Gość 16.04.2002 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2002 Musze pokryc dach 4-spadowy. Chce do tego uzyc blachodachowki.Zasiegalem roznych opinii u dielerow. Kazdy mowi co innego.Chce zeby bylo jak najmniej odpadow. Jak sadzicie gdzie ich bedzie mniej czy wtedy gdy uzyje arkuszy blachy czy gdy zastosuje blachodachowke typu regola ? Ma ktos tego typu przemyslenia czy doswiadczenia ? Prosze o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 16.04.2002 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2002 Miałem ten sam problem z dachem. Przy Regoli można mieć tylko 2% odpadów.Pochodziłem, policzyłem i wyszło, że dachówka cementowa Braas celtycka jest tańsza od Regoli. Nie zastanawiałem się długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.04.2002 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2002 Nie miales problemu z wytrzymaloscia dachu na takie obciazenie (projekt przewidywał takie pokrycie) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 17.04.2002 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2002 Mój architekt zrobił projekt nad wyrost. Krokwie mam co 80 cm (osiowo). Pod Regole miały być rozsunięte do metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts