Oceanos 11.09.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Witam serdecznie .Mam pytanie odnośnie łaczenia zbrojenia ławy. Przeszukałem forum ale nie do końca jest o tym mowa.Jak połączyć pręty zbrojeniowe elelmentów belek ław w narożnikach domu, czyli te "L". Wiem że maja być długie na 1m ale jak one mają iść, górą czy dołem po obwodzie. Czy skręcone belki powinny przechodzić jedna w drugą(wtedy jedne druty 12mm są wyżej)? Oraz jak połączyć te fajki w krzyżowaniu się zbrojenia ławy wewn. i zewn prostopadle w kształcie litery "T"?Może ktoś doradzić lub ma jkieś zdjęcia albo rysunki.? Z góry dziękuję.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 11.09.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 całe 5 sek u braciszka gógle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oceanos 11.09.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Ok. A w narożnikach 4 pręty czy 2 po obwodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 11.09.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 lepiej z mądrym zgubić.... dałem Ci wędkę ... ma być zapewniona ciągłość zbrojenia wykonawca tego nie wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniucorso 11.09.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Jeśli belka ma 4 prety to 4, tak jak pisał przedmówca, ciągłość zbrojenia ma być zachowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcinn73 12.09.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 U mnie w narożnikach 4 pręty żebrowane (12-tki) wychodzące po 1,5 m z każdej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts