odaro 10.09.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Czy ktoś w Was ma może grzejniki TUBUS z Instal Projektu w Siebie w domu i może podzielić się swoim wrażeniami. Jak wogóle podobają się Wam takie grzejniki, trochę przypominają stare żeliwne. Ja cały czas nie mogę zaakceptować grzejników płytowych. Nie podobają mi się i koniec. Dlatego zacząłem szukać innych rozwiązań. Na poddaszu w 3 sypialniach rozważam grzejniki TUBUS 2 w wysokości 180cm. W wersji Tubus 2 mają tylko 66cm głębokości co mi bardzo odpowiada z pewnych względów technicznych. http://www.instalprojekt.com.pl/pl/produkty/grzejniki_pokojowe/art2.html Pod Veluxami miały być płytowe Brugmanna ale teraz się zastanawia czy nie dać tam też TUBUS ale w wersji 3 http://www.instalprojekt.com.pl/pl/produkty/grzejniki_pokojowe/art3.html Co myślicie czy to jest dobry pomysł. Ciekawi mnie czy takie grzejniki wogóle się Wam podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 11.09.2009 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Hej pomóżcie zdecydować się które grzejniki wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turcin 11.09.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Wybieraj te które Ci się podobają. Jak może to zrobić ktoś za Ciebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 11.09.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Ciekawi mnie czy takie grzejniki wogóle się Wam podobają. Nam ? A kto je będzie na codzień oglądał, My? Kupuj co się Tobie podoba a nie forumowiczom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 12.09.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Wybieraj te które Ci się podobają. Jak może to zrobić ktoś za Ciebie??? Ale ciekawią mnie opinie i gusta innych chociaż i tak ostateczną decyzję podejmę osobiście warto popytać innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 12.09.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Ciekawi mnie czy takie grzejniki wogóle się Wam podobają. Nam ? A kto je będzie na codzień oglądał, My? Kupuj co się Tobie podoba a nie forumowiczom. Oprócz wyglądu i doznań estetycznych bylem ciekawy jak te grzejniki się sprawdzają w życiu np. jak technicznie malować ściany między kolumnami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 12.09.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 mamy taki tubus 3 wysokość , kolor biały robi u nas za ozdobny w salonie dlatego ze jako jeden z nielicznych z ozdobnych miał podejście boczne.Natomiast nie rozumiem co chcesz malować w tych grzejnikach, malowanie proszkowe starcza na 20 lat, a jak chcesz inny kolor zdejmujesz idziesz do lakierni i malujesz na taki kolor jaki chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 12.09.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 mamy taki tubus 3 wysokość , kolor biały robi u nas za ozdobny w salonie dlatego ze jako jeden z nielicznych z ozdobnych miał podejście boczne. Natomiast nie rozumiem co chcesz malować w tych grzejnikach, malowanie proszkowe starcza na 20 lat, a jak chcesz inny kolor zdejmujesz idziesz do lakierni i malujesz na taki kolor jaki chcesz No... ścianę chcę malować którą widać za grzejnikiem między żeberkami. Jak za parę lat żona zarządzi malowanie na inny kolor. Rezi jakiej wysokości masz swój grzejnik. Jesteś zadowolony z tego grzejnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 12.09.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Grzejnik jak grzejnik - grzeje i nic się nie dzieje, zawieszony 20cm od podłogi do malowania ścian zawsze ściąga się grzejniki( podejście z zaworami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 12.09.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Grzejnik jak grzejnik - grzeje i nic się nie dzieje, zawieszony 20cm od podłogi Czemu 20cm na podłogą tak chciałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 12.09.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Czemu 20cm na podłogą tak chciałeś dla ścisłości - zawory są 20 cm nad posadzką . Dlaczego tyle nie mam zielonego pojęcia tak zrobił instalator i tak jest wg mnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts