monikaitomek 13.09.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Skończyliśmy ocieplać dom,styropianem 15 cm!Mam pytanie,ponieważ nie wiem czy również musimy ocieplić filar aby był równo z domem,miał tą samą grubość i aby wyglądał ładnie.Na filar będzie położona płytka elewacyjna.I teraz czy również muszę obłożyć go styropianem 15 czy 10,12 cm starczy!!!Czy może jakieś inne wyjście?To ten domekhttp://www.projekty.ign.com.pl/projekt_domu/kwarc/132 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 13.09.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 ociepl ile możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 13.09.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Taki mostek że ja tego wczęsniej nie przemyślałem. Swoją droga czy słup można odciąć stryro w środku raczej nie. Hm mój słup jeszcze wbija się w murek i schody to dopiero nosnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts