krzysztof5426 06.04.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Basiu !Gratuluje filmiku z kuchni. Kuchnia i aktorzy super .! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 18.04.2014 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Basiu, masz przepiekny dom ,dokonalas niesamowitej rewolucji i efekt zachwycajacy,Bardzo Cie prosze ,czy mozesz troszke dokladniej opisac swoje ogrodzenie ,z jakich materialow i jaka wysokosc . Czy to jest siatka lesna?Bede wdzieczna za wyjasnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 19.04.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 http://foto3.m.onet.pl/_m/cc96a0344f6474a929a6315f4d8ce6d3,21,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.04.2014 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Basiu, u nas jeden z tarasów będzie wyłożony trawertynem grigio:) - ułożonym jak kładka na białym żwirku:) - nie mogę doczekać się realizacji!!! Palisadę nero też mam w projekcie - który z architektów Libetu przygotowywał Wam projekt? Pani Katarzyna W-M? A jaką kostkę planujesz na podjazd?? Sharlotka - a kiedy planujesz u siebie realizację? Ja cały czas się łamię czy wybrać bianco czy grigio…. Nie robiliśmy projektu w Libecie Indywidualnie u projektantki wraz z ogrodem od razu, bo u nas to cięższy temat do ugryzienia Kostka na podjazd - Libet Akropol Nero jeszcze jedno - na pewno wiesz, że trawertyn jest celowo nierówny, tak? Układając go na tarasie musisz zaakceptować duże fugi, inaczej nierówności będą widoczne - Libet podaje, że szerokość fugi na wynosi 0,5 cm, ale wg naszego wykonawcy musi być szersza. Nie wiedziałam o tym, muszę dopytać. Widziałam go ułożonego, ale nie zwróciłam uwagi na duże fugi. Dzięki za info Basiu ! Gratuluje filmiku z kuchni. Kuchnia i aktorzy super .! Hehe, dziękuję To miał być film o przebudowie, a niespodziewanie, spontanicznie wyszedł o kuchni Basiu, masz przepiekny dom ,dokonalas niesamowitej rewolucji i efekt zachwycajacy, Bardzo Cie prosze ,czy mozesz troszke dokladniej opisac swoje ogrodzenie ,z jakich materialow i jaka wysokosc . Czy to jest siatka lesna? Bede wdzieczna za wyjasnienie. vze dziękuję Jeżeli chodzi o ogrodzenie, to masz na myśli to ogrodzenie do okoła ogrodu? To siatka zgrzewana - Siatka Pantanet® FAMILY http://www.pajeczyna.krakow.pl/11-Siatki-zgrzewane.htm Wysokość dobierasz indywidualnie do potrzeb: 203 cm, 183 cm, 152 cm, 122 cm, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 28.04.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Basiu,ja wybrałam Grigio, boję się jasnego trawertynu:( My też mamy w projekcie kostkę Akropol - ale Bianco Carrara:)Podbudowę pod kostkę mam gotową, zostało ułożenie samej kostki, może za około miesiąc ekipa zacznie - nie mogę się doczekać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.04.2014 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Oooo ten kolor też będzie pasował bardzo fajnie z palisadami Nero i z trawertynem Grigio. Widziałam na zdjęciu http://www.ekspertbudowlany.pl/images/photos/24/2766/__b_schody-w-ogrodzie3.jpg Ja się jednak boję całego podjazdu zrobić w tym jasnym kolorze Bianco Carrara… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 29.04.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Ja też bałabym się tak jasnego podjazdu - dlatego wjazd do garażu/ podjazd będzie z kostki ciemnoszarej Via Trio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 30.04.2014 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Domek super!!! Mam pytanie, jak sprawuje się modrzew? Czy dostawca wart polecenia, jeśli tak to poproszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 30.04.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Basiu, Ja mam takie zaległości, że dopiero dzisiaj zobaczyłam film Gratuluję Wam pięknej kuchni, świetnych rozwiązań i cieszę się, że mogłam Cię zobaczyć Chciałoby się zobaczyć cały domek . Będzie kolejny odcinek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.05.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Witaj Widywałyśmy się to tu to tam.. ale nie pamiętam czy kiedyś witałam się u Ciebie... podglądałam napewno;) ....myślę, że przestrzeń i cudny dom powoduje, że mieszka się super Gratuluję pomysłów i realizacji.. Kuchnia super, bardzo spodobała mi się metamorfoza piwniczek... i .. wszystko... Basiu.. gdzieś czytałam u Ciebie , ale nie znalazłam.. , że lampy w łazience dają żółte światło.. i któraś z dziewczyn o tym gdzieś pisała.. (tego nie znalazłam..) czy chodzi moze o tą złotą wewnętrzną część lampy...? Bardzo i mnie się one spodobały... ale nie mogę mieć "żółtego" oświetlenia... czy zostawiłaś je złote w środku, czy coś z nimi zrobiłaś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinaciosaniec 20.05.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Piękne przeszklenia, piwniczka super i ta foto tapeta stworzyła fajny klimat:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 27.05.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Podobają mi sie Basiu plany ogrodowe i ogrodzeniowe , płyty na ścieżkję też cudne i na taras. krzycz jak juz będzie gotowe cobym nie przegapiła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 27.05.2014 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Podobają mi sie Basiu plany ogrodowe i ogrodzeniowe , płyty na ścieżkję też cudne i na taras. krzycz jak juz będzie gotowe cobym nie przegapiła:) hehe - będę krzyczeć Już sama nie mogę się doczekać. Ogrodzenie powinno być gotowe pod koniec przyszłego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 27.05.2014 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Basiu.. gdzieś czytałam u Ciebie , ale nie znalazłam.. , że lampy w łazience dają żółte światło.. i któraś z dziewczyn o tym gdzieś pisała.. (tego nie znalazłam..) czy chodzi moze o tą złotą wewnętrzną część lampy...? Bardzo i mnie się one spodobały... ale nie mogę mieć "żółtego" oświetlenia... czy zostawiłaś je złote w środku, czy coś z nimi zrobiłaś...? Arnika, przepraszam, za późną odpowiedź. Tak, lampy dają żółtawe światło - potwierdza się to, co pisała kiedyś Anula w swoim dzienniku. Ale ja mam jeszcze w tej łazience białe ledowe światło - osobno włączane. I jak komuś potrzeba takiego jasnego (np. poprawienie makijażu), to sobie włącza dodatkowo W środku lampa jest złota, żarówka jest przezroczysta, ale światło padające jest dość mocno żółte, raczej ciemne... Do takiej małej łazienki jest OK, ale na pewno nie zrobiłabym takiego oświetlenia w głównej łazience.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 27.05.2014 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Basiu, Ja mam takie zaległości, że dopiero dzisiaj zobaczyłam film Gratuluję Wam pięknej kuchni, świetnych rozwiązań i cieszę się, że mogłam Cię zobaczyć Chciałoby się zobaczyć cały domek . Będzie kolejny odcinek? Julianna, tak powinien być Bo film był kręcony o przebudowie domu - ten odcinek o kuchni wyszedł przez przypadek Piękne przeszklenia, piwniczka super i ta foto tapeta stworzyła fajny klimat:D Dziękuję Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 28.05.2014 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 I oczywiście, zobowiązujesz się, że nam doniesiesz gdzie i kiedy będzie go obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.05.2014 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Tak, oczywiście Chyba, że znowu forumowicze będą szybsi i pierwsi znajdą link z filmem Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 02.07.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Basiu widziałam budowe waszego ogrodzenia wyszło bardzo fajnie a co do koloru i twoich watpliwości to jaki to kolor by nie był każdy z czasem zrobi się brudny:) ja jestem na etapie zmian w ogrodzie z tym że ja sama wszystko sobie wymyśliłam a panowie realizują i co nieco podpowiadają bardzo ciekawi mnie twój ogród jak będzie wyglądał będę śledzić zmiany ale na pewno wyjdzie pięknie jak cała reszta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 17.07.2014 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Aguleczka, dziękuję. Z ogrodzenia jestem bardzo zadowolona. Fajnie wyszło! Jak to mówią, piaskowiec w zasadzie "tymi ręcami" układany, bo pan od ogrodzenia jeszcze nigdy takiego nie układał Muszę zrobić wreszcie zdjęcia Jak winobluszcz częściowo zarośnie, to osiągniemy zamierzony efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysia29 30.07.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Witam Basiu, a ja mam takie pytanie, czy Wasze schody troszkę trzeszczą? Mam bardzo podobne i już po dwóch dniach od złożenia zaczęły trochę skrzypieć i się zastanawiam czy to taka ich nautra czy po prostu są źle zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts