Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najdroższy dom w Polsce

tutli_putli

Recommended Posts

Przeciez o gustach sie nie dyskutuje .................. :D

Co do gustu zamoznych obywateli oraz elit finansowych - ich inteligencjia

wrodzona oraz nabyta , madrosc ii uroda - jest na d r z e d na w stosunku do

zwyklych smiertelnikow .

Moze nie ?

Lepeij moze niech ci sie zacznie domek podobac..........

• Odpowiedzi 76
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hehe już mi się podoba. :D

To tylko zazdrość wcześniej wzięła górę.

:oops: :oops: :oops:

Tak naprawdę to szczytuje niczym stylista robiący te wnętrza, na widok tej szklanej ławy na złotych rurach przy złoconych fotelach, obitych tkaną ręcznie materią w róże, specjalnie zamówioną i nie powtarzalną - tylko do tego kompletu. O pięknie dobranych beżach marmurów nie wspomnę. Balustrada i tralki ech tego to nawet Jan Cygankiewicz by nie zrobił. Podziwem napawają mnie stylowe karnisze w oknach, z misternie dobranymi firanami, a piękno donic z foyer odurza. Każdy detal wdziera się w moja świadomość swoim niemym pięknem...

Ach zły losie czemu u mnie na wsi tego nie ma :(

No to zeby bylo ostatni raz !

Krytykanctwo .....tyle razy bylo pisane na forum, ze o gustach sie nie dyskutuje !

Szczegolnie o gustach zamoznych obywateli - wiadomo, ze maja gust i ich gust o b o w i a z u j e .

Koniec , kropka.

Dom jest peikny . Na zewnatrz i od wenatrz.

Jestem zachwycona.

Ja wiem co się tam wydarzyło i dlaczego sprzedają te cuudo :D

Nie tak dawno temu mąż wybudował kobicie dom,bo o tym marzyła.Chciał z rozmachem,bo ją kochał.Ale ona chodząc samotnie po tych pokojach w papuciach,zrobionych przez własną babcię na drutach-poślizgnęła się na marmurowych schodach.Próbując się jeszcze bronić- uczepiła się pięknego wówczas stołeczka fortepianowego ale...runęła z owych schodów wraz ze stołeczkiem prosto w piękne palmy stojące u podnóża tych schodów.Efekt-nie ma baby,nie ma stołeczka i wcześniejszych,oryginalnych donic na palmy.Facet wrócił do domu.Zobaczył co się wydarzyło i zapłakał.Nad losem stołeczka,donic i baby.A potem rzucił się z jednej z baszt.koniec,kropka,kurza stopka :wink: 8)

Ja wiem co się tam wydarzyło i dlaczego sprzedają te cuudo :D

Nie tak dawno temu mąż wybudował kobicie dom,bo o tym marzyła.Chciał z rozmachem,bo ją kochał.Ale ona chodząc samotnie po tych pokojach w papuciach,zrobionych przez własną babcię na drutach-poślizgnęła się na marmurowych schodach.Próbując się jeszcze bronić- uczepiła się pięknego wówczas stołeczka fortepianowego ale...runęła z owych schodów wraz ze stołeczkiem prosto w piękne palmy stojące u podnóża tych schodów.Efekt-nie ma baby,nie ma stołeczka i wcześniejszych,oryginalnych donic na palmy.Facet wrócił do domu.Zobaczył co się wydarzyło i zapłakał.Nad losem stołeczka,donic i baby.A potem rzucił się z jednej z baszt.koniec,kropka,kurza stopka :wink: 8)

:o Wiedziałam, że to nie może być takie proste - czyli cena extra bo za dwa duchy jeszcze doliczyli, co się tam snują po nocach...ech okrutny losie :-?

tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle kasy za ten dom

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

czytałam w prasie i patrzyłam czy umiem zera liczyć :roll:

nie chciałabym go nawet za darmo bo co z nim robić, a jeszcze gorzej

- jak go utrzymać :o :o :o :o :o :o :o :o

Zuz@nka :evil: i popsułaś wszystko :evil: My się tutaj zachwycamy i usychamy z zazdrości a Ty go nie chcesz????????? :o

Phiiiii nie znasz sie i zazdrościsz jak wszyscy :evil: :D :D :D

no doooooooooooooooobra poprawiam się :wink: :wink:

to mnie sie marzy ten zyradndol wszak będę mieć antresolę

ale chyba muszę zrobic piwnicę żeby nie leżał na podłodze :lol: :lol: :lol:

:o o matko już sobie to wyobraziłam :o :D :o :D :o

a może by tak maila do nich napisac co by go jakoś potaniości sprzedali

tylko pewnie to równowartość kosztorysu mojej chałupy :lol: :lol: :lol:

ale co tam raz sie zyje....tylko jak za ta kasę kupie żyrandol to juz nie będę mieć go gdzie zawiesić :wink: :wink:

dobra wezmę kredyt na niego i konstruktora żeby mi strop przygotował na małe 1,5 tony :roll: :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: