Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szukam dobrego elektryka

Recommended Posts

Witam,

szukam dobrego elektryka, doświadczonego w instalowaniu podłączeń trójfazowych pod płyty indukcyjne. To nowe mieszkanie i Pan z Energetyki, który instalował u mnie licznik energii, powiedział, że jest na to oddzielna faza z bezpiecznikiem i nie powinno być problemów.

Czy Sz. Forumowicze mogą jakiegoś elektryka z czystym sumieniem polecić?

Pozdrawiam,

Przemek

Witam,

szukam dobrego elektryka, doświadczonego w instalowaniu podłączeń trójfazowych pod płyty indukcyjne. To nowe mieszkanie i Pan z Energetyki, który instalował u mnie licznik energii, powiedział, że jest na to oddzielna faza z bezpiecznikiem i nie powinno być problemów.

Czy Sz. Forumowicze mogą jakiegoś elektryka z czystym sumieniem polecić?

Pozdrawiam,

Przemek

Ja bardzo lubię mojego elektryka, ale wybacz, nie będę go pytał czy ma czyste sumienie :lol:

To jest raczej prosta robota, płyty indukcyjne nie wymagają odpowiedniej kolejności faz, odpowiedni przewód i bezpiecznik trójfazowy i już.

Nie widzę problemu... klient szuka dobrego elektryka i jest w stanie za to zapłacić.

Można jechać pół Polski, żeby ten kabelek podłączyć za konkretne pieniądze ;)

A tak na serio... każdy elektryk (powtarzam ELEKTRYK) podłączy Ci tą kuchnie w godzine wliczając wyjęcie urządzenia z opakowania, przeczytanie instrukcji i podbicie gwarancji.

Dzieki za dobre rady.

To moj pierwszy post tutaj i zalozylem ze miejscowosc wyswietli sie po lewej stronie wiadomosci. Chodzi o Wroclaw. A ow elektryk mialby poprowadzic cala instalacje trojfazowa od licznika energii/ puszki bezpieznikowej do kuchni. Mieszkanie jest na jednym poziomie i ma raptem 50 m^2, ale zapytac o o ewentualne oprzyrzadowanie i wlasciwie dobrane materialy nie zaszkodzi. Taki elektryk od razu spostrzeze ze ma do czynienia z obeznanym w naturze rzeczy klientem.

A ile moze taka usluga kosztowac, ktos wie?

PS: Sorki za brak polskich znakow diakrytycznych ale system sie pokrzaczyl i domaga sie gruntownej rewitalizacji:-)

Pozdrawiam,

Przem