askaaa 16.09.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 patrze i patrze i nie wierze jak można robić tak nie praktyczną łazienkę(jeśli z wanna to chyba i główną) . Gdzie jakakolwiek półeczka na kosmetyki czy to przy umywalce czy to przy wannie...nawt suszarki nie ma gdzie odłożyć podczas suszenia włosów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lazlaz 16.09.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 askaaa Sluszna uwaga! Mam polki w szafie, to jedyne co jest, ale gdzie poza tym cos wcisnac - nie mam pomyslu. Dotychczasowe propozycje niezbyt mi sie podobaja, sklaniam sie do lekkiego blatu i umywalki stawianej na nim jak na ostatnich obrazkach. Jak przy tak malym pomieszczeniu zrobic te polki i zeby jednoczesnie nie bylo zbyt przeladowane - nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fos.ia 06.02.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 bardzo chciałabym móc taka zrobić z kilkoma kombinacjami glazury, a nie mam pojęcia jakiego programu użyć i czy mogę sama ściągnąć taką aplikację (darmową). dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakoxxs 08.02.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 a ja się nie będę skupiał nad kolorami bo to kwestia gustu skupiłbym się bardziej nad rozmieszczeniem płytek te docinki w narożnikach i szczególnie pasek na posadzce pod kiblem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.02.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Nie chce mi się czytać całego wątku. Więc nie wiem czy te rady padły.Kafle zakończyłabym w całej łazience na wysokości zabudowy geberitu. Szafki lub półki można dać po prawej stronie lustra i/lub nad geberitem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts