sszmm 16.12.2003 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Proszę o opinie fachowców nt. w.w produktu Viessmana !Czy wart jest proponowanej ceny (5487 brutto) ??Ew. może coś innego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sszmm 17.12.2003 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2003 Nikt z forumowiczów nie wie nic o tym produkcie ?? Dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 17.12.2003 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2003 Prosiłeś o opinie fachowców, więc zwykli forumowiczowie siedzą cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sszmm 17.12.2003 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2003 Uważam, że każdy z forumowiczów podejmując się budowy jest na pewnym poziomie fachowcem w poruszanych na forum tematach !Niestety takie są realia w naszym kraju, chociaż nie wiem czy w innych nie jest podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 17.12.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2003 Mam taki zestaw, jestem z niego zadowolony i nie wiem czy jest wart tej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pingo 17.12.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2003 O tym piecu pisało się na grupach dyskusyjnych wiele złego, dlatego ja go sobie ostatecznie odpuściłem. Przeszukaj forum Muratora i inne grupy dyskusyjne (za pomocą np. wyszukiwarki Google - grupy dyskusyjne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts