lump praski 15.09.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Przeciez o gustach sie nie dyskutuje .................. Co do gustu zamoznych obywateli oraz elit finansowych - ich inteligencjia wrodzona oraz nabyta , madrosc ii uroda - jest na d r z e d na w stosunku do zwyklych smiertelnikow . Moze nie ? Lepeij moze niech ci sie zacznie domek podobac.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 15.09.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Czy kupno działki, wybudowanie i urządzenie takiego domu kosztowałoby te 105 milionów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 15.09.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Czy kupno działki, wybudowanie i urządzenie takiego domu kosztowałoby te 105 milionów? Mogło więcej. Zależy co tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.09.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Ropa w ogrodku i gaz ziemny w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 15.09.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 ropę to ty masz w zębie od państwowej służby zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 15.09.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 hehe już mi się podoba. To tylko zazdrość wcześniej wzięła górę. Tak naprawdę to szczytuje niczym stylista robiący te wnętrza, na widok tej szklanej ławy na złotych rurach przy złoconych fotelach, obitych tkaną ręcznie materią w róże, specjalnie zamówioną i nie powtarzalną - tylko do tego kompletu. O pięknie dobranych beżach marmurów nie wspomnę. Balustrada i tralki ech tego to nawet Jan Cygankiewicz by nie zrobił. Podziwem napawają mnie stylowe karnisze w oknach, z misternie dobranymi firanami, a piękno donic z foyer odurza. Każdy detal wdziera się w moja świadomość swoim niemym pięknem... Ach zły losie czemu u mnie na wsi tego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.09.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 No to zeby bylo ostatni raz ! Krytykanctwo .....tyle razy bylo pisane na forum, ze o gustach sie nie dyskutuje ! Szczegolnie o gustach zamoznych obywateli - wiadomo, ze maja gust i ich gust o b o w i a z u j e . Koniec , kropka. Dom jest peikny . Na zewnatrz i od wenatrz. Jestem zachwycona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 15.09.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 zmieniasz zdanie jak Marcinkiewicz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 15.09.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 zmieniasz zdanie jak Marcinkiewicz... siła pieniądza to uczyniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.09.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 zmieniasz zdanie jak Marcinkiewicz... Bosze, jaki to pszystojny meszczyzna........Isabel jest bardzo szczesliwa kobieta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.09.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 zmieniasz zdanie jak Marcinkiewicz... siła pieniądza to uczyniła Nie gadaj glupot - to jego przystojnosc i inteligencja tak dziala na kobiety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 16.09.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Ja wiem co się tam wydarzyło i dlaczego sprzedają te cuudo Nie tak dawno temu mąż wybudował kobicie dom,bo o tym marzyła.Chciał z rozmachem,bo ją kochał.Ale ona chodząc samotnie po tych pokojach w papuciach,zrobionych przez własną babcię na drutach-poślizgnęła się na marmurowych schodach.Próbując się jeszcze bronić- uczepiła się pięknego wówczas stołeczka fortepianowego ale...runęła z owych schodów wraz ze stołeczkiem prosto w piękne palmy stojące u podnóża tych schodów.Efekt-nie ma baby,nie ma stołeczka i wcześniejszych,oryginalnych donic na palmy.Facet wrócił do domu.Zobaczył co się wydarzyło i zapłakał.Nad losem stołeczka,donic i baby.A potem rzucił się z jednej z baszt.koniec,kropka,kurza stopka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 16.09.2009 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Ja wiem co się tam wydarzyło i dlaczego sprzedają te cuudo Nie tak dawno temu mąż wybudował kobicie dom,bo o tym marzyła.Chciał z rozmachem,bo ją kochał.Ale ona chodząc samotnie po tych pokojach w papuciach,zrobionych przez własną babcię na drutach-poślizgnęła się na marmurowych schodach.Próbując się jeszcze bronić- uczepiła się pięknego wówczas stołeczka fortepianowego ale...runęła z owych schodów wraz ze stołeczkiem prosto w piękne palmy stojące u podnóża tych schodów.Efekt-nie ma baby,nie ma stołeczka i wcześniejszych,oryginalnych donic na palmy.Facet wrócił do domu.Zobaczył co się wydarzyło i zapłakał.Nad losem stołeczka,donic i baby.A potem rzucił się z jednej z baszt.koniec,kropka,kurza stopka Wiedziałam, że to nie może być takie proste - czyli cena extra bo za dwa duchy jeszcze doliczyli, co się tam snują po nocach...ech okrutny losie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.09.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle kasy za ten dom czytałam w prasie i patrzyłam czy umiem zera liczyć nie chciałabym go nawet za darmo bo co z nim robić, a jeszcze gorzej - jak go utrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 18.09.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Zuz@nka i popsułaś wszystko My się tutaj zachwycamy i usychamy z zazdrości a Ty go nie chcesz????????? Phiiiii nie znasz sie i zazdrościsz jak wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 18.09.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Sprzedaja dom bo za maly pewnie. Albo ten dizajn juz demode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.09.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Zuz@nka i popsułaś wszystko My się tutaj zachwycamy i usychamy z zazdrości a Ty go nie chcesz????????? Phiiiii nie znasz sie i zazdrościsz jak wszyscy no doooooooooooooooobra poprawiam się to mnie sie marzy ten zyradndol wszak będę mieć antresolę ale chyba muszę zrobic piwnicę żeby nie leżał na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 18.09.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 o matko już sobie to wyobraziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.09.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 o matko już sobie to wyobraziłam a może by tak maila do nich napisac co by go jakoś potaniości sprzedali tylko pewnie to równowartość kosztorysu mojej chałupy ale co tam raz sie zyje....tylko jak za ta kasę kupie żyrandol to juz nie będę mieć go gdzie zawiesić dobra wezmę kredyt na niego i konstruktora żeby mi strop przygotował na małe 1,5 tony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 18.09.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 hmmm ciekawe ile by chcieli za ławę ze szklanym blacikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts