Izabela Wawrzeń 11.09.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 witam zastanawiam się czy istnieje okrągły stół na 9 osób może ktoś taki spotkał ?? ja takiego potrzebuje okrągły nie jajowaty pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.09.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Ha chyba nie ma Od jakiegoś czasu rozglądam się za takim, koniecznie na czterech nogach (nie na jednej, ani na dwóch - bo takie są), na dodatek rozkładanym, a na domiar wszystkiego w niezabójczej cenie On jest jak Yeti - wszyscy o nim słyszeli, ale nikt go jeszcze nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docent161 12.09.2009 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Nic prostszego tylko zamówić u stolarza i mieć duży salon może być i na 19 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela Wawrzeń 12.09.2009 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 też przeglądałam net i nic ciekawego chcialam na 4 nogach prosty w formie stół ale okrągły na 6 osób owszem znalazłam ale na 9 nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 12.09.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 pewnie dlatego, że taki stół, to coś około 2 metrów średnicy powinien miećzawalisko straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gogdi 14.09.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Nie wiem jak to jest przy okrągłym stole, ale myślę że podobnie jak przy prostym. 60 cm na osobę. Przy 9 osobach stół powinien mieć jakieś 540 cm w obwodzie... czyli 172cm średnicy - całkiem spory. Wyobraź sobie teraz jak daleko będą od siebie osoby siedzące na przeciwko. Wyobraź sobie jak trudno będzie sięgnąć po coś co stoi na środku stołu... wazę z rosołem na przykład:) Może jednak owalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 14.09.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ten bez rozkładania może być dla 8 osób. niestety rozłożony jest owalnyhttp://www.sklep.meble.pl/p9903,quotlura-maxiquot-stol-okragly-rozkladany-iwona-kosicka-2008.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 14.09.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 tak jak napisali poprzednicy obwód takiego stołu byłby gigantyczny.Codziennie do stołu siada u Was 9 osób?Z tego co pamiętam pisałaś,że raczej kasowo nie stać Was na szaleństwa to może taki stół z ikea?http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30116056rozkłada się jajowato oczywiście jak wszystkie okrągłe stoły.http://www.ikea.com/PIAimages/73894_PE190676_S3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 14.09.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 W przypadku takiego stołu jest jeszcze problem z obrusem.Materiały obrusowe mają najczęściej 160 cm szerokości i -zakładając,że ktoś chce przykrywać blat-jest kłopot. Wtedy wyjściem jest kupienie tkaniny dekoracyjnej ,która ma 200-280 cm szerokości i szycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela Wawrzeń 14.09.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 generalnie chodzi o to iż mam jako jadalnie wykusz półokragły i marzył mi się stół okrągły ale z przeznaczeniem w razie imprezki dla gości ale już wiem iż taki stół na 9 osób okrągły to byłby nie zły klocek i spory wydatek i rzeczywiście mnie na to niestać czy jak postawie w wykuszu prostokątny stół będzie dobrze to wyglądać przypomne wykusz półokrąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 14.09.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ale czemu na czas imprezy stół nie może być w kształcie jaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela Wawrzeń 14.09.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 może być w kształcie jaja po rozłożeniu ,ale po złożeniu okrągły no ale tak czy siak duzy okrągły stół to spory wydatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 14.09.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 może być w kształcie jaja po rozłożeniu ,ale po złożeniu okrągły no ale tak czy siak duzy okrągły stół to spory wydatek ten z ikea nie pasuje?cena jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 14.09.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 izabela a jak wyszly cegły nad kominkiem?pamiętam,że kiedys rozmawiałyśmy na ten temat w innym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela Wawrzeń 14.09.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 co do stołu to ten z ikea jest fajny ale ja musze myslec uniwersalnie więc pewnie kupie prostokątny na 9 osób po rozożeniu, nie chce miec 2 stołów w jednym pomieszczeniu ,a kuchnie jadalnie i salon mam własnie w jednym pomieszczeniu i ten stół z ikea będzie nie wystarczający bo jest na 6 osób po rozłożeniu co do cegły to sciana z kominkiem wygląda super ale musze zastosować wokół wkładu kominkowego rame np: drewnianą aby zniwelować ewentualne zabrudzenie ściany ponieważ ja mam wkład wbudowany w ściane bardzo prosto bez cudeńków może kiedyś pomaluje tą sciane lateksową białą farbą tylko żeby się nie błyszczała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 14.09.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 pokaz zdjęcia kominka.Ja jednak zrezygnowałam,bo bałam się wrażenia kolumbryny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela Wawrzeń 14.09.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 narazie nie mam zdjęć ale moja ściana z kominkiem jest bardzo skromna lubie taki klimat wkład jest tak jak wspominałam wbudowany w sciane, która na szerokość wkałdu jest wysunięta jakieś 10 cm i to wszystko rzadnych półek nad kominkiem tak miało byc jak tylko zrobie zdjęcie to ci wysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.09.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Fajny ten stół z Ikei , chyba będzie trzeba się tam wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 15.09.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Fajny ten stół z Ikei , chyba będzie trzeba się tam wybrać no ciekawa jestem na wygląda w sklepie.W necie całkiem przyjemnie. Ja przyznam,że teraz mam duży stół prostokątny i do nowego mieszkanie będziemy mieli mały okrągły.Przy takim dużym to czujemy sie jak w filmach i brakuje bliskości.Imprezy ze znajomymi to nie ten wiek,żeby siedziec przy stole.Natomiast na rodzinne okazje (2 razy do roku,kiedy zbiera się cała rodzina) to i tak kombinuje się dostawki,bo pomieścic ponad 20 osób nie jest łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joani 15.09.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 też przeglądałam net i nic ciekawego chcialam na 4 nogach prosty w formie stół ale okrągły na 6 osób owszem znalazłam ale na 9 nie ma dlaczego na czterech nogach? Przy takim stole siądą wygodnie tylko cztery osoby. Ja mam, ale nie w salonie tylko w kuchni, stól okrągły średnica 105 cm. Wygodnie siedzi przy nim 5 osób, w 6 jest trochę ciasno. Stół się rozkłada, powstaje jajo. Jest bardzo stabilny. http://pliki.sklep.meble.pl/gfx/italiastyle/sklep_oferta/820/m164548344.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts