Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej,

stresujący ten napis obok mojego nicka, ale naprawdę dużo przeczytaliśmy z mężem n.t. Praefy.

Umówiliśmy się na spotkanie w środę z panem z firmy Keramzyt Projekt z Żerania. Tu pamiętam, że dyskutowaliście głównie o Praefa Warszawa z Bartyckiej, o tej naszej nic nie znalazłam.

Ale może ktoś ma jakieś doświadczenie z Keramzyt Projekt, wiecie coś o nich?

Bedę wdzięczna za wszelkie opinie,

Pozdrawiam,

M.

Tak się sklada ze buduje dom z firma keramzyt projekt. Oprocz kilku detali jestem zadowolony ze swojego wyboru. Najwazniejsze ze nie musze niczego pilnowac na budowie (robi to kierownik budowy z keramzyt projekt). Przy tak duzej inwestycji wydaje sie niemozliwym zeby wszystko na 100% bylo ok. (zdazalo sie ze jakis podwykonawca opoznial terminy). Jestem na etapie wykonczenia domu i jak najbardziej polecam keramzyt projekt

• 1 year później...

A ja do dzisiaj nie moge sie uporac z p. Piotrem N.,

który nie dosc, ze nie dotrzymal terminu wykonania

(2,5 miesiaca opoznienia zamiast domu "w 3 miesiace");

to jeszcze do dzis dnia nie przekazal nam dokumentacji.

Szczerze odradzam wspolprace z ta firma.

• 1 month później...
Tak się sklada ze buduje dom z firma keramzyt projekt. Oprocz kilku detali jestem zadowolony ze swojego wyboru. Najwazniejsze ze nie musze niczego pilnowac na budowie (robi to kierownik budowy z keramzyt projekt). Przy tak duzej inwestycji wydaje sie niemozliwym zeby wszystko na 100% bylo ok. (zdazalo sie ze jakis podwykonawca opoznial terminy). Jestem na etapie wykonczenia domu i jak najbardziej polecam keramzyt projekt

Czesc

Właśnie dotarłem do Twojej wypowiedzi. Czy mógłbyć napisać coś więcej o tej firmie. Ja również planuję budowę z tą firmą.

Jeśli możesz to o domu też coć napisz, jestem bardzo ciekawy czy wszystko jest ok, na co zwrócić uwagę, czego nie robić itd.

Pozdrawiam

Arek

• 2 years później...