jarkotowa 15.09.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Ja mam stół okrągły o średnicy 125. Na co dzień używają go 4 osoby i jest miejsca, że ho ho. Po "dosiadce" dwóch osób nadal jest wygodnieRozkłada się do owalu, przy którym siada 8-10 osób. Kupując drugi raz - wybrałabym takie samo rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.09.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Ja mam stół okrągły o średnicy 125. Na co dzień używają go 4 osoby i jest miejsca, że ho ho. Po "dosiadce" dwóch osób nadal jest wygodnie Rozkłada się do owalu, przy którym siada 8-10 osób. Kupując drugi raz - wybrałabym takie samo rozwiązanie. Czy możesz się podzielić jakimiś szczegółami na temat Twojego stołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 15.09.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 W sumie nie bardzo jest o czym pisać. średnica 125cm 4 nogi po rozłożeniu robi się owal (nie wiem jakiej długości bo nigdy nie mierzyłam a obrusy dostałam w prezencie , ale po rozłożeniu jest wielki) ciemny brąz stół z lat 20-XIXw (kupiony na targu staroci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.09.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 W sumie nie bardzo jest o czym pisać. średnica 125cm 4 nogi po rozłożeniu robi się owal (nie wiem jakiej długości bo nigdy nie mierzyłam a obrusy dostałam w prezencie , ale po rozłożeniu jest wielki) ciemny brąz stół z lat 20-XIXw (kupiony na targu staroci) To znaczy, że żeby wejść w posiadanie takiego musiałabym Ci go zrabować Chyba zostaje Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 15.09.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Albo looknąć na allegro. To tylko przykład pierwszy z brzegu. http://www.allegro.pl/item735773233_stol_okragly_klasyczne_art_deco.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.09.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Albo looknąć na allegro. To tylko przykład pierwszy z brzegu. http://www.allegro.pl/item735773233_stol_okragly_klasyczne_art_deco.html Mam jakieś zboczenie na tym punkcie, ale muszę obejrzeć i pomacać osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 15.09.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Co racja to racja. Zawsze lepiej obejrzeć i pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.09.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Co racja to racja. Zawsze lepiej obejrzeć i pomacać Tak sobie myślę, że chyba dotyczy to każdego towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orti 30.10.2015 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Myślę, że ciężko będzie znaleźć tak duży, okrągły stół. W mojej kuchni mam coś znacznie mniejszego, ale moim zdaniem bardzo pięknego. Mianowicie http://dller.pl/fd/stol-okragly-nogi-debowe-blat-mdf-szklo-max25black tylko w troszkę jaśniejszym odcieniu. W jasnej kuchni wygląda bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 30.10.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Oj orti, wygrzebać wątek z zaświatów żeby reklamą po oczach świecić? Przecież, takie numery tylko zniechęcają do firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts