olgusieniunieczka 20.05.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Basiu, idziecie jak burza!!! Moi rodzice mają taki "łatany" dom, na podbudowie przedwojennego parterowego "dworka" z pełnej cegły. gdyby nie zdjęcia stanu "przed" nikt nigdy by się nie domyślił, że to przebudowa była Inspiracje łazienkowe bardzo w moim guście. Umiejscowienie grzejnika wg mnie fajne. Jak wyjdziesz spod prysznica otulisz się cieplutkim ręcznikiem. A pod prysznicem planujesz jakieś "murowane" półeczki czy raczej takie metalowe koszyczki jak w wizualce? Pytam, bo sama mam z tym problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 24.05.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Basia tak oglądam fotki z realizacji i doszlam do wniosku, ze prawie caly dom zburzyliście i stawiacie na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 25.05.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Oj dużo się dzieje;) a patrząc na wizualizacje podziwiam Twój talent:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 26.05.2011 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Oj to prawda, dzieje się dużo, ale coś czuję, że teraz dopiero na dobre się zacznie... wszelkie instalacje elektryczne, tv, wod-kan zaczynają mnie lekko stresować Musimy dokładnie przemyśleć, gdzie co ma być umiejscowione... Ja nie wiem, skąd mamy to teraz wiedzieć ehhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 26.05.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Cześć,przebudowa to niezłe wyzwanie, ale widzę, że idzie gładko. Grunt to dobry projekt.A propos ręcznika - usytuowanie jest OK, tylko w takim przypadku, kiedy grzejnik jest na środku ściany (jak u mnie na dole) zainwestowałabym w grzejnik ozdobny, a nie zwykłą drabinkę. Są teraz piękne grzejniki we wszystkich kolorach, możesz z tego zrobić ozdobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 26.05.2011 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 anula myślę, że tak właśnie zrobimy. Na projekcie wstawiłam grzejnik tylko poglądowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 26.05.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Przejeżdzam od czasu do czasu koło budowy i widzę, że robota wre. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 26.05.2011 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 dr_au - miło mi Byłam dziś koło południa na budowie, a na stropie są już pierwsze ściany! Szok! Płyta nigdzie nie pękła, więc oby tak dalej! Zaraz jedziemy na popołudniową kontrolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.05.2011 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Nie sądziłam, że to napiszę, ale cieszę się, że delikatnie pada deszcz i podlewa nam nowy strop A od poniedziałku znowu ma być lampa Na stropie powstają nowe ściany Super, nie wiedziałam, że tak szybko będą je budować. Był dziś u nas pierwszy tynkarz, żeby zobaczyć co jest do zrobienia. Za tydzień ma przedstawić wycenę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gataa 28.05.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Baiu, wracam do tematu drzwi zewnetrznych. Czy moze udalo ci sie znaleść firmę, która zrobi Ci drzwi, które pokazywałaś jako inspirację? I czy mogłabyś podzielic sie doswiadczeniem jak to wyglada? Zamówienie, cena ) P.S. Gratuluje szybkich postępów, teraz macie fajny etap wszystko idzie w szybkim tempie i widac od razu efekty... Instalacje to inna kwestia, pieniądze topnieją ale już nie ma efektu wow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 29.05.2011 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Gataa, w zasadzie to tylko pobieżnie rozpoznałam temat Podobne drzwi zaproponowałam nam Firma Natura (ta firma robi nasze okna). Wykonanie dokładnie takich drzwi jak na zdjęciu (z doświetleniem bocznym), ale z klamką: http://img717.imageshack.us/img717/5122/urbanfrontmodena.jpg - drewno meranti - drzwi z zamkiem listwowym, - wkładki klasy C z kartą kodową firmy Wilka, - wzmocnienie ramiaka, - standardowa klamka Hoppe Luxembourg, Cena drzwi z montażem: ok. 8.000 zł Dostałam też poglądowe zdjęcia drzwi przez nich wykonywanych: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gataa 30.05.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Bardzo Ci dziekuje! Ja jestem własnie w temacie drzwi.. Znalazłam piekne drzwi, tylko te ceny ..! Dlatego szukam alternatyw... 8tys tez niemało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 31.05.2011 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Gataa, a jakie drzwi znalazłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gataa 31.05.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Gataa, a jakie drzwi znalazłaś? Dzrwi Hormann.. piekne, nowoczesne i solidne... http://www.hormann.pl/fileadmin/hormann.pl/Prospekte/85832-TopComfort-PL.pdf Ale ceny od 4,5 tys wzwyz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.06.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Basia, zaczekaj, ja powinnam przed koncem czerwca miec zamontowane drzwi - zobaczymy jak to wyjdzie, może Ci polecę wykonawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 10.06.2011 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Spoko Anula. Mamy czas, będę czekać na info od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaszymon 10.06.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Witam, zaglądam z rewizytą Widzę, że (prze)budowa idzie jak burza. Podglądam Was co jakiś czas P.S. Wrzuciłam do naszego dziennika kilka zdjęć płytek i mozaiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 10.06.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Witaj Moniko Miło mi Cię gościć w naszym dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 15.06.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Witaj Basiu:) podglądam Twój dziennik od jakiegoś czasu i przyznam, że pięknie zapowiada się twój dom:yes: będę zaglądać i kibicować przeglądając Twój dziennik natknęłam się na fajne płytki drewnopodobne z paradyża - czy widziałaś je osobiście? są faktycznie zbliżone wyglądem do drewna? bardzo podoba mi się połączenie drewna w łazience, ale troszkę się obawiam o użytkowanie a takie płytki byłyby idealne..... miałam okazję oglądać te niby drewno podobne w castoramie i innych podobnych sklepach, ale nie zachwyciły mnie ani kolorem, ani fakturą a te na zdjęciach prezentują się całkiem ładnie, stąd moje pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.06.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Basiu kuchnia jest niesamowita , alez Ci zazdroszcze, pozytynie Siedzialabym tam calymi dniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts