Perłóweczka 18.09.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Powiem ze czekałam na FIJI w Twoim wykonaniu UCiebie jest wieksza łazienka to wiec efekt ładniejszy u nas tez bardzo nam sie podoba bo bardzo powiekszyły optycznie łazienke pięknie , cudnie A jak sprawują sie te płytki na podłodze bo my mamy te jasne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 18.09.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Perłóweczka ciemne płyki na podłodze sprawuja sie swietnie. W lazience przy sypialni mamy jasne płytki i cały czas sie wściekam bo strasznie szybko sie brudza - ze nie wspomne o fugach Koszmar!!! Ale ciemne fiji - ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Mariusz 20.09.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Witam Właśnie trafiłam na Wasz dziennik i już dodałam go do ulubionych. Gratuluję wspaniałego gustu!!! A widoczki do pozazdroszczenia, sama rozkosz. My mieszkamy od tygodnia i wiele mamy do zrobienia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 20.09.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Cudne, piękne, boskie... A te widoki...nawet na żywo takich nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorusia 20.09.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Igor Celina powiedz cóż to za umywalka w łazience. Śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 20.09.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Super,przyjemne wnetrza.A widoki uuuuuuuuuuuuu powalajace. Co to za fototapeta na klatce schodowej????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 20.09.2009 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Kasia i Mariusz witam u mnie emilus18 to zapraszam w okolice Nowego Sącza - tutaj prawie za kazdym zakretem tak jest dorusia umywalka kupiona w miejscowym salonie, nazwa jaka widnieje na umywalce to Rea ocia79 fototapeta kupiona przez internet z jednej ze stron. Szukalam jej teraz ale jest ich tyle ze nie pamietam z której to było. Wiem ze na kilku ja widziałam. Jesli jeszcze uda mi sie ja odnalezć wkleję link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 20.09.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Do Igor_Celina Chętnie się tam wybierzemy -dopiero od 18 grudnia mamy "wakacje" ale nie wiem czy wcześniej na jakis przedłużony weekend nie wyskoczymy... Muszę sie w takim razie za jakimś noclegiem i dojazdem rozejrzeć Dziś chyba bede zasypiać z tymi widokami przed oczyma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 20.09.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 emilus18 jakby co z chęcią podam miejsca warte odwiedzenia Ale na wizyte w tych okolicach polecam jednak lato lub jesień chyba ze narciarze lub snowbordzisci - to zima jak najbrardziej i Wierchmomla, Krynica Górska lub inne okliczne górki i pagórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 21.09.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Witaj IgorCelina! Domek śliczny i taki przemyślany, szczególnie podoba mi sie kuchnia. Kiedy zobaczyłam widoki pomyślałam toż to "sąsiadka" , tak się składa że mieszkam z drugiej strony NS, co prawda na mgłę nie patrzę z góry, ale z balkonu też lasy, pagórki i jeziorko dopatrzę . Piękne to nasze południe, a u ciebie to już w ogóle . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 21.09.2009 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Inka 14 Witam sąsiadkę z drugiego końca miasta. To pewnie Swiniarsko lub tamte oklice tak??? A co do urokow naszej okolicy to prawda jest co na południu popatrzec a teraz przeczytałam ze jeziorko tez widzisz to może Gródek - Roznów- Tęgoborze???? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 21.09.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Tak, tak jakieś 5 km od jeziorka rożnowsiego. Przymierzałam się do założenia własnej galerii, ale poległam na zdjeciach , hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 21.09.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Inka 14nie poddawaj sie uzyj np. http://imageshack.us/ i dawaj zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jona 21.09.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Witam, Dołączam się do grona wielbicieli nie tylko Waszego pięknego wnętrza, pięknego otoczenia ale i Guliwera. śledzę Waszą budowę od podstaw ponieważ sama zmagam się z Guliwerem,jednakże jestem jeszcze daleko, daleko za Wami. Mam od razu do Was sto pięćdziesiąt pytań. Gdzie kupiliście grzejnik do dużej łazienki,i co to za wanna. Pozdrawiam serdecznieIwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 22.09.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 jona witam w gronie guliwerow a gdzie zdjecia z Waszych zmagań?????? U nas wanna to Polspa - najdluzsza jaka mieli czyli chyba 180 cm o ile dobrze pamietam, bez masazy i babelkow ale za ro z odplywem na srodku wanny a nie po bokach - przez to wyglada fajniej. P obu stronach są takie jakby "zagłówki" wiec swobodnie dwie osoby moga w niej leżec (sprawdzone ) A grzejnik zamowili nam goście którzy robili cale ogrzewanie - wiem tylko ze byl zamawiany u producenta na zamowienie i w sumie ksztowal tylko 50 zl drozej niz normalny (a nawet moze mniej) Tylko tyle moge Ci powiedziec w tej kwesti niestety. Robili nam wszytsko kompleksowo i nie wiem skad dokładnie zamawiali "towar" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 22.09.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 witamladnie domek urzadzony gratulujechcialam sie zapytac jakie plytki masz w kuchni jakiej firmy i jak saw utrzymaniu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 22.09.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 poszlo na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jona 22.09.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dzięki za szybką odpowiedź. Gdzie zdjęcia....?? Te co są to w aparacie, część gdzieś na płytce.Ciągły brak czasu.... Fajnie urządziliście się i na pewno tego czasu macie juz dla siebie więcej......A co do wanny to też poleżałabym w podobnej..... i też nie koniecznie sama..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 23.09.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ocia79 fototapeta kupiona przez internet z jednej ze stron. Szukalam jej teraz ale jest ich tyle ze nie pamietam z której to było. Wiem ze na kilku ja widziałam. Jesli jeszcze uda mi sie ja odnalezć wkleję link. dzieki, lece przeszukac allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa_R 23.09.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Domek ,wnętrza, okolica - piękna ,aż dech zapiera.Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts