balik 11.09.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Co powinno sie zamontowac w mieszkaniu pierwsze: oscieznice z drzwiami wewnetrznymi czy panel i plytki? Jak sie zamontuje najpierw oscieznice to pozniej trzeba bedzie chyba docinac panele i plytki. A jak beda juz polozone kafelki i panele to trzeba bedzie dociac oscieznice. Ktora opcje lepiej wybrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 11.09.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 u mnie najpierw płytki - otwory są zrobione z drobną nadwyżką więc nie było problemu z montażem drzwi inna sprawa to wilgoć po położeniu płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
balik 12.09.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 a mogli inni by sie wypowiedziec w tej kwestii?Bylem w 2 salonach z drzwiami i w kazdym mi powiedzieli co innego na ten temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marfa 12.09.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 U nas też były najpierw kładzione płytki i panele, a dopiero potem montowane drzwi. Każdy inteligentny ktoś sprzedający drzwi robiąc pomiary otworów do drzwi bierze pod uwagę co będzie na ścianach i podłodze, nas np. pytał czy na podłodze będą panele i czy będą grube, co na ścianach.. tak, żeby przewidzieć wszystko i zrobić bezpieczną grubość/szerokość, którą będzie można potem dopasować..No a ostatnio (właśnie po położeniu podłóg) przyjechali monterzy i bez problemu zamontowali wszystko gdzieniegdzie docinając. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.09.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Z tego, co wiem, to drzwi montuje się na samym końcu, jak już wszystko jest zrobione. Tak własnie było u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.09.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 U nas najpierw płytki (z panelami na górze nie zdążyliśmy), potem drzwi i na końcu panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szef23 13.09.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 U mnie to samoPlytkidrzwimalowanie panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 13.09.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 U mnie:panele1. malowaniedrzwi2. malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trojkaiga 14.06.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 ja najpierw wstawiałam drzwi a pozniej panele. Spytaj sie zreszta w salonie vox. Tam ci podpowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paprotnik19 14.06.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 U mnie najpierw były układane płytki,potem drzwi(podczas pomiarów została uwzględniona docelowa grubosć podłogi),a na samym końcu panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wikula7 14.06.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 ja najpierw wstawiałam drzwi a pozniej panele. Spytaj sie zreszta w salonie vox. Tam ci podpowiedzą trojkaiga - Strasznie namolnie reklamujesz VOX . Jak mniemam pracujesz u nich . Ok . tylko zamiast tak bezczelnie reklamować sieć wykup sobie reklamę ( albo im - wszystko jedno) . Każdy twój post jest dokładnie taki sam . Nic nie wnosisz konkretnego a tylko spamujesz . W każdym( prawie ) salonie doradzą w jakiej kolejności robić wykończeniówkę . Kolejność którą ja proponuję : - pierwsze malowanie - terakota -panele ( podłogi inne ) - drzwi - ostatnie malowanie ( z ew. akrylowaniem ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 14.06.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 trojkaiga - Strasznie namolnie reklamujesz VOX . Jak mniemam pracujesz u nich . Ok . tylko zamiast tak bezczelnie reklamować sieć wykup sobie reklamę ( albo im - wszystko jedno) . Każdy twój post jest dokładnie taki sam . Nic nie wnosisz konkretnego a tylko spamujesz . W każdym( prawie ) salonie doradzą w jakiej kolejności robić wykończeniówkę . Kolejność którą ja proponuję : - pierwsze malowanie - terakota -panele ( podłogi inne ) - drzwi - ostatnie malowanie ( z ew. akrylowaniem ) Pozdrawiam FACHOWO. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wikula7 14.06.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 FACHOWO. Pozdrawiam. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 17.06.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Po prostu chodzi o to żeby nie robić docinki przy framudze, dlatego montuję się ją na końcu:) Najpierw podłoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts