JarzyQ 11.09.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Witam, mam zrobioną ściankę przy schodach z płyt GK i chce powiesić na niej obraz ale mam obawy czy on się na gwoździu utrzyma i stad moje pytanie czy sa jakies specjalne kołki do płyt GK czy jak to sie robi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 11.09.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Witam, mam zrobioną ściankę przy schodach z płyt GK i chce powiesić na niej obraz ale mam obawy czy on się na gwoździu utrzyma i stad moje pytanie czy sa jakies specjalne kołki do płyt GK czy jak to sie robi?? są specjalne kołki do płyt G-K. I z tego co wiem dostepne w każdej Castoramie czy innym Obi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 11.09.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 No na gwoździu nie polecam .... Po wpisaniu w pewną wyszukiwarkę hasła "kołki do płyt gipsowych" mam np. to: http://www.wiking.krakow.pl/kolki-do-plyt-gipsowo-kartonowych.html Ja mam całe mieszkanie w płytach k-g. Polecam zdecydowanie kołki stalowe (nie plastikowe) - tylko dobierz odpowiedni do grubości płyty - do kupienia w każdym supermarkecie budowlanym zarówno na wagę jak i w kompletach. jeśli masz płytę "przyklejoną" do pełnej ściany, to musisz kupić takie coś (TT 22) http://technox.pl/cms/www/pdf/SPA.pdf P.S. Polecam produkty "technoxa" - nie zawiodłam się .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarzyQ 11.09.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 11.09.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Ja mam w łazience dość ciężką szafkę powieszoną na takich kołkach, których to coś plasticzane (nie wiem jak sie fachowo nazywa) przy wkręcaniu kołka skręca się w węzeł po drugiej stronie płyty. Nie do wyrwania. Do kupienia w Leroyu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karor 11.09.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Ostatnio pracowałem w pomieszczeniach calych podwieszonych na profilach (ściany i sufit). Aby powiesic lampe uzywalem dlugich wkretów aby wbic sie w drewniana belke stropowa. Do powieszenia czego kolwiec uzywa sie specjanych korkow rozporowych do kupienia w kazdym markecie budowlanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2009 02:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Ja mam w łazience dość ciężką szafkę powieszoną na takich kołkach, których to coś plasticzane (nie wiem jak sie fachowo nazywa) przy wkręcaniu kołka skręca się w węzeł po drugiej stronie płyty. Nie do wyrwania. Do kupienia w Leroyu. Mam wrazenie, ze to sie nazywa sruba molly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 12.09.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Zawsze możesz powiesić ten obraz tak: http://www.youtube.com/watch?v=mvMoHYQXjD0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts