Igor_Celina 20.10.2010 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Witam! DMuszę się przyznać, że wnętrza Wasze były dla mnie dużą inspiracją przy urządzaniu swojego domu (kominek ściągnęłam w całości - mam nadzieję, że się nie gniewasz ). a to gdzie mozna to wszystko zobaczyć Masz jakis wątek.....jeśli nie to zdjęcia na maila może można dostac ???? z checia zobaczę nasz kominek w innym otoczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwoBW 21.10.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 poszło na privPozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenamb 05.11.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Piękny kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 24.11.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Dopiero dzisiaj do Ciebie trafiłam ale przeczytałam cały temat i jestem zachwycona okolicą i wystrojem. Będę zaglądać częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnePa 07.12.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Witam, bardzo prosze o informację gdzie zamawiałaś fototapetę na klatkę schodową. Z góry dziękuję i pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 07.12.2010 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Witam, bardzo prosze o informację gdzie zamawiałaś fototapetę na klatkę schodową. Z góry dziękuję i pozdrawiam, hej znalazłam ja gdzieś w sieci wpisując fototapety w google któraś z pierwszych stron. To było tak dawno że juz nie pamietam a historia w moim kompie dawno wyczyszczona........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 07.12.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Dopiero dzisiaj do Ciebie trafiłam ale przeczytałam cały temat i jestem zachwycona okolicą i wystrojem. Będę zaglądać częściej. witam.... szkoda że dopiero teraz bo domek juz nie w moich rękach Ale może za jakis czas będzie cos innego...... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angulcia1 08.12.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 witam przeczytałam cały blog od deski do daski..zdjęcia super, okolica..tylko pozazdrościć..szkoda że nie masz już guliwerka ale może masz gdziesz kosztorys budowy domku?? chcemy rozpocząć budowe na wiosnę i wybraliśmy właśnie ten projekt czy mogła bym prosić o kosztorys ?? napewno bede zaglądać tu częściej twój domek jest dla mnie inspiracją pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 23.12.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Wesołych Świąt!http://img227.imageshack.us/img227/8891/wesoychswit.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
28kami 29.12.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Witam Celinko, mam do ciebie prośbę. Czy mogłabys mi podać kosztorys waszego domku-chodzi mi o etapy- sso, ssz itd. Wydawało mi się, że jestem zdecydowana już na projekt , ale odkąd zobaczyłam Waszego Guliwera to nie jestem już tego pewna.Domek jest po prostu cudowny Jeśli jeszcze pamiętasz jakie koszta poniosłaś przy budowaniu tego domku, to bardzo proszę o odpowiedz i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 29.12.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Ja z pytaniem. Pamiętasz może kolor na ścianie kominkowej i w salonie? Twój kominek jest cudowny, szkoda, że ja już nie mogę zmienić (na razie), ale czeka mnie mały remont i chciałabym wykorzystać przynajmniej Twoje połączenia kolorystyczne.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 29.12.2010 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Witam Celinko, mam do ciebie prośbę. Czy mogłabys mi podać kosztorys waszego domku-chodzi mi o etapy- sso, ssz itd. Wydawało mi się, że jestem zdecydowana już na projekt , ale odkąd zobaczyłam Waszego Guliwera to nie jestem już tego pewna.Domek jest po prostu cudowny Jeśli jeszcze pamiętasz jakie koszta poniosłaś przy budowaniu tego domku, to bardzo proszę o odpowiedz i z góry dziękuję. poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 29.12.2010 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Ja z pytaniem. Pamiętasz może kolor na ścianie kominkowej i w salonie? Twój kominek jest cudowny, szkoda, że ja już nie mogę zmienić (na razie), ale czeka mnie mały remont i chciałabym wykorzystać przynajmniej Twoje połączenia kolorystyczne. pozdrawiam Chodzi co o ta część nad kominikiem??? Jeśli tak to czekoladowa mokka dulux intensive reszta scian to mix z mieszalnika - dulux - cos koło rum carmel 5 dokładnie w kuchni własnie rum carmel 5 a w salonie rum carmel 6 - ale wyszedł za biały i domiksowalismy barwników z rum carmel 5 - nie mam juz ich proporcji. W sumie to wyszedł praktycznie taki jak to co w kuchni czyli rum carmel 5 róznice widać minimalnie z daleka i w sumie na ścianach w cieniu, w świetle nie ma róznicy miedzy kuchnia a salonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 30.12.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Dziękuję Ci za szybką odpowiedź. Wczoraj chciałam kupić nawet tester tej czekolady, ale u nas w sklepie brakło. W takim razie jestem już zdecydowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiekewa 31.12.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Jak tam sprzedaż kupców dużo?tak mi się podoba budowa że chętnie postawiłbym se drugi jakbyś tego sprzedał. hahaha ( nie jest tak strasznie jak straszyli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 31.12.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2011 http://img706.imageshack.us/img706/8621/32021.gif życzy DORKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 31.12.2010 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 kupców było troche Gdybysmy mieli jeszcze kilka takich samych to tez pewni bysmy sprzedali a co do drugiego budowania to tez nie pogardzilibysmy Nowe plany juz w głowie są ale realizacja na razie nie nastapi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 31.12.2010 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Wszystkiego najlpeszego w nowym roku dla tych którzy jeszce tu zagladają !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 31.12.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Oby był lepszy niż ten, który odchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nalep73 01.02.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witam, Przestudiowałem cały wątek i jestem zachwycony Waszym Guliwerem. Dom jest rewelacyjny!!! Jesteśmy z żoną mocno zainteresowani projektem Guliwera. Czy jest możliwość przesłania na priva informacji jak w poniższym cytacie?? Witam Celinko, mam do ciebie prośbę. Czy mogłabys mi podać kosztorys waszego domku-chodzi mi o etapy- sso, ssz itd. Wydawało mi się, że jestem zdecydowana już na projekt , ale odkąd zobaczyłam Waszego Guliwera to nie jestem już tego pewna.Domek jest po prostu cudowny Jeśli jeszcze pamiętasz jakie koszta poniosłaś przy budowaniu tego domku, to bardzo proszę o odpowiedz i z góry dziękuję. Z góry serdecznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts