Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Doswiadczenia z Firma "Martom" ze Swarzedza

Polek

Recommended Posts

• 7 months później...
  • 2 years później...
  • 1 year później...
Ja korzystałem z ich usług - faktycznie może kontakt nie jest idealny, ale same okna wysoka jakość i dobra cena.

Też korzystałam. Na początku ten sam problem, ciężko się dodzwonić. Ale całościowo jestem zadowolona, niska cena i właśnie jakość-zamawiałam patio balkonowe i w końcu pozbyłam się problemu z nieszczelnością. Także na plus

• 2 years później...
UWAGA Martom to firma beznadziejna. UWAGA nie polecam. Tak naprawdę to nie wiadomo kto jest tam szefem. Podobno ich żony bo sami właściciele są ścigani przez ZUS US i komorników. Nie dbają ani o pracowników ani o klientów, u nich się liczy tylko kasa. Ich celem jest wyzyskiwać maksymalnie wszystkich klientów i pracowników aby nagromadzić pieniądze. Ostatnio zakupili sobie BMW X6, oczywiście nie bezpośrednio, bo przecież wszyscy ich ścigają. Wyjeżdżają często na wakacje. To wszystko kosztem pracowników i klientów. Pracownicy źle płaceni i to się przekłada na jakość, beznadziejna jakość. Najprawdopodobniej zakupują wybrakowany towar od Aluplasta. Okna Martom są wypaczone, zgrzewy przede wszystkim w oknach w kolorze są wykonane jak w stodole na maszynach poprzedniego wieku. Martom ma założone sprawy sądowe nie tylko w Polsce ale też z firmami zagranicznymi. UCIEKAĆ jeszcze raz uciekać.