Basia_KRK 01.05.2010 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Basiu, widać, że konkretna kobita jesteś Oooo dziękuję Coś w tym jest.. hehe P.S. Zauważyłam, że Wasze tuje posadzone są na pasie uformowanym w 'górkę'. Dlaczego? Będziemy nawozić ziemię i wtedy wyrównamy poziom ziemi na działce. Tuje posadziliśmy dopasowując do nowej podmurówki i ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andape 01.05.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Witam-zaglądałam już wcześniej ale jakoś wolalam czytać niż pisać. Teraz jednak postanowiłam zostawić mały ślad, że jestem, że czytam, że oglądam,że podziwiam, że czekam na więcej, że ... w każdym razie trzymam kciuki za szybkie prace (egoistycznie bardzo bo ciekawość mnie zjada:))Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 09.05.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Trzymam mocno kciuki!! Powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 10.05.2010 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Witaj ! A ja, z pytaniem. Dlaczego rezygnujecie z rekuperatora ??? Mam nadzieje, że ŹLE zapamiętałem ! Przecież i tak będziesz musiała wentylować i prawdopodobnie mechanicznie. Zrezygnowaliśmy z rekuperacji... będzie tylko wentylacja grawitacyjna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 10.05.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Świetny projekt Czekam z niecierpliwością na rozwój wydarzeń. My mieszkamy juz od roku, choś ciągle jeszcze tyle do zrobienia. Tez kupiliśmy gotowy dom i go przerabialiśmy. Rzeczywiscie, zwłaszcza na początku, jak lecą ściany, efekt jest piorunujący Trzymam kciuki i będę zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 10.05.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 My też zrezygnowaliśmy i mamy 'tylko' grawitacyjną i 'sprawuje się' znakomicie. Nie widzę żadnych minusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Pięknie... coraz piękniej! Tylko faktycznie trochę tego cudnego ogrodu szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 10.05.2010 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 My też zrezygnowaliśmy i mamy 'tylko' grawitacyjną i 'sprawuje się' znakomicie. Nie widzę żadnych minusów. Dobrze wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 11.05.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 (edytowane) mamy 'tylko' grawitacyjną i 'sprawuje się' Rozumiem, że: czujesz że ją masz, a nie: wiesz, że jest bo powinna być... Basiu czekam na więcej fotek z rozpierduchy!!! Ja już z tego wychodzę dlatego powoli zapominam jak to było... Pozdrowionka. Edytowane 11 Maja 2010 przez mr6319 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 11.05.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 hehe, Mr, widzisz, nigdy nie mieszkałam w domu z reku, więc nie wiem co powinnam czuć, ale jest ok Nie opowiadam się za wyższością żadnego z rozwiązań, być może ta dodatkowa instalacja jest lepsza? Ja tylko wnoszę swój głos, że mam grawitacyjną i oddycham pełną piersią Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 16.05.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 witam i ja sąsiadkę odważny pomysł, podoba mi się może i ja zrobię kiedyś coś podobnego z domem mojego dziadka.. powodzenia i trzymam kciuki! W jakiej dzielnicy budujecie swój domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 16.05.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Basiu, strasznie jestem ciekawa rozpoczecia przebudowy. "Fajna rozpierducha" Bede z ciekawoscia sledzic, mimo ze juz skonczylismy tematy budowlane i juz nas tak " nie kręcą" ale jestem ciekawa Waszego domku. Kuchnia piekna, zazdroszcze takiej powierzchni i rozkladu, ta sciana mebli od podlogi do sufitu jest swietna. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 17.05.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 powodzenia i trzymam kciuki! W jakiej dzielnicy budujecie swój domek? Dzięki Budujemy się w Podgórzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 18.05.2010 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 ooooooooo my też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszaki 27.05.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Witajcie, Przemiana Waszego przyszłego domu będzie niesamowita, sądząc po wizualizacjach. Tak trzymać. My również stoimy przed wyborem pokrycia dachowego. Dach mamy dwuspadowy, o powierzchni 210 mkw. Czekamy na wycenę Creatona Domino. Czy wy dostaliście już ofertę? Jak się przedstawia? Dziękujemy za odpowiedź, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.05.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Witaj Basiu jak tam postępy na placu boju, dostaniemy trochę wiecej fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.05.2010 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Miszaki witam na forum Dostaliśmy wycenę Creatona Domino - wyszła ok.20 000zł brutto... (bez okien dachowych). Trzy okna Fakro ( 94x118 ) to koszt 3600zł (razem z kołnierzami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.05.2010 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Na razie chwilowy zastój czekamy na majstrów, którzy poprawią nam nowe! wylewki w piwnicy, bo jak się okazało są zrobione zupełnie krzywo i woda nie spływa do kratek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.05.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 ooj to nie dobrze:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 28.05.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Na razie chwilowy zastój czekamy na majstrów, którzy poprawią nam nowe! wylewki w piwnicy, bo jak się okazało są zrobione zupełnie krzywo i woda nie spływa do kratek.... mam nadzieję, że poprawiają w ramach reklamacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts