Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grzejniki TUBUS z Instal Projektu

odaro

Recommended Posts

Czy ktoś w Was ma może grzejniki TUBUS z Instal Projektu w Siebie w domu i może podzielić się swoim wrażeniami.

Jak wogóle podobają się Wam takie grzejniki, trochę przypominają stare żeliwne.

Ja cały czas nie mogę zaakceptować grzejników płytowych. Nie podobają mi się i koniec.

Dlatego zacząłem szukać innych rozwiązań. Na poddaszu w 3 sypialniach rozważam grzejniki TUBUS 2 w wysokości 180cm. W wersji Tubus 2 mają tylko 66cm głębokości co mi bardzo odpowiada z pewnych względów technicznych.

http://www.instalprojekt.com.pl/pl/produkty/grzejniki_pokojowe/art2.html

Pod Veluxami miały być płytowe Brugmanna ale teraz się zastanawia czy nie dać tam też TUBUS ale w wersji 3

http://www.instalprojekt.com.pl/pl/produkty/grzejniki_pokojowe/art3.html

Co myślicie czy to jest dobry pomysł.

Ciekawi mnie czy takie grzejniki wogóle się Wam podobają.

Ciekawi mnie czy takie grzejniki wogóle się Wam podobają.

Nam ? A kto je będzie na codzień oglądał, My? Kupuj co się Tobie podoba a nie forumowiczom.

Oprócz wyglądu i doznań estetycznych bylem ciekawy jak te grzejniki się sprawdzają w życiu np. jak technicznie malować ściany między kolumnami.

mamy taki tubus 3 wysokość , kolor biały

robi u nas za ozdobny w salonie dlatego ze jako jeden z nielicznych z ozdobnych miał podejście boczne.

Natomiast nie rozumiem co chcesz malować w tych grzejnikach, malowanie proszkowe starcza na 20 lat, a jak chcesz inny kolor zdejmujesz idziesz do lakierni i malujesz na taki kolor jaki chcesz

mamy taki tubus 3 wysokość , kolor biały

robi u nas za ozdobny w salonie dlatego ze jako jeden z nielicznych z ozdobnych miał podejście boczne.

Natomiast nie rozumiem co chcesz malować w tych grzejnikach, malowanie proszkowe starcza na 20 lat, a jak chcesz inny kolor zdejmujesz idziesz do lakierni i malujesz na taki kolor jaki chcesz

No... ścianę chcę malować którą widać za grzejnikiem między żeberkami.

Jak za parę lat żona zarządzi malowanie na inny kolor.

Rezi jakiej wysokości masz swój grzejnik.

Jesteś zadowolony z tego grzejnika?