tutli_putli 13.09.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Tylko dla ludzi o mocnych nerwach Podobno ceny nieruchomości spadają na łeb i szyje - może to własnie okazja nabyć sobie gotowy i urządzony domek, w przystępnej cenie. http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1619103,0,,najdrozszy_dom_w_polsce,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 13.09.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Trochę za dużo przepychu jak na mój gust, no i jakiej wielkości jest działka, bo nie wiem czy brać ten dom pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 13.09.2009 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Gdzieś pisali, że nie za wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 13.09.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 To niech się wypchają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 13.09.2009 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Trochę za dużo przepychu jak na mój gust, no i jakiej wielkości jest działka, bo nie wiem czy brać ten dom pod uwagę Przepych mało powiedziane...brak mi słów, to już ten rosyjski milioner z ogłoszenia matrymonialnego miał "ładniej" (jeśli to się da jakoś sklasyfikować) to taki przepych bez krzty gustu, delikatnie mówiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Domek - z tych tańszych, choć cena za metr jest chyba jedna z najwyższych Cena:32 820 000 PLN Cena za m2: 59 673 PLN / m2 WARSZAWA, WAWER, Wał Miedzeszyński DomPowierzchnia: 550m2, Liczba pokoi: 10, Liczba pięter: 3-piętrowy, Typ budynku: wolnostojący, Materiał: cegła, Rok budowy: 1990, Stan budynku: bardzo dobry, Liczba linii telefonicznych: 2, Dach: dachówka, Okna: drewniane Garażw budynku DziałkaPowierzchnia: 6800m2, Dojazd: utwardzony Stylowy dom na wielkiej działce w granicach miasta ze świetnym dojazdem do Centrum. Za wskazaną cenę nabywca kupuje przede wszystkim dobre towarzystwo sąsiadów, wysokie bezpieczeństwo oraz niepowtarzalny teren. Reszta informacji zostanie udzielona na prezentacji na żywo . Ciekawe czy na prezentacji będzie pokazane również "dobre towarzystwo" - ze szczegółami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 13.09.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Nefer a też ten sam projektant robił wnętrza co w tym za 105 000 000pln? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Nefer a też ten sam projektant robił wnętrza co w tym za 105 000 000pln? Kochana - wnętrz nie można obejrzec inaczej niż na indywidualnej prezentacji. Przy takiej cenie spodziewałabym się równie "ślicznych". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 13.09.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 hehe wcale się nie dziwie, że to frajda oglądania tylko dla "koneserów". Co wrażliwsi z dobrym gustem mogliby nie przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 13.09.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 zawiść przez was przemawia, nieobyte z "pienknem " jesteście to i szok przeżywacie no ale jak przejść obok "pienkna" takiego obojętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 13.09.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Musiała matka.dyrektorka tak to głośno pisać?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 zawiść przez was przemawia, nieobyte z "pienknem " jesteście to i szok przeżywacie no ale jak przejść obok "pienkna" takiego obojętnie I to cała prawda. Zawsze marzyłam o takim domu, takim żyrandolu i co najważniejsze - o takim obrazie na wejściu ...Ehhh a wyszło jak zawsze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 13.09.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 phi ja tam tylko marzyłam o sukience pani z obrazu...a takie ludwiki sobie kupie u szultki na allu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 13.09.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Musiała matka.dyrektorka tak to głośno pisać?! Pisałam również o sobie , powaliło mnie to na kolana a moje chamskie i prostackie poczucie estetyki zachwiało się w posadach no bo jak to tyle kosztuje, to musi że jest najlepsiejsze nie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 13.09.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 no musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 13.09.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Widzialam ten dom w realu z zewnatrz, prezentuje sie jeszcze gorzej niz na zdjeciu - koszmar senny - o matko , O Lord Dzizas i wszyscy swieci - ratunkuuuuuuu - gargamel , ale tak straszny, ze na jego widok chce sie uciekac ....... stworzyla go chora wyboraznia - portyk rzymski plus cztery sredniowieczne baszty po bokach - ludzieeeeee , wezcie sobie ten dom za darmo ........... cos jak palac kultury w miniaturze.....eeeeeeeee , cofa mi sie na jego wspomnienie......... super cena tylko, ze niestety domek do wyburzenia........co za paskudztwo brrrrrrrrrrrrr. To jest najlepszy dowod jak wyglada budynek od sasa do lasa , ni przypial, ni przylatal ........ani nie pasuje do okolicznej zabudowy, ani do tradycji lokalnej, a ani do zadnej i w ogole do bani....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.09.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 O ŻESZ W MORDĘ...Zatkało mnie! Z zewnątrz gargamel, ale wnętrza to są dopiero!!! Reszty przemyśleń nie zapiszę, bo odruchowo wyraziłam je słowami, których polonistka nie powinna używać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 14.09.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Absolutnie! Bynajmniej! Jak się ma taki dom to należy go bezwzględnie wyposażyć w meble z IKEA albo jeszcze lepiej z lokalnej wytwórni laminatów i paździerzy. Bynajmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 14.09.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Absolutnie! Bynajmniej! Jak się ma taki dom to należy go bezwzględnie wyposażyć w meble z IKEA albo jeszcze lepiej z lokalnej wytwórni laminatów i paździerzy. Bynajmniej. No to chyba juz właściciel sie nad tym zastanawial, bo przy fortepianie to na moj gust stoi... kręcony stołek z IKEA Mam takie dwa w kuchni. Ech, jednak jestem kobietą luksusową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 14.09.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Zebrałam się w sobie i zerknęłam raz wtóry. Jako żywo! Stołek wydaje się być... z epoki! Więc choć w tym jednym punkcie właściciel stanął na wysokości zadania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts