zuznka 18.09.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 hmmm ciekawe ile by chcieli za ławę ze szklanym blacikiem ta ze złotymi nogami.....no nie wiem, nie wiem.... jakiś samochodzić średniej klasy ale skoro tylko sredniej to nawet żaden szejk arbski by nie odkupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 18.09.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 hmmm ciekawe ile by chcieli za ławę ze szklanym blacikiem ta ze złotymi nogami.....no nie wiem, nie wiem.... jakiś samochodzić średniej klasy ale skoro tylko sredniej to nawet żaden szejk arbski by nie odkupił tak o tej myślałam jest śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.09.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 a widziałaś ten taboret made in ikea który stoi przy pianinie ciekawe kto go tam postawił http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1619103,0,,najdrozszy_dom_w_polsce,wiadomosc.html czyli ja biore zyrandol ty ławę ze szklanym blatem a inni, kto ma zapotrzebowanie na inne przedmioty wiekszość ma wykończeniówkę i co................nic nie chcą nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 18.09.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 a widziałaś ten taboret made in ikea który stoi przy pianinie ciekawe kto go tam postawił http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1619103,0,,najdrozszy_dom_w_polsce,wiadomosc.html czyli ja biore zyrandol ty ławę ze szklanym blatem a inni, kto ma zapotrzebowanie na inne przedmioty wiekszość ma wykończeniówkę i co................nic nie chcą nie wierzę Taboret to najbardziej pożądany przedmiot z tego domu. Pewnie jakiś znany projektant wnętrz chciał przełamać monotonię i taki mały myk ze stołkiem wywinął a teraz to hit tego domu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.09.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 a widziałaś ten taboret made in ikea który stoi przy pianinie ciekawe kto go tam postawił http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1619103,0,,najdrozszy_dom_w_polsce,wiadomosc.html czyli ja biore zyrandol ty ławę ze szklanym blatem a inni, kto ma zapotrzebowanie na inne przedmioty wiekszość ma wykończeniówkę i co................nic nie chcą nie wierzę Taboret to najbardziej pożądany przedmiot z tego domu. Pewnie jakiś znany projektant wnętrz chciał przełamać monotonię i taki mały myk ze stołkiem wywinął a teraz to hit tego domu jest a ja myslę że właściciel za duzo sie na nim kręcił i mu się w głowie pomieszało ale wiesz tak dochodze do wniosku że właściciel od tego krzesła zaczął urzadzać dom a potem się pogubił - no od tego że mu się zakręciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 18.09.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ja biorę obraz-to będą moi przodkowie ze strony stryja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.09.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ja biorę obraz-to będą moi przodkowie ze strony stryja jak to biorę a gdzie propozycja cenowa mój zyrandol kosztuje tyle co postawienie mojego domu ława tutli_putli to samochó sredniej klasy a obraz.....no wiesz....olej na płutnie....ten wymiar.....ta rama..... no i te korzenie ze strony stryja no sama oceń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 18.09.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ja biorę obraz-to będą moi przodkowie ze strony stryja Może Ty Iza jaka rodzina ze sprzedającymi i konfidencje tu uprawiasz hę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.09.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ja biorę obraz-to będą moi przodkowie ze strony stryja Może Ty Iza jaka rodzina ze sprzedającymi i konfidencje tu uprawiasz hę no właśnie ciekawe co za stosunki ja łącza - czy tylko rodzinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 18.09.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 a widziałaś ten taboret made in ikea który stoi przy pianinie Kochana, jakim pianinie, to fortepian jest A jak nie ma na niego chętnych to ja go mogę wziąć - mam gdzie postawić. Zrobię sobie salonik muzyczny - w jednym kącie fortepian a w drugim pianino. I koncerty można organizować Ktoś ze skrzypcami może się przyłączyć. Są chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 19.09.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Jakbym wziela kredyt na ten dom to miesieczna rata winioslaby mnie.... 471496.92 miesiecznie... Koszt kredytu: 169,738,891.99 Odsetki: 64,738,891.99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 19.09.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Ten obraz jest bezcenny,więc biorę go za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominia 19.09.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Dziś rano w TVN pokazywali ten dom http://dziendobrytvn.plejada.pl/24,23863,wideo,,118132,czego_pragna_bogaci,aktualnosci_detal.html Może jednak trzeba było skorzystać z porady architekta, zdaje się że nie podniosłoby to znacząco kosztu , a efekt byłby zupełnie inny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 19.09.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Dech mi zaparło...no cóż nic nie powiem... zawsze sobie można postawić obok drugi - pozwolenie już jest. Swoją drogą żona sobie mogła zaszaleć urządzając całe dwa pomieszczenia P.S Ciekawe jak ten żyrandol będzie wyglądał z energooszczędnymi świetlówkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hartwig 20.09.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 P.S Ciekawe jak ten żyrandol będzie wyglądał z energooszczędnymi świetlówkami ROTFL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goodhope 20.09.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 baaaaardzo zamożni mają baaardzo "przesrane" mają powiedzmy ...milion do wydania na wystrój hallu i co ... widział kto designerskie sprzęta po kilkadziesiąt tysięcy za krzesło ? No i biedaczyska muszą kupić jakieś pozłacane pseudo ludwiki, by się z budżetem wyrobić. nie ma lekko... bądźcie bardziej wyrozumiali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piokrza 21.09.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Wielkość domu - to coś dla mnie, styl - stety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts