Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Guliwer 2G c.d. - wnętrza i takie tam ....

Recommended Posts

witam:) tak czytam,czytam i oglądam i nadziwić się nie mogę nad tym cudownym domkiem:) ale nie jestem pierwsza :p mam nadzieję, że jednak nie sprzedacie tego cudownego domku i wszystko się ułoży:) trzymam kciuki. Jeżeli było by to jeszcze możliwe to także bardzo byłabym wdzięczna za udostępnienie kosztorysu poszczególnych etapów oraz udzielenie wszelkich uwag i spostrzeżeń odnośnie tego projektu:) my zaczynamy budowę w przyszłym roku i prawdopodobnie będzie to Guliwer 2g:)

• Odpowiedzi 684
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...

Witaj, mam zapisane to zdjęcie w ulubionych i teraz na innym wątku dyskusja na temat żaluzji się wywiązała więc z zapytaniem spieszę... Jak te żaluzje są przyczepione do okna? Dziurawiliście okna jakimiś gwoździami, czy jest może jakiś inny sposób na ich zamocowanie?

• 2 weeks później...
Witaj, mam zapisane to zdjęcie w ulubionych i teraz na innym wątku dyskusja na temat żaluzji się wywiązała więc z zapytaniem spieszę... Jak te żaluzje są przyczepione do okna? Dziurawiliście okna jakimiś gwoździami, czy jest może jakiś inny sposób na ich zamocowanie?

witam,

zaluzje sa przymocowane do listwy ktora otacza szybe - nie wiem jak to dokladniej opisac To jest ta czesc okna ktora przewaznie nie podlega gwarancji jak sie dobrze przeczyta jej warunki - wlasnie z tego wzgleuy ze firmy od zaluzji rolet itp do niej mocuja zaluzje. wszystko idzie po wewnetrznej stronie szyby czyli "od pokoju"

Nie robilismy tego sami tylko zlecilismy to firmie.

pzdr

• 2 weeks później...
Witam, jesteśmy nowi na forum, chociaż już od dłuższego czasu przeglądamy Wasz dziennik i wnętrza. Jeśli chodzi o Wasz domek to nic dodać, nic ując jest prześliczny. My również budujemy guliwerka i podpatrujemy Wasze rozwiązania. Bardzo podoba mi się wanna na górze w łazience, ma super kształt z baterią nawannową, może pamiętasz co to za wanna? Pozdrawiam Iwona

Witam, jesteśmy nowi na forum, chociaż już od dłuższego czasu przeglądamy Wasz dziennik i wnętrza. Jeśli chodzi o Wasz domek to nic dodać, nic ując jest prześliczny. My również budujemy guliwerka i podpatrujemy Wasze rozwiązania. Bardzo podoba mi się wanna na górze w łazience, ma super kształt z baterią nawannową, może pamiętasz co to za wanna? Pozdrawiam Iwona

witam,

wanna polspa Chcialam znalezc na stronie dokładnie taka sama ale jakos nie moge ....moze juz jej nie ma. Długa na 180 cm i ma takie wgłebienia na głowe z obu stron (jakby dla dwóch osób była) Poaptrz sobie w sieci może uda Ci sie znalezc. A bateria.... nieststy nie pamietam a nie mam juz jak sprawdzic w łazience. Szukałam w sieci i spodobała mi sie taka wiec moze Tobie tez sie uda.

pozdrawaim

Witam!

Również z zachwytem przeglądam wszystkie wasze wątki dotyczące Guliwera, i się przyznam że też buduje Guliwera. Jestem na etapie hydrauliki i podoba mi się ten grzejnik łazienkowy poziomy w górnej łazience i nie ukrywam ze też taki bym chciał mieć, Czy Możesz mi powiedzieć jakiej firmy jest owy grzejnik?

Witam!

Również z zachwytem przeglądam wszystkie wasze wątki dotyczące Guliwera, i się przyznam że też buduje Guliwera. Jestem na etapie hydrauliki i podoba mi się ten grzejnik łazienkowy poziomy w górnej łazience i nie ukrywam ze też taki bym chciał mieć, Czy Możesz mi powiedzieć jakiej firmy jest owy grzejnik?

Firma a zarazem sklep hydrauliczny który montował nam wszystko w domu zamówił nam taki grzejnik na zyczenie u swojego dostawcy. Podobno wszedzie tak mozna wiec zapytaj gdzies u siebie wmiejscu gdzie zamierzasz kupowac grzejniki.

pzdr

• 4 weeks później...

Jestem zachwycona Waszą elewacja - i prosze o pomoc w określeniu kolorów ....

Do tej pory planowałam w moim domku zrobić kolorystykę biało saro grafitową - ale jak oglądnęłam Wasze cudo - to o niczym innym nie marzę jak o takim kolorze

Jestem zachwycona Waszą elewacja - i prosze o pomoc w określeniu kolorów ....

Do tej pory planowałam w moim domku zrobić kolorystykę biało saro grafitową - ale jak oglądnęłam Wasze cudo - to o niczym innym nie marzę jak o takim kolorze

witam,

niestety nie pamietam symboli farb ale prosze poszukac watku o elewacjach tam na pewno zamieszczałam wszystko dot koloru elewacji w odpowiedzi na pytania innych.

pozdrawiam

• 4 months później...
Witam.

Mam pytanie odnośnie Waszej zeszłorocznej pięknej choinki.

Czy moglibyście podac nazwę użytkownika, który ją sprzedawał?

Z góry dziękuję.

Pozdrawiam

NIeststy nie mam jak sprawdzić w historii na allegro. Z tego co pamiętam nazywała sie "Dama VIP" ;-) czy jakos tak podobnie. Szukałam w zeszłym roku jej ponownie ale nieststy nie było na allegro Moze w tym będziecie mieli więcej szczęścia i ktos nadal je sprzedaje.

Pozdrawiam