karolina.k 14.09.2009 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Mam pytanie, jestem właścicielem domu, w którym przeprowadzam remont, jednak jeszcze nie jestem tam zameldowany, jest to kwestia maksymalnie miesiąca ale niektóre faktury muszę już wypisywać. Czy ktoś wie na jaki adres mam wypisywać fakturę? Czy na adres mojego teraźniejszego zameldowania czy na adres domu który remontuję? Proszę o poradę! Proszę rówwnież o informacje w jaki sposób należy składać podanie o zwrot Vatu, gdzie i kiedy i w jakiej formie? Faktury będą z sierpnia, września i października 2009 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys_i_aga 14.09.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Oczywiście, że na bieżący adres czyli aktualny. Przy składaniu zwrotu VAT najważniejszy jest akt własności. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judka 15.09.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Proszę rówwnież o informacje w jaki sposób należy składać podanie o zwrot Vatu, gdzie i kiedy i w jakiej formie? Faktury będą z sierpnia, września i października 2009 r. Nie podanie, tylko wniosek - na specjalnym druku VZM, do pobrania z internetu lub z urzedu skarbowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts