kaskalau 11.09.2009 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Witam, Prosze o porade ile kosztuje metr ponizszych prac na scianach wraz z materialami? Prace obejmuja: posmarowanie unigruntem, siatka, gipsowanie, szpachlowanie i malowanie 2 razy. Sciany sa w starym budownictwie i sa krzywe. Jeden malarz ze Sremu/wielkoplska zaspiewal ze chce 23 zl za metr z materialami! Czy to dobra cena? Mieszkanie ma 120m2. To by bylo jakies 450 metrow kwadratowych do pomalowania razem z sufitami. Powinnam sie targowac? Calosc wychodzi 10350zl... cena przerazajaca... az nie wierze ze malowanie moze tyle kosztowac!! Prosze o pomoc! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 12.09.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Z materiałami to chyba niezbyt drogo.My płaciliśmy:gruntiowanie 1.5zł za m2,szpachlowanie 12 zl m2, gruntowanie na biało+ malowanie (na gotowo)7 zł m2.Jak podliczyć to też troche wyszlo i to bez materiałów,a do tego nowy dom z niby równymi ścianami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaskalau 13.09.2009 01:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Dzieki Joaz No sama nie wiem czy to drogo czy nie.... jak czytalam inne wypowiediz na forum ludzi to mi sie wydawalo ze drogo... ale jak pomysle ile to pracy to juz sama nie wiem??? czy ktos jeszcze inny robil podobny remont...???? Prosze o porady!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lcaise 04.10.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Gipsowanie/szpachel - 16zł/m2 bez materiałuMalowanie 7zł/m2 [2 warstwy + grunt]Musiałbym zobaczyć robotę i wycenić, pewnie dogadalibyśmy się z ceną [i terminem] bo 450m to dosyć sporo. Lokalizacja firmy Poznań. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaskalau 07.10.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Juz znalazlam ekipe.... biora 16 zl za metr za cala robote + materialy.... i juz dzialaja... Mam nadzieje ze efekt tez bedzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalmayday 14.10.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 kaskalau jest to średnia cena są wyższe i niższe,znam gościa który kiedyś mi odebrał jedno mieszkanie,do malowania bo zaoferował właścicielom cenę 7,5 zł m2 (Gruntowanie,Szpachlowanie+malowanie na gotowo ),chyba musiało go przycisnąć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaskalau 15.10.2009 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Pewnie i tak sie zdarza ze jak kogos przycisnie a ZUS trzeba zaplacic, ludziom wyplate dac.... co wtedy robic.... ? Lepiej jakas robota niz zadna..!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arte100 15.10.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Juz znalazlam ekipe.... biora 16 zl za metr za cala robote + materialy.... i juz dzialaja... Mam nadzieje ze efekt tez bedzie super To musiało ich nieżle przycisnąć. Chyba że ta "firma" to Józek i Staszek bez zus i us. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaskalau 15.10.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Hehehe Nie nie... firma jest zarejestrowna i palci wszystkie zusy itd... i wystawia rachunki.... Troche poprostu musialam sie naszukac zeby takie zloto odkopac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arte100 15.10.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Hehehe Nie nie... firma jest zarejestrowna i palci wszystkie zusy itd... i wystawia rachunki.... Troche poprostu musialam sie naszukac zeby takie zloto odkopac To musiało ich przycisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaskalau 15.10.2009 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Pewnie tak... mam nadzieje ze jakosc bedzie rownie dobra jak cena Prace nadal w toku bo pogoda sie zepsula i slabo mury schna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lcaise 22.10.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Hehehehe jakość adekwatna do ceny jak już. Nie ma TANIEGO FACHOWCA. Przekonali się o tym państwo u których właśnie kończę mieszkanie robić. Mieli taniego płytkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts