żona m 01.04.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 '' jakie firanki na te nasze duże okna w salonie? Nie chcę całkowicie zasłaniać okien, są od ogrodu... A może mix: firanki + duże drewniane żaluzje?'' heh mam ten sam problem, tzn. będę go mieć za jakiś czas. Szkoda mi zasłaniać całkowicie duże, fajne okna, ale taka odsłonięta na cały świat też nie bardzo chce być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 02.04.2011 04:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 żona - no widzisz Nie podobają mi się jeszcze takie widoczne karnisze, czy to rurki. Chyba chciałabym takie "ukryte" - co wg mnie wiąże się z sufitem podwieszanym, albo po całości, albo w części przy oknach... Czyli tak: http://img828.imageshack.us/img828/120/nowyobraz4j.png lub tak: http://img38.imageshack.us/img38/6711/nowyobraz1z.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.04.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 nawet fajnie to wygląda, nie trzeba na siłę szukac pasującego do reszty karnisza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 06.04.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.04.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Hej. Obserwuję Twój dziennik od jakiegos czasu i trzymam mocno kciuki .Ja jestem z Bochni więc mieszkamu stosunkowo niedaleko. Piszę w sprawie drzwi zewnętrznych bo wkleiłaś jakie Ci się podobają. Otóż, przerabiałam ostatnio ten temat . Zamówiłam drzwi w firmie PARMAX - jakies 40km od Krakowa w stronę Bochni. Niestety, nie wiem dlaczego na ich stronie internetowej nie ma drzwi "nowoczesnych", które też robią. Są naprawdę piękne. I co najważniejsze zrobią KAŻDE drzwi, jakie sobie tylko wymarzysz. Mnie zrobili wycenę pod mój indywidualny projekt/rysunek mimo, że nic "podobnego" nie mieli w swojej ofercie. Mowa oczywiście o drzwiach drewnianych. Też mam naświetle i dość szerokie drzwi (skrzydło ma 100cm ). Całośc 156cm/210. Po rabacie 10% wyszło 7 tysięcy z klamką, jakimiś lepszymi zawiasami, zamkiem automatycznym, drugą wkładką, progiem opadającym, progiem aluminiowym itp, itd. Jesli tylko dysponujecie czasem to warto się tam wybrać. Pracują w tygodniu do 17 w soboty chyba do 14. Mają szeroki wybór klamek i "pochwytów". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 07.04.2011 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Dziękuję za informację - znalazłam ich stronę http://www.parmax.pl - chętnie ich odwiedzę Projekt drzwi prześlemy też do producenta naszych okien - firmy Natura - zobaczymy jak je wycenią Wklejam te drzwi raz jeszcze: http://img717.imageshack.us/img717/5122/urbanfrontmodena.jpg Podobają mi się bardzo, razem z tą szybą, która jakoś nigdy mi się nie podobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 07.04.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 basia anula ma fajne pomysły, mnie tez się podobają. niestety u nas sie nie da zrealizować takiej przestrzeni . mamy tylko 12x 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 07.04.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 O wilku mowa...wiec jestem:)Basia, mam pytanie o wyspę. Widzę, że masz blat wyspy na jednej wysokości, bez barku, a jednak z wysokimi stołkami. Na jakiej wysokości jest blat w takim razie? Miotam się, bo chciałabym takie rozwiązanie, ale boję się, że te miejsca siedzące będą za blisko płyty, dlatego mam podniesioną linię barku na 110 cm chyba. Ale obawiam się z kolei czy to będzie wygodne (dla dzieci szczególnie), żeby coś zjeść. Podaj mi swoje wysokości proszę. Nie obawiasz się tego siedzenia blisko gotujących się potraw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 07.04.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 ja odpowiem. jak masz dzieci to może lepiej zrobić ten barek.ja miałam wyspę na wysokości 92 cm i miałam stołki barowe, bo normalne były za niskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 10.04.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Witaj Basiu:)Dawno mnie nie było u Ciebie, a tu wizualizacje, że miło popatrzeć.W kuchni jak zrobisz jasne kafle - nie będziesz żałować, oby były niejednolitego koloru i nie świecące jak szkło.A łazienka bardzo przyjemna, pomysł na prysznic świetny i kolorystyka - moja ulubiona.Pozdrawiam serdecznie i kibicuję mocno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 23.04.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 23.04.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://img705.imageshack.us/img705/9228/jajo2w.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 05.05.2011 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Witaj Basiu:) Dawno mnie nie było u Ciebie, a tu wizualizacje, że miło popatrzeć. W kuchni jak zrobisz jasne kafle - nie będziesz żałować, oby były niejednolitego koloru i nie świecące jak szkło. Jednak zrezygnowaliśmy z płytek w kuchni - dostaliśmy wizualizację i zupełnie nam się ta wersja nie spodobała - zwłaszcza, że cała kuchnia jest otwarta i łączy się z holem, gdzie także płytki byłyby wymuszone do położenia... Tu z płytkami: http://img35.imageshack.us/img35/6597/64509888.jpg A tu z drewnianą podłogą (i z drzwiami od gabinetu): http://img861.imageshack.us/img861/8127/kuchniadziad.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 05.05.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Basia dużo pracy przed Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 06.05.2011 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 To prawda... Z utęsknieniem czekam, aż wreszcie coś będziemy budować i będą widoczne nowe ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 09.05.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Basia wszystkie ściany lecą ?? kuja i kuja choc chyba te z parteru zostają bo wygląda mi na to że pojawiły się otwory okienne zarys tak przekazuje wizualki super nie mogę się doczekać aż będzie gotowy a wtedy to ja sie wpraszam Basia na kawę Ja wróciłam juz z mojego domku na stare śmieci łazienka już gotowa Pozdrawiam i dalej śledzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 14.05.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Basia obłózcie kominek białym wapieniem, ciętym w cegiełki. miałam taki kominek w starym domu, był śliczny,może znajdę jakieś zdjęcia. ale przypomnij mi gdzieś pod koniec maja, bo teraz nic nie znajdę. Kamień kupowałam za Krakowem , za Kochanowem w kamieniołomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 14.05.2011 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Kamień kupowałam za Krakowem , za Kochanowem w kamieniołomie Dzięki Monika Zapewne w Czaczkowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilianette 20.05.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Podobają mi się twoje wizualizacje, lubię przestrzeń we wnętrzach no i strop też solidnie widzę, że macie zazbrojony, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 20.05.2011 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Dziękuję Lilianette Sama nie zdawałam sobie sprawy z tego, że strop aż tak się zbroi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts