nagasaki 11.09.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 witam Mam taki problem: Mój dziadek ma 89lat i ciężko się od niego dowiedzieć co do posiadanych gruntów i numerów co do nich. Czy jeżeli jako wnuk wybiorę się do wydziału geodezji itp to czy bez niczego udzielą mi informacji co do posiadanych nieruchomości należących do dziadka(bądź współwłaściciela)??PS za interpretację przepraszam nie jestem w tym dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskar0259 11.09.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Pełnomocnictwo dla Ciebie jest niezbędne. Zacznij od "zwykłego", spisanego w domu, a jeśli nie będzie ono uznane (a raczej nie będzie) spiszcie pełnomocnictwo u notariusza (lub przynajmniej nich potwierdzi on podpis dziadka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 11.09.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 W moim starostwie dla członka rodziny wystarczy zwykłe pełnomocnictwo. No ale co urząd to obyczaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts