Matizka 15.12.2003 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Hej, stresujący ten napis obok mojego nicka, ale naprawdę dużo przeczytaliśmy z mężem n.t. Praefy. Umówiliśmy się na spotkanie w środę z panem z firmy Keramzyt Projekt z Żerania. Tu pamiętam, że dyskutowaliście głównie o Praefa Warszawa z Bartyckiej, o tej naszej nic nie znalazłam. Ale może ktoś ma jakieś doświadczenie z Keramzyt Projekt, wiecie coś o nich? Bedę wdzięczna za wszelkie opinie, Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.12.2003 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Szczerze mówiąc odradzam. Ale nie mam dzisiaj już chęci opowiadać o tym, ile mi pan Piotruś krwi napsuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.12.2003 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Ale odpowiedz jak nabierzesz chęci. A jak Cię interesowały tego typu rozwiązania to może kogoś innego polecasz? Matizka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.12.2003 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Matizak, Dobrze Ci radzę daj sobie spokój z Praefą i postaw dom w tradycji.Przerobiłem temat i mocno żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz36 23.12.2003 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Tak się sklada ze buduje dom z firma keramzyt projekt. Oprocz kilku detali jestem zadowolony ze swojego wyboru. Najwazniejsze ze nie musze niczego pilnowac na budowie (robi to kierownik budowy z keramzyt projekt). Przy tak duzej inwestycji wydaje sie niemozliwym zeby wszystko na 100% bylo ok. (zdazalo sie ze jakis podwykonawca opoznial terminy). Jestem na etapie wykonczenia domu i jak najbardziej polecam keramzyt projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobb2 18.01.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 A ja do dzisiaj nie moge sie uporac z p. Piotrem N.,który nie dosc, ze nie dotrzymal terminu wykonania(2,5 miesiaca opoznienia zamiast domu "w 3 miesiace");to jeszcze do dzis dnia nie przekazal nam dokumentacji. Szczerze odradzam wspolprace z ta firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek75 22.02.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Tak się sklada ze buduje dom z firma keramzyt projekt. Oprocz kilku detali jestem zadowolony ze swojego wyboru. Najwazniejsze ze nie musze niczego pilnowac na budowie (robi to kierownik budowy z keramzyt projekt). Przy tak duzej inwestycji wydaje sie niemozliwym zeby wszystko na 100% bylo ok. (zdazalo sie ze jakis podwykonawca opoznial terminy). Jestem na etapie wykonczenia domu i jak najbardziej polecam keramzyt projekt Czesc Właśnie dotarłem do Twojej wypowiedzi. Czy mógłbyć napisać coś więcej o tej firmie. Ja również planuję budowę z tą firmą. Jeśli możesz to o domu też coć napisz, jestem bardzo ciekawy czy wszystko jest ok, na co zwrócić uwagę, czego nie robić itd. Pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KK_Chotomow 05.05.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Właśnie budujemy dom z Keramzyt Projekt. Zapraszam do naszego dziennika: Vis a Vis C126 - budujemy z Keramzyt Projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts