blada80 12.11.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witam Domek wygląda teraz rewelacyjnie Bardzo podobaja mi się wnętrza. W sypialni mam takie same kolorki ale nie mam paseczków- bardzo mi się one podobają (od dzisiaj chcę miec takie same ) I mam pytanko- jakie to mebelki w sypialni? Pozdrawiam i gratuluje udanego remontu witam, meble do sypialni tzn, szafy i komoda to firma Wajnert, system duo, łóżko i szafki nocne były robione na zamówienie gdyż kiedyś już miałam łóżko z tego systemu i problem był tego typu, że stelaż jest w całości czyli ma wymiary 160x200 i mielibyśmy duże problemy z wniesieniem tego na góre . Jeśli chodzi o paski to zachęcam, człowiek szybko uczy się cierpliwośli i pokory ale jak później satysfakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 12.11.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Na szafki nie widziałam niczego w tym stylu. Ja plafon dobrałam (tzn mąż sam wybrał i kupił) do kinkietu. Plafon jest nad stołem bo mamy za nisko na "zwisa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blada80 13.11.2009 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Bea7777 a jak tak Twoja zieleń? Dalej myślisz o zielonym na przełamanie beżu? Ja właśnie się zastanawiam jakiego kolory dodatki dać od sypialni W gre wchodzi, turkus, zieleń albo pomarańczowy. W tych kolorach chce narzute, dywanik i jakieś świeczki, bo lampki nocne zostaną chyba czekoladowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 13.11.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Zieleń nadal w planach tak jak i czerwień. Narożnik miał też być w takich kolorach ale wczoraj widzielismy cudny zestaw 3+1+1 w kolorze ciemnego brązu. Dzis jedziemy go oblookać ponownie i zadecydujemy brac czy nie. Bez wypoczynku i stołu z krzesłami w jadalni nie wybiore konkretnego koloru "przełamujacego" bo znająca nasze planowanie ( nic nam jak do tej pory nie wyszło ) to roznie moze byc i okaze sie ze wypoczynek bedzie np. pomarańczowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blada80 13.11.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 czekam więc na zdjęcia u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blada80 13.11.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 wkleję może jeszcze zdjęcia co by tak smutno nie było mam nadzieje, że to już ostatnie malowane pasy bardzo mi się podobają ale już mam dość ich mailowania klatka schodowa http://lh4.ggpht.com/_PhPKPDXnOFE/Sv2zRioMHVI/AAAAAAAAAbw/vO4yzr_3B8c/s512/P1060328.JPG http://lh3.ggpht.com/_PhPKPDXnOFE/Sv20LW5UTYI/AAAAAAAAAcI/NyCFYyN_iik/s512/P1060334.JPG http://lh4.ggpht.com/_PhPKPDXnOFE/Sv2z-tYgi2I/AAAAAAAAAcE/nL1lfdWYfTE/s512/P1060332.JPG http://lh6.ggpht.com/_PhPKPDXnOFE/Sv2zzid2NgI/AAAAAAAAAb8/I4NkHVDLMU4/s512/P1060331.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 19.11.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Bardzo ładne schody. Wczoraj moi rodzice wybierali schody do swojego domku. Prawdopodobnie będą takie jasne jak twoje. Te pasy to Ci pewnie dały do wiwatu ale efekt wart pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blada80 19.11.2009 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 oj dały mi popalić dały Jak bym jeszcze raz miała zaczynać z ich malowaniem nieiwm czy zdecydowałabym się aż na tylu ścianach malować schody chciałam jasne bo wydawało mi się że będą łatwiejsze w utrzymaniu czystości przy małym dziecku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 20.11.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 No i mama wybrała jednak ciemne. Chyba orzech. Stwierdziła,że jak juz maja tyle zapłacić to muszą jej sie te schody bardzo podobać a sprzatać bedzie później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blada80 21.11.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 No i mama wybrała jednak ciemne. Chyba orzech. Stwierdziła,że jak juz maja tyle zapłacić to muszą jej sie te schody bardzo podobać a sprzatać bedzie później No niestety schody to jedna z większych inwestycji w domu. Jak pierwszy raz zobaczyłam ceny to bardzo się zdziwiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 22.11.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 A możesz napisać ile kosztowały Twoje schody? I ile mają stopni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blada80 22.11.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 schody bukowe, 15 stopni, zapłaciliśmy 7000, ale jeszcze będziemy musieli dopłacić do tralek, w tej cenie było planowane po jednej tralce na stopień ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na 2 na stopień, gdyż baliśmy się aby dziecko nie włożyło głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 23.11.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Mojej mamie za 15 stopni policzyli prawie 13,000. Z czego są to nie wiem bo nie mogla sie zdecydowac i w koncu nie wiem co wybrała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blada80 23.11.2009 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 schody bukowe, 15 stopni, zapłaciliśmy 7000, ale jeszcze będziemy musieli dopłacić do tralek, w tej cenie było planowane po jednej tralce na stopień ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na 2 na stopień, gdyż baliśmy się aby dziecko nie włożyło głowę. schody u nas robił kolega, więc cena była troszkę niższa, ale nie dużo. Jak wyceniał nam inny wykonawca to wyszło 8000zł. Różnica pomiędzy bukiem a dębem wychodziła kolejny tysiąc. Ja się zdecydowałam na buk bo wydawało mi się bardziej cieplejsze to drewno Wpływ na cenę ma napewno lokalizacja, u nas jest troszkę taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aluba 24.11.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Super wyszła twoja przebudowa. Kibicuję jej, bo niemal identyczną mam w planach. Forumowe dziewczyny DarioAS czy Bea robiły na poddaszu całe mieszkania, a wtedy i rozkład jest inny i okna - cała przestrzeń. My natomiast też chcemy na poddaszu jedynie sypialnie i ... też zastanawiamy się nad dobudową. Napisz proszę co zdecydowało, że wybraliście poddasze? I jeszcze jedno mam pytanie, ale to juz wysyłam na priv. Pozdrawiam ciebie i wszystkich tu zaglądających. Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blada80 25.11.2009 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Super wyszła twoja przebudowa. Kibicuję jej, bo niemal identyczną mam w planach. Forumowe dziewczyny DarioAS czy Bea robiły na poddaszu całe mieszkania, a wtedy i rozkład jest inny i okna - cała przestrzeń. My natomiast też chcemy na poddaszu jedynie sypialnie i ... też zastanawiamy się nad dobudową. Napisz proszę co zdecydowało, że wybraliście poddasze? I jeszcze jedno mam pytanie, ale to juz wysyłam na priv. Pozdrawiam ciebie i wszystkich tu zaglądających. Dobra robota. witam i dziękuje bardzo. Na drugą część pytania odpowiedziałm na priva Jeśli chodzi o temat czemu poddasze to u nas temat była bardziej skomplikowany, gdyż w domu w którym mieszkam moja babcia ma służebność mieszkaniową. Aby przejść na dobudowaną część domu musiałabym wydzielić jakiś przedpokój właśnie w pokoju do którego jest ustanowiona służebość. Niestety zgodny na to nie dostałam. Dlatego zdecydowaliśmy się na poddasze. Koszty jak liczyliśmy dobudowe a poddasze wychodziły bardzo podobne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blada80 09.12.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 u nas dochodzą kolejne dodatki w pokoju synka zagościł nowy dywanik http://lh4.ggpht.com/_PhPKPDXnOFE/Sx-YT7DVW5I/AAAAAAAAAeM/5yQUZDcA7m4/s640/P1060501.JPG http://lh6.ggpht.com/_PhPKPDXnOFE/Sx-YbvP4KtI/AAAAAAAAAe0/-aZ01N865Yc/s640/P1060503.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blada80 09.12.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a nasza sypialnia też się robi już przytulna http://lh3.ggpht.com/_PhPKPDXnOFE/Sx-ZUYBmonI/AAAAAAAAAf8/udoaysaxs7M/s640/P1060497.JPG http://lh3.ggpht.com/_PhPKPDXnOFE/Sx-ZXceOFVI/AAAAAAAAAgQ/oP2wTeZZVNs/s640/P1060498.JPG http://lh6.ggpht.com/_PhPKPDXnOFE/Sx-Za4MjBZI/AAAAAAAAAgk/WGeK_TnYHqE/s512/P1060494.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 09.12.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Bardzo ładna ta wasza sypialnia, no i pokoik synka przeuroczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blada80 10.12.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Bardzo ładna ta wasza sypialnia, no i pokoik synka przeuroczy. dzięi teraz to już powolutku się coś dokupuje ale cieszy nawet najmniejszy drobiazg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts