Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Guliwer 2G c.d. - wnętrza i takie tam ....

Recommended Posts

• Odpowiedzi 684
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasia i Mariusz witam u mnie ;)

emilus18 to zapraszam w okolice Nowego Sącza - tutaj prawie za kazdym zakretem tak jest ;-)

dorusia umywalka kupiona w miejscowym salonie, nazwa jaka widnieje na umywalce to Rea

ocia79 fototapeta kupiona przez internet z jednej ze stron. Szukalam jej teraz ale jest ich tyle ze nie pamietam z której to było. Wiem ze na kilku ja widziałam. Jesli jeszcze uda mi sie ja odnalezć wkleję link.

Witaj IgorCelina! Domek śliczny i taki przemyślany, szczególnie podoba mi sie kuchnia. Kiedy zobaczyłam widoki pomyślałam toż to "sąsiadka" :wink: , tak się składa że mieszkam z drugiej strony NS, co prawda na mgłę nie patrzę z góry, ale z balkonu też lasy, pagórki i jeziorko dopatrzę :wink: . Piękne to nasze południe, a u ciebie to już w ogóle :o . Pozdrawiam!

Witam,

Dołączam się do grona wielbicieli nie tylko Waszego pięknego wnętrza, pięknego otoczenia ale i Guliwera. śledzę Waszą budowę od podstaw ponieważ sama zmagam się z Guliwerem,jednakże jestem jeszcze daleko, daleko za Wami. Mam od razu do Was sto pięćdziesiąt pytań. Gdzie kupiliście grzejnik do dużej łazienki,

i co to za wanna.

Pozdrawiam serdecznie

Iwona

jona

witam w gronie guliwerow ;-)

a gdzie zdjecia z Waszych zmagań??????

U nas wanna to Polspa - najdluzsza jaka mieli czyli chyba 180 cm o ile dobrze pamietam, bez masazy i babelkow ale za ro z odplywem na srodku wanny a nie po bokach - przez to wyglada fajniej. P obu stronach są takie jakby "zagłówki" wiec swobodnie dwie osoby moga w niej leżec (sprawdzone ;-) )

A grzejnik zamowili nam goście którzy robili cale ogrzewanie - wiem tylko ze byl zamawiany u producenta na zamowienie i w sumie ksztowal tylko 50 zl drozej niz normalny (a nawet moze mniej) Tylko tyle moge Ci powiedziec w tej kwesti niestety. Robili nam wszytsko kompleksowo i nie wiem skad dokładnie zamawiali "towar"

Dzięki za szybką odpowiedź. Gdzie zdjęcia....?? Te co są to w aparacie, część gdzieś na płytce.Ciągły brak czasu.... Fajnie urządziliście się i na pewno tego czasu macie juz dla siebie więcej......A co do wanny to też poleżałabym w podobnej..... i też nie koniecznie sama..... :D