anula05 27.10.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Basia, drzwi wyszły świetnie. I kamień jest bardzo ładny. Wszystko super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TK30 31.10.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Łłłaaałłł, ależ przemiana. Straszliwie podoba mnie się u Ciebie, pięknie wykonane są drzwi wejściowe, okna i cała elewacja. Proszę powiedz mi, gdzie zamawiałaś te drzwi i jaki był ich koszt. Ciekawią mnie również te przeszklenia, jaki jest wymiar tych największych okien? Podoba mnie się również wizualizacji kuchni, więc teraz będę zaglądać i podglądać postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.10.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Basiu wszystko piknie idzie, powiedz mi z jakiej firmy masz okna, bo coś mi się wydaje ze takie jak moje, kolor to teak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 04.11.2011 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Reni, okna są firmy Natura - http://www.natura.pl - natomiast kolor to Daglezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.11.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Piękne okna Basiu Wielkie, robią wrażenie miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 06.11.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Elewacja CUDNA. Wszystko wygląda fantastycznie! Ależ sąsiedzi mają prawdziwą ucztę estetyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 06.11.2011 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Dziękuję julianna16! Powiem szczerze - nie sądziłam, że deski elewacyjne ryflowane tak fajnie będą wyglądały na elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 08.11.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Basia napisałam na priva bo chyba powinnaś coś z tym zrobić a tu nie chcę tego faktu rozstrząsać.Kibicuje waszej przebudowie, dokonaliście wielkiej przemiany , pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 09.11.2011 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Kocimieta, raz jeszcze dziękuję za wiadomość Rzeczywiście nie można tego tak zostawić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 09.11.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Basia elewacja REWELACJA realnie wygląda to bosko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 09.11.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ale pięknie. Teraz to już nie waż się nazywać swojego domu "łatańcem" Okna patio- brak mi słów- świetne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 17.11.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Basia dobrze, że siedzę.........WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No pięknie Wam to wyszło! Jestem zachwycona kazdą częścią Twojej elewacji! Mam do Ciebie prośbę. Mogłabyś napisać mi na priv jaka jest cena desek i jak mogę się z tymi góralami skontaktować? A i napisz mi proszę jaka szeroka jest ta pionowa deseczka w narożnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 17.11.2011 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Agi75 dzięki Cena desek na pewno nie przekraczała 100 zł/m2. Mam łączną kwotę za deski, ale łącznie z podbitką (na podbitce nie są ryflowane, a elewacyjne są) i nie wiem dokładnie jak to cenowo wychodziło. Jak mąż wróci, to napiszę Tartak jest w Sidzinie koło Jordanowa. Nie mam nr-u do właściciela, ale T. ma, więc jutro Ci wyślę namiary Kątowniki - zmierzę ich szerokość. Kupowane w Castoramie, niestety to sosna i trochę widać różnicę koloru - pomimo, że były malowane tyle samo razy i tym samym impregnatem co modrzewiowa elewacja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 17.11.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Basieńko dziękuję....i bardzo proszę nie zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 17.11.2011 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Jak coś, to jutro mi się przypomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 17.11.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 (edytowane) Tak mnie zaciekawiłaś swoimi drzwiami, że aż przyszedłem za nimi na dziennik. Nono, całkiem fiu fiu:) Uszkodzeniami skrzydła HS`a się nie przejmuj - dla przeciętnego serwisanta to nie jest trudna sprawa (dla lepszego montażysty też nie:) ) a uniknięcie tego typu uszkodzeń przy takich gabarytach jest niemal niemożliwe. Gratuluję udanej realizacji przemiany domu. Powodzenia w wykańczaniu! Edytowane 17 Listopada 2011 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 22.11.2011 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Basiu, świetny domek! Oby więcej takich powstawało, Kraków zrobiłby się piękniejszy. Oczywiście mam drobne pytanie. Jak zamierzacie wykończyć folię kubełkową biegnącą wzdłuż elewacji, tak po prostu zasypać ziemią, czy będziecie coś na to dawać. Mam wrażenie (choć może mylne), że nad folią w Waszym przypadku nie ma jakiegoś cokołu. Ja tak właśnie teraz mam, i zastanawiam się czy dobrze postąpiliśmy i jak to teraz wykończyć. Nie wiem w jakim stopniu mogę zawilgocić fundamenty nie osłaniając tej folii. Dorka, tej folii kubełkowej nie będziemy jakoś specjalnie wykańczać... Po prostu ją przytniemy, a część będzie przysypana w momencie, gdy będziemy robić kostkę wokół domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 22.11.2011 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Uszkodzeniami skrzydła HS`a się nie przejmuj - dla przeciętnego serwisanta to nie jest trudna sprawa (dla lepszego montażysty też nie:) ) a uniknięcie tego typu uszkodzeń przy takich gabarytach jest niemal niemożliwe. Byleby tylko serwisanci firmy Natura przyjechali... dziś 22 listopada - mają jeszcze 8 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.11.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Basia dawno mnie u ciebie nie było. ale zmiana:)pięknie wyszła elewacja. i nie matrw się obróbkami blacharskimi. ja nie zauważyłam uchybień piękny mamy ten biały tynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 28.11.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Basia widze , ze zamontowałaś juz lampki zewnetrzne Moze wrzucisz jakieś nocne zdjęcia A i przypominam się w sprawie numeru do tartaku Nadal nie moge napatrzeć sie na Twój domek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts