aha 13.09.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Witam.Czy może ktoś podać adresy stron odnośnie nadtynkowego położenia instalacji elektrycznej. Chodzi o poddasze użytkowe. Widzę czasami zdjęcia ale to wszystko. Brak mi jakiś fachowych wskazówek. Z góry dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 13.09.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Czego konkretnie nie wiesz?Co chcesz uzyskać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 13.09.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Hm z autopsji ja kładłem w peszle i po drewienku na plstik uchwyty. Tyko bierz z pilotem bo wcisnąc naście metrów miękkiego przewodu w peszla to sukces dla 1 osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 13.09.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Masz do wyboru:- peszle- rury- korytka- wprost na podłoże (!) Wszystko zależy od tego co chcesz uzyskać, jakim kosztem i jakie efekt estetyczny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts