ovner 07.11.2019 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Jestem po przygodzie z tą firmą. Złożyłem zamówienie na którym był termin realizacji 4-5 tygodni, po upływie tego czasu u handlowca u którego zamawiałem bramę ciężko było się czegokolwiek dowiedzieć, a następnie już nawet nie odbierał telefonów. W końcu po telefonach po różnych oddziałach firmy udało się uzyskać informację że możliwy ( ale nie pewny na 100 %) jest termin montażu dopiero za kolejny miesiąc, więc grzecznie poprosiłem o zwrot zadatku który otrzymałem po 2 dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
todynt 04.10.2021 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2021 zmartwiły mnie te komentarze... już chciałem kupić tą bramę ale widzę że problemy nie były jednostkowe i raczej występują stale.Tym bardziej mnie to dziwi bo sugerowałem się opinią z All..ronie wiem co robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts