Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Guliwer 2G c.d. - wnętrza i takie tam ....

Recommended Posts

Witam!

DMuszę się przyznać, że wnętrza Wasze były dla mnie dużą inspiracją przy urządzaniu swojego domu (kominek ściągnęłam w całości - mam nadzieję, że się nie gniewasz ;)).

a to gdzie mozna to wszystko zobaczyć Masz jakis wątek.....jeśli nie to zdjęcia na maila może można dostac ???? ;-) z checia zobaczę nasz kominek w innym otoczeniu ;-)

• Odpowiedzi 684
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
Witam, bardzo prosze o informację gdzie zamawiałaś fototapetę na klatkę schodową. Z góry dziękuję i pozdrawiam,

hej

znalazłam ja gdzieś w sieci wpisując fototapety w google któraś z pierwszych stron. To było tak dawno że juz nie pamietam a historia w moim kompie dawno wyczyszczona........

witam :) przeczytałam cały blog od deski do daski..zdjęcia super, okolica..tylko pozazdrościć..szkoda że nie masz już guliwerka

ale może masz gdziesz kosztorys budowy domku??:) chcemy rozpocząć budowe na wiosnę i wybraliśmy właśnie ten projekt

czy mogła bym prosić o kosztorys ??:) napewno bede zaglądać tu częściej twój domek jest dla mnie inspiracją :D

pozdrawiam gorąco :)

• 3 weeks później...

Witam

Celinko, mam do ciebie prośbę. Czy mogłabys mi podać kosztorys waszego domku-chodzi mi o etapy- sso, ssz itd. Wydawało mi się, że jestem zdecydowana już na projekt , ale odkąd zobaczyłam Waszego Guliwera to nie jestem już tego pewna.Domek jest po prostu cudowny :) Jeśli jeszcze pamiętasz jakie koszta poniosłaś przy budowaniu tego domku, to bardzo proszę o odpowiedz i z góry dziękuję.

Witam

Celinko, mam do ciebie prośbę. Czy mogłabys mi podać kosztorys waszego domku-chodzi mi o etapy- sso, ssz itd. Wydawało mi się, że jestem zdecydowana już na projekt , ale odkąd zobaczyłam Waszego Guliwera to nie jestem już tego pewna.Domek jest po prostu cudowny :) Jeśli jeszcze pamiętasz jakie koszta poniosłaś przy budowaniu tego domku, to bardzo proszę o odpowiedz i z góry dziękuję.

poszło na priv.

Ja z pytaniem. Pamiętasz może kolor na ścianie kominkowej i w salonie? Twój kominek jest cudowny, szkoda, że ja już nie mogę zmienić (na razie), ale czeka mnie mały remont i chciałabym wykorzystać przynajmniej Twoje połączenia kolorystyczne.

pozdrawiam

Chodzi co o ta część nad kominikiem??? Jeśli tak to czekoladowa mokka dulux intensive

reszta scian to mix z mieszalnika - dulux - cos koło rum carmel 5 dokładnie w kuchni własnie rum carmel 5 a w salonie rum carmel 6 - ale wyszedł za biały i domiksowalismy barwników z rum carmel 5 - nie mam juz ich proporcji. W sumie to wyszedł praktycznie taki jak to co w kuchni czyli rum carmel 5 róznice widać minimalnie z daleka i w sumie na ścianach w cieniu, w świetle nie ma róznicy miedzy kuchnia a salonem.

• 1 month później...

Witam,

Przestudiowałem cały wątek i jestem zachwycony Waszym Guliwerem.

Dom jest rewelacyjny!!!

Jesteśmy z żoną mocno zainteresowani projektem Guliwera.

Czy jest możliwość przesłania na priva informacji jak w poniższym cytacie??

Witam

Z góry serdecznie dziękuję.