatu no i SWIATLA - zwlaszcza dzieki temu drugiemu kolorki nabieraja intensywnych barw W kazdym razie zaden photoshop tylko aparat i troszke kombinowania. Tyle ze ta trawa tak po skoszeniu w porannym sloncu faktycznie jest taka zielona ...jeszcze jej slonce nie wypalilo. A stopka zniknela bo .... umowa przedwstepna podpisana. ;( w sumie to jeszcze ze 3 takie domy gdyby byly mozna by bylo sprzeadac .... z jednej strony milo ale z drugiej przykro jak diabli.... Edytowane 11 Sierpnia 2010 przez Igor_Celina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 11.08.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Fajnie Celinko,że domek prawie sprzedany.Nowi właściciele pewnie będą bardzo zadowoleni. A Tobie życzę spełnienia marzeń....;)aby wszystkie plany poszły w dobrym kierunku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sobek1 05.09.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Witam!!!Śliczny ten Wasz domek!!!My również wybralismy travertyn na kominek. Powiedz proszę czy parapety też masz z travertynu czy z jakiegoś innego kamienia. Moje wnetrza będą bardzo podobne i wydaje mi sie że na parapety bardziej pasowałby marmur crema marfil, Napisz mi prosze jaki ty masz kamień i jesli znajdziesz chwilke na zamieść zdjęcie parapetów z bliska a napewno ułatwi mi to wybór.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 08.09.2010 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Witam!!! Śliczny ten Wasz domek!!! My również wybralismy travertyn na kominek. Powiedz proszę czy parapety też masz z travertynu czy z jakiegoś innego kamienia. Moje wnetrza będą bardzo podobne i wydaje mi sie że na parapety bardziej pasowałby marmur crema marfil, Napisz mi prosze jaki ty masz kamień i jesli znajdziesz chwilke na zamieść zdjęcie parapetów z bliska a napewno ułatwi mi to wybór. Pozdrawiam Zdjec parapetow z bliska nie mam pod reka teraz a zrobic nowych tez nie moge. To jest konglomerat czy cos w tym stylu - nie marmur. pamietam tylko ze w nazwie bylo cos "bianco" wiele w tym momencie nie moge Ci pomoc. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 11.09.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Hej Celinko:)Długo nie zaglądałam,co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzik132 17.09.2010 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.Mam pytanie do Celinki. Czy przy budowie Guliwera zmieniliście coś w garaż? Dokładnie chodzi mi o długość. Wybrałem projekt z garażem 1 stanowiskowym. Obawiam się, że moje auto nie zmieści się w garażu biorąc pod uwagę jego długość. W moim projekcie garaż ma 5 metrów długości a za garażem oczywiście jest kotłownia. Auto natomiast ma okoł 4, 80 cm. Obawiam się, że może być trochę ciasno. Czekam na odp. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.09.2010 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 (edytowane) A mieszkamy koło Nowego Sacza....gdzies tam na zdjecach w dole powinno byc widac bloki. Widać, widać - moi rodzice w jednym z nich mieszkają A ja już nie ... Pozdrawiam Lachów "wyfruniętych" z tak pięknej okolicy! Trzymam kciuki za powodzenie wszelkich kroków w Łodzi. Edytowane 18 Września 2010 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 18.09.2010 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Czy przy budowie Guliwera zmieniliście coś w garaż? . witam, u nas byl garaz 2 stanowiskowy i na 2/3 garazu zwezilismy kotlownie a na reszcie zrobilismy szersza . parkowalismy potem kombi tam gdzie wiecej miejsca a mniejszy samochodzik tam gdzie bylo krocej. Ale dokladnych wymiarow niestety Ci juz nie podam .... przykro mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 18.09.2010 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Hej Celinko:) Długo nie zaglądałam,co u Ciebie? zmiany zmiany zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 18.09.2010 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Widać, widać - moi rodzice w jednym z nich mieszkają A ja już nie ... Pozdrawiam Lachów "wyfruniętych" z tak pięknej okolicy! Trzymam kciuki za powodzenie wszelkich kroków w Łodzi. no ja dawniej tez tam w dolince...praktycznei cale zycie a teraz .... fuuuu ..... nie moge sie przyzwyczaic ze za oknem nic ciekawego nie widac. POZDRAWAIM!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.09.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 zmiany zmiany zmiany Ważne że wszystko zgodnie z planem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 18.09.2010 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Ważne że wszystko zgodnie z planem;) no nie do konca.... ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi to co sie ma ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.09.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 no ja dawniej tez tam w dolince...praktycznei cale zycie a teraz .... fuuuu ..... nie moge sie przyzwyczaic ze za oknem nic ciekawego nie widac. POZDRAWAIM!!!! To teraz będę się zastanawiać, czy przypadkiem się nie znamy z tego osiedla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 18.09.2010 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 To teraz będę się zastanawiać, czy przypadkiem się nie znamy z tego osiedla wlasne zerknelam w Twoja galerie.... masz biale listwy.... tez w nastepnym M bede takie miec i drzwi biale tez Milutko pozdrawiam a i biala kuchnie tez mam w planie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pbogdanski 19.09.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Witam, jesteśmy z nowego sącza i wybraliśmy projekt domku Guliwer 2g. Czy jest możliwość obejrzenia waszego domu w realu??? Jak tak to proszę o info skąd jesteście na maila [email protected] lub wyślijcie mi numer telefonu to zadzwonie i sie umówimy. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 21.09.2010 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Witam, jesteśmy z nowego sącza i wybraliśmy projekt domku Guliwer 2g. Czy jest możliwość obejrzenia waszego domu w realu??? Jak tak to proszę o info skąd jesteście na maila [email protected] lub wyślijcie mi numer telefonu to zadzwonie i sie umówimy. Z góry dziękuje. odp. poszla na mail pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antracytowa 26.09.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Wszystkie fotki w całym wątku wspaniałe - dom, jak rozumiem, sprzedany. Niemniej jednak, trzeba Ci przyznać, fajnie urządzony - a widoki za oknem... no, każdy widzi. Życzę wszystkiego dobrego i kolejnych świetnie zrealizowanych projektów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 18.10.2010 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Życzę wszystkiego dobrego i kolejnych świetnie zrealizowanych projektów. Pozdrawiam .... no na te projekty jeszce pczekam trochę...albo więcej niz trochę. Na razie powstaja w głowie jedynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 18.10.2010 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 (edytowane) a teraz już raczej ostatnie zdjęcia z okolicy...... http://img121.imageshack.us/img121/6885/dsc09269v.jpg http://img266.imageshack.us/img266/2350/dsc09272t.jpg http://img258.imageshack.us/img258/7721/dsc09275u.jpg http://img209.imageshack.us/img209/3205/dsc09262g.jpg http://img202.imageshack.us/img202/444/dsc09261t.jpg Edytowane 21 Października 2010 przez Igor_Celina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwoBW 20.10.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Witam! Domek prześliczny, urządzony ze smakiem i duszą, widoki bajeczne. Szkoda, że to już koniec odsłon GULIWERA 2G :sad::sad:Muszę się przyznać, że wnętrza Wasze były dla mnie dużą inspiracją przy urządzaniu swojego domu (kominek ściągnęłam w całości - mam nadzieję, że się nie gniewasz ). Życzę dużo szczęścia oraz wielu twórczych pomysłów przy urządzaniu kolejnego gniazdka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts