Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam pooglądałam blog zdjęcia i tak mi się wydaje że ja codziennie kilka razy tamtędy przejeżdżam a może to podobny dom muszę luknąć :) w obecnej chwili juz nie ma dachu został wyburzony ? Gdyby tak było to byłby najpiękniejszy domek na tej ulicy z tego co widzę :)

Oooo jak miło - całkiem możliwe :) Zgadza się, nie ma dachu, został tylko parter. Wszystko przykryliśmy brezentem przed zimą i czekamy na cieplejsze dni. Byle do wiosny :D

Zamieszczę dziś nowe zdjęcia!

Oooo jak miło - całkiem możliwe :) Zgadza się, nie ma dachu, został tylko parter. Wszystko przykryliśmy brezentem przed zimą i czekamy na cieplejsze dni. Byle do wiosny :D

Zamieszczę dziś nowe zdjęcia!

Basia za tem będę oglądać realnie wasze postępy ale sąsiedzi popadną w depresję jak zobaczą wasz luksusowy domek :) ja czekam z niecierpliwością :)

Zdrowych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia! Pomyślności w Nowym Roku! Ciepła rodzinnego, miłości, wiary i nadziei na każdy dzień życzy Nel :)

http://lh4.ggpht.com/_s9QJncbwfnM/TRUxTX_VLqI/AAAAAAAATcA/1ie6uMS398Y/19585__image007.jpg

Najlepszego z dotychczasowych,

wypełnionego szczęściem i radością,

optymizmem i samymi uciechami Nowego Roku 2011

życzy Pola z rodzinką!

http://greetingscraps.disk9.com/orkut/123%20greetings%20scraps%20ecards/Animations/Happy%20New%20Year/b94/mybusiness/Holidays/New%20Year/HappyNewYear-1.gif

• 2 months później...

Dzięki Wojtku,

Rzeczywiście taka przebudowa to duże wyzwanie... zwłaszcza, że po drodze tyle jest niespodzianek (a to w ścianach, a to w sufitach, itd.)... Wytrwałość jest naprawdę konieczna! :)

• 2 weeks później...

Witam,

nie obawiasz się, że komunikacja pomiedzy zlewem, a plytą bedzie kłopotliwa?

Ja mam bardzo podobny układ w kuchni i cały czas męczę się właśnie gdzie umieścić zlew, aby z jednej strony nie trzeba było latać z gorącymi garami, a z drugiej nie przerywać sobiel blatu roboczego zlewem.

Domek super, podglądam waszą budowę od dawna.

• 2 weeks później...

Witaj,

od jakiegos czasu zagladam do Twojego dziennika. bo zainteresował mnie imponujacy projekt.

Czy mozna sie dowiedziec gdzie bedziesz robic kuchnie? Kto robi wizualizacje?

Kuchnia bardzo mi sie podoba, nowoczesnie ale ciepło...

Pzdr