Basia_KRK 28.11.2011 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Kątowniki - zmierzę ich szerokość. Kupowane w Castoramie, niestety to sosna .... Kątowniki - 2x3 cm Moze wrzucisz jakieś nocne zdjęcia Agi, jeszcze nie świeciliśmy lampek... więc nie wiem jak wygląda oświetlenie Tu potrzebny jest elektryk, bo ja nawet nie wiem, którą stopkę włączyć no i nie mamy jeszcze czujnika zmierzchu, a to wszystko to lampki zmierzchowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.11.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 - i utwierdziliśmy się co do wybrou deszczownicy Hansgrohe Raindance Select 360 Showerpipe - w kolorze białym+chrom. W salonie łazienkowym widziałam jak działa słuchawka Raindance - rewelacja! http://img685.imageshack.us/img685/2741/press1103hansgroheraind.jpg http://img638.imageshack.us/img638/6021/hansgroheraindanceecost.jpg Basiu spamiętałam że planujesz ten zestaw, masz gdzieś upatrzoną dobrą cenę? Czy widziałaś gdzieś może tą wersję z fotki poniżej,dużo bardziej mi się podoba, ale ze względu na cenę chciałabym żeby ktoś mi powiedział że nie warto http://www.gnsbud.pl/images/upload/1661669594_small.jpg Pięknie Wam idzie ta przedudowa, drewno miodzio, a numeru nie robiłabym na szybie, na zewnątrz szybko nie będzie ona dobrze wyglądała, te Twoje inspiracje to chyba raczej z wewnątrz pochodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.11.2011 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 e-mól miałam upatrzoną cenę w sierpniu.... ale Euro poszło w górę i ceny się zmieniły... Na razie nie zamawiałam i nie wiem, gdzie teraz jest najlepsza cena. Ten Twój zestaw widziałam na żywo w Krakowie w Excellent. Też mi się bardzo podobał, ale był o wiele droższy od tego "mojego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.11.2011 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 e-mól, jeszcze a propos tego zestawu prysznicowego - oprócz różnicy w słuchawce to jeszcze jest jedna i myślę, że to ona tak mocno podnosi cenę: w tej "Twojej" jest w deszczownicy wodospad, a w "mojej" jest tylko deszczownica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbi1972 28.11.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Witam-musze sie przyznac,ze "bezwstydnie" podgladam wasze zmagania i staram sie czegos nauczyc i podebrac pomysly-super pomysly:)w zwiazku z tym mialabym prosbe o male podpowiedzi-gdzie i jakie okna udalo wam sie zamowic(trafione w 100 procentach w kolor ktory nam sie podoba),oraz jesli mozna to prosilabym o namiar na ekipe od tynkow-widze ze jestescie bardzo zadowoleni,dziekuje i mam nadzieje,ze pozostaniemy w "kontakcie":goodnight:Barbara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 30.11.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Basu domek z zewnątzr prezentuje sie BOSKO!!!! Fajnie ,ze macie już rozprowadzoną podłogówkę, lada moment, wylewki i stanie się jeszcze bardziej domowo Kiedy Wy sie planujecie przeprowadzić ??? Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 01.12.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Basiu, zawsze z ogromną przyjemnością zaglądam do Twojego dziennika i cieszę się postępami . Elewacja po prostu zapiera dech w piersiach, a postępy wewnątrz wzmagają niecierpliwość (z pewnością nie mnie jednej ) aż zaczniesz je pięknie urządzać . Trzymam zatem kciuki za dalsze postępy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 02.12.2011 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 w zwiazku z tym mialabym prosbe o male podpowiedzi-gdzie i jakie okna udalo wam sie zamowic(trafione w 100 procentach w kolor ktory nam sie podoba),oraz jesli mozna to prosilabym o namiar na ekipe od tynkow-widze ze jestescie bardzo zadowoleni, Witaj barbi1972 Miło mi, że podczytujesz nasz dziennik. Okna są firmy Natura http://www.natura.pl , kolor jaki wybraliśmy to Daglezja. Namiary na ekipę od tynków przesyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 02.12.2011 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Fajnie ,ze macie już rozprowadzoną podłogówkę, lada moment, wylewki i stanie się jeszcze bardziej domowo Karola, podłogówka już jest i wylewki także W środę przywieźli materiał i maszyny i wczoraj już były pierwsze wylewki - na poddaszu http://img84.imageshack.us/img84/5575/dsc05717x.jpg http://img7.imageshack.us/img7/2329/dsc05723m.jpg A przeprowadzka... hmmm... już nie planuję Miała być na święta tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 02.12.2011 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 julianna16 bardzo dziękuję za tak miły wpis Myślę, że z wnętrzami trochę czasu minie, zanim będzie tak, jak nam się wymarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 02.12.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Basiu!TA ELEWACJA JEST PRZEPIĘKNA!!!!!!! A te deski elewacyjne po prostu wymiatają-teraz jeszcze bardziej je chcę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 02.12.2011 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Dzięki Iza. Polecam jak najbardziej! U nas jest modrzew, malowany impregnatem pod kolor okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 03.12.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Basiu,jeszcze pytanko:) Czy te deski kładli Wam ci co malowali elewację?Czy ktoś inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 03.12.2011 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Iza, wszystko robiła ekipa od elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 03.12.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 No to super :)A ile razy bejcowaliście ?Ja najbardziej boję się,że nie dopasuję kolorystycznie do stolarki,bramy i drzwi Pokazałam domek Twój mężowi i jest również zachwycony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.12.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 (edytowane) Basiu moja imienniczko piękny masz dom i zawsze z niecierpliwością czekam na zdjęcia lub Twoje pomysły.Ja też na święta zaplanowałam przeprowadzkę,niestety... wylewki mam dopiero w piątek ,więc jestem krok za Tobą.Planuję jednak wstawić choinkę, zostawić prezenty i tam z dziećmi przyjechać po wigilii,aby cieszyły się prezentami.Jaki planujesz kominek bo nie pamiętam, czy masz, czy wybrałaś już, a natknęłam się kiedyś na Twoją wypowiedź że podobają Ci się trójstronne - ja ostatecznie taki wybrałam Edytowane 4 Grudnia 2011 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.12.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 (edytowane) http://babskiswiat.net/files/bukiet_591.jpg Wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!! aby fachowcy dopisywali i robili dobrze i szybko, abyś kupujac rzeczy do domku trafiała na okazje cenowe i dokonywała słusznych wyborów ,życzę Ci również zdrówka i szybkiej i sprawnej przeprowadzkiBasia Edytowane 4 Grudnia 2011 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 04.12.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Basiu Dawno u Ciebie nie byłem, a tu zaglądam i takie postępy. Wszystko zaczyna nabierać kształtów. Brawo, bardzo mi się podoba. PS. Wszystkiego co Naj Naj Naj, i szybkiego zakończenia prac i przeprowadzki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 04.12.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 I ja przybyłam z bukietem życzeń, szczęścia i radości, zdrowia i wszelkiej pomyślności . http://images41.fotosik.pl/1195/5b7484424c3721e6gen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 04.12.2011 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Bardzo dziękuję za Wasze życzenia, te na priv także Nie ma to jak Barbórka Zapraszam! http://img405.imageshack.us/img405/6767/glassesofdrinks.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts