Polek 11.09.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Czy ktos zna producenta okien Aluplast "Martom" ze Swarzedza?????Prosze o opinie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
me-how 23.04.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Moja opinia powoli się kształtuje. Wysłałem konkretne zapytanie równo tydzień temu i na razie totalny zlew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibob 10.10.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Ja korzystałem z ich usług - faktycznie może kontakt nie jest idealny, ale same okna wysoka jakość i dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.tek 22.05.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Ja korzystałem z ich usług - faktycznie może kontakt nie jest idealny, ale same okna wysoka jakość i dobra cena. Też korzystałam. Na początku ten sam problem, ciężko się dodzwonić. Ale całościowo jestem zadowolona, niska cena i właśnie jakość-zamawiałam patio balkonowe i w końcu pozbyłam się problemu z nieszczelnością. Także na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
richard 1 18.12.2016 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 UWAGA Martom to firma beznadziejna. UWAGA nie polecam. Tak naprawdę to nie wiadomo kto jest tam szefem. Podobno ich żony bo sami właściciele są ścigani przez ZUS US i komorników. Nie dbają ani o pracowników ani o klientów, u nich się liczy tylko kasa. Ich celem jest wyzyskiwać maksymalnie wszystkich klientów i pracowników aby nagromadzić pieniądze. Ostatnio zakupili sobie BMW X6, oczywiście nie bezpośrednio, bo przecież wszyscy ich ścigają. Wyjeżdżają często na wakacje. To wszystko kosztem pracowników i klientów. Pracownicy źle płaceni i to się przekłada na jakość, beznadziejna jakość. Najprawdopodobniej zakupują wybrakowany towar od Aluplasta. Okna Martom są wypaczone, zgrzewy przede wszystkim w oknach w kolorze są wykonane jak w stodole na maszynach poprzedniego wieku. Martom ma założone sprawy sądowe nie tylko w Polsce ale też z firmami zagranicznymi. UCIEKAĆ jeszcze raz uciekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts