AliG 18.09.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 osobiscie polecam len z franke wcześniej miałęm błyszczący zlew. pozytywy za lnem [ nie widać zarysowań i co ważne tam gdzie jest woda zakamieniona nie ma śladów po wodzie gdy wytrzesz szmatką Len jest po prostu mniej efektowny i tyle... było już omawiane na forum dla mnie liczy się najpierw praktyczność potem wygląd, dlatego gładki odpada w przedbiegach. Miałem w poprzednim mieszkaniu i sobie bardzo chwaliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 19.09.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 W poszukiwaniach natknęłam się fotki porównujące stal jedwab, satynę i mikroteksturę, może ktoś jeszcze zechce zerknąć http://www.aglos.pl/index.php?products=product&prod_id=1964 Olikk, dzięki, świetny przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts