Spirea 02.06.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Basiu, gdzie czytać Waszą historię, aby być na czasie? w starym dzienniku czy na blogu? Nowe forum zrobiło zamieszanie z dziennikami i komentarzami. Czy podjęliście już decyzję co do dachówki? My też rozważamy creaton domino i ruppceramika turmalin. Wienerberger nie braliśmy w zasadzie pod uwagę. Dziwne, że w wycenie wyszła najdrożej. Domino jest grubsza i bardziej podoba mi się turmalin. Jednak na żywo jego nie widziałam. Szary jest szczególnie ładny, bo ma jeszcze taką powłokę na sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 04.06.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 zapomniałam dopytać, czemu zrezygnowaliście z rekuperacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tunczyk 23.06.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Twój dom będzie piękny. Kolorystycznie podobny do mojego (ktory na razie jest w budowie na obrzeżach Krakowa). Bedziemy właśnie kupować dachówkę - Creaton Domino łupek. Nasza wycena to niestety ok. 35 000 . Czy mogłabyś napisać, gdzie robiliście wycenę dachówek?. W przedstawionych nam wycenach Creaton byl droższy od RuppCeramiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 23.06.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Basiu co się u was dzieje? Jak postępy w pracach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 11.08.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Nooo kolejni nawiedzeni Suuuper! Ja z naszej demolki jestem bardzo zadowolona I wy będziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamaki 12.09.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Ale czad!!! Przyglądających się poczynaniom Basi jest coraz więcej. Też interesują mnie postępy prac i czekam niecierpliwie co będzie dalej... PS może czajnik Basi poddamy licytacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 16.09.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Hej Basiu...Ja też chciałam zapytać o postępy w budowie?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muszelek 16.09.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Sympatyczna kolezanke chcialam przywitac co tam nowego Basiu u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 19.09.2010 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Basiu, gdzie czytać Waszą historię, aby być na czasie? w starym dzienniku czy na blogu? Spirea, nasza historia jest zarówno w dzienniku, jak i w blogu. Komentarze również możecie albo w blogu wpisywać, lub też po staremu w "komentarzach do dziennika" Czy podjęliście już decyzję co do dachówki? My też rozważamy creaton domino i ruppceramika turmalin. Wybraliśmy dachówkę ceramiczną firmy Erlus Linea... również płaska http://www.erlus.de/wzory-dachowek/Linea/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 19.09.2010 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 zapomniałam dopytać, czemu zrezygnowaliście z rekuperacji? Hmmm... to była jakoś jedna z początkowych naszych decyzji odnośnie systemów wentylacji, klimatyzacji, ogrzewania. Już nie pamiętam wszystkich za i przeciw, ale chyba głównie przeważył aspekt finansowy... Czy mogłabyś napisać, gdzie robiliście wycenę dachówek? Witaj tunczyk! Powodzenia w budowie Wycenę robiliśmy w Trapez-Carbo na Zakopiańskiej oraz w Atticu na Zawiłej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 19.09.2010 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 PS może czajnik Basi poddamy licytacji? Nie oddam Sympatyczna kolezanke chcialam przywitac co tam nowego Basiu u Was? Muszelku, jak się cieszę, że Cię widzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 19.09.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Wreszcie się odezwałaś. Ja też się już bałem że coś się stało...Dawaj Basiu jakieś zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YAGAN 20.09.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Witam, piękny dom, inspirujące pomysły. Gratuluję Będę tu zaglądać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 20.09.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Hej Basiu! Możesz zdradzić gdzie kupiłaś siatkę w kolorze grafitowym>??????? Siatka była zakupiona w firmie Pajęczyna z Zielonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 20.09.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Basia, napisz coś więcej o tej dachówce, bo całkiem ładnie wygląda. Jak Wam wyszła cenowo w porównaniu do Domino i Turmalina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 30.10.2010 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Spirea, odnośnie dachówki Elrus - niestety wyszła drożej niż Domino i to znacznie... wciąż się zastanawiamy czy nie wrócić do Domino... A szkoda, bo ta klinkierowa strasznie mi się podoba, no i jakościowo świetna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.10.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Basiu właściwie to zajrzałam podziękować za komplement ale natknęłam się na info o dachówkach. Jakbyście jednak poszli w Domino to ja mam z pół palety jak nie więcej - odstąpię za pół darmo a zdjęcia na razie tylko z kilku pomieszczeń TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 30.10.2010 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Efi, dziękuję - będę o tym pamiętać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adka_ 05.12.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Basiu ile Was wyniosła pompa ciepła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 15.12.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Witam pooglądałam blog zdjęcia i tak mi się wydaje że ja codziennie kilka razy tamtędy przejeżdżam a może to podobny dom muszę luknąć w obecnej chwili juz nie ma dachu został wyburzony ? Gdyby tak było to byłby najpiękniejszy domek na tej ulicy z tego co widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts