RafalGo 11.09.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 WitamMam pytanie co do wykonania pionowej izolacji fundamentow od zewnatrz.Na chwile obecna mam bloczki betonowe, chialem wykonac rapowke , nastepnie na to 3x dysperbit.Czas bardzo mnie goni bo za kilka dni bedzie wykonywane ocieplenie, mam wiec pytanie, jako ze dysperbit mozna klasc na wilgotne podloza to czy na rapowke ktora bedzie wzglednie swierza (2 dni) moge go rowniez polozyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 13.09.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Tak można wykonać izolację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZŁoty Róg 14.09.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Pamiętaj żeby najpierw zagruntować dysperbitem rozcieńczonym z wodą w stosunku, 1:1 bo inaczej pierwsza warstwa może "odchodzić". I jak zaczniesz gruntować to sie nie stresuj że materiał jest zbyt rzadki i np. mur przebija. Tak ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts