julianna16 16.01.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Już samo czytanie o nowych kolorach w kuchni zapowiada, że będą ładne zmiany . Czekam z podobną niecierpliwością jak Wy na nowe wizualizacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 16.01.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Cześća czy możesz pochwalić się jaki to model krzesełek i stołu Ciacci?bo bardzo mi się podobają a nijak nie umiem ich znależć na ich stronie (są te krzesła ale tylko z chromowanymi nogami). Poza tym to bardzo ładnie wszystko już wygląda. Ja bym dała dixony wszystkie na równo bo już wystarczy że każdy ma inny kształt ( ale każdy na innej wyskości też wygląda dobrze:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 16.01.2012 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 a czy możesz pochwalić się jaki to model krzesełek i stołu Ciacci? http://img692.imageshack.us/img692/8122/delfywood1ciaccilarge.jpg http://img171.imageshack.us/img171/1456/ciaccioslo.jpg Koktajl, to jest model Delfy Wood Jedynie to nie mogę przestać myśleć, czy będę się potykała o te wystające na boki nogi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 16.01.2012 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Już samo czytanie o nowych kolorach w kuchni zapowiada, że będą ładne zmiany . Czekam z podobną niecierpliwością jak Wy na nowe wizualizacje . julianna16 no my również czekamy jak na szpilkach Czuję, że to może być właśnie to! Mąż bardzo pozytywnie nastawiony - zupełnie inaczej, niż przy tamtej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 17.01.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Hej BasieńkoJa też cudowałam z kuchnią więc rozumiem ze póki czas macie pomysł na jakieś zmianyCiekawa jestem tych zmian Jak tylko będą projekty dawaj znaćPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 17.01.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 http://img692.imageshack.us/img692/8122/delfywood1ciaccilarge.jpg http://img171.imageshack.us/img171/1456/ciaccioslo.jpg Koktajl, to jest model Delfy Wood Jedynie to nie mogę przestać myśleć, czy będę się potykała o te wystające na boki nogi?? Dzięki wielkie! myślę że nie będzie problemu z potykaniem no chyba że w czasie imprezy!:Djedynie co to nie wiem czy ich nie szkoda do kuchni ale w sumie kto powiedział ze tylko w jadalni mają stać ładne meble a w kuchni wystarczy byle co bo i tak sie szybciej zniszczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 17.01.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 No u mnie jest otwarta przestrzeń z kuchni na jadalnię i na salon, więc wszystko widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.01.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 basia ja bym jednak wzięła albo biały albo czarny+ orzech. bedzie za dużo sie działo. moja teściowa ma rust czarno - orzechowe. są super. ale ja osobiście wolę biały + orzech. dobrze ,że będziesz miała wizualki to ocenisz:pa lampy T. DIXON są super i te twoje inspiracje . aż by sie chciało je kupić next time:plampa nad stól też suprowskahttp://www.rust.com.pl/mebel_rust-galeria_kuchni#mebel_rust-galeria_kuchni-memphis zobacz;) tam własnie jest obniżona wyspa ( blat roboczy) . kuchnia memphis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 18.01.2012 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Witam. Przeglądam dziennik , widzę ze jakiś czas temu byliście na etapie zakupu oświetlenia zewnętrznego. Spot line paskudnie drogi i mało osiągalny. Nawet normalne lampy na GU10 wychodzą drogo o ledach nie wspomnę. Czy jest szansa zobaczec na foto jak swiecą Wasze lampki i poznać cenę ??? plizzzzz pozdrawiam radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 19.01.2012 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 basia ja bym jednak wzięła albo biały albo czarny+ orzech. bedzie za dużo sie działo. moja teściowa ma rust czarno - orzechowe. są super. ale ja osobiście wolę biały + orzech. dobrze ,że będziesz miała wizualki to ocenisz:p http://www.rust.com.pl/mebel_rust-galeria_kuchni#mebel_rust-galeria_kuchni-memphis zobacz;) tam własnie jest obniżona wyspa ( blat roboczy) . kuchnia memphis OOooo fajny ten obniżony blat! Ta kuchnia była kiedyś w Salonie RUST, teraz salon się przeniósł i zmienił ekspozycję - muszę sprawdzić, czy nadal ją mają... Czekam na nową wizualizację kuchni, wczoraj powinna już być, może będzie dzisiaj... Właśnie cały czas się zastanawiam, czy nie za wiele tam będzie się działo... zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 19.01.2012 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Czy jest szansa zobaczec na foto jak swiecą Wasze lampki i poznać cenę ??? plizzzzz pozdrawiam radek f.5 sama czekam na ten moment Lampki jeszcze nie świecą, ale zrobiliśmy krótką próbę po ich założeniu. Mąż z moim tatą, trzymali zwarte kable, a ja w tym czasie na szybko zrobiłam dla nich zdjęcie Cenowo to było trochę ponad 300 zł za lampkę LED. Sprowadzałam je z Niemiec. http://img526.imageshack.us/img526/5953/dsc05713v.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.01.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 No to jak wizualki się pokażą prosze odrazu wrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 19.01.2012 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 of corse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.01.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 No to jak wizualki się pokażą prosze odrazu wrzucać tak zobaczymy jak to wyjdzie!!! ślicznie oświetlony dom!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 20.01.2012 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 aaa nie mam jeszcze tej wizualizacji.... jak zwykle na wszystko trzeba czekać i wszystko z opóźnieniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 20.01.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Dzięki za fotkę pozdrawiam radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 21.01.2012 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Basiu, mam tyły w jednym temacie i przed zimą koniecznie muszę sprawę nadrobić. Będziecie zakładać drabinki przeciwśniegowe? a jeśli tak to koniecznie proszę o info jakie efilo jednak zdecydowaliśmy, że nie zakładamy tych drabinek. No chyba, że po jednej zimie nam się wizja zmieni i ich założenie stanie się konieczne. Tak więc w chwili obecnej nie pomogę zbytnio mnie sie właśnie po pierwszej zimie wizja zmieniła właściwie to chcieliśmy od początku ale jak nam montowali dach to nie zdążyliśmy zakupić. teraz to już mus wielki bo nam ogród nie przeżyje No i jednak - po pierwszej zimie wizja się zmieniła i drabinki trzeba założyć.. Czekam na info od efilo, jak sobie finalnie z tym poradziła... Jakoś nie widzę, żeby teraz dach rozbierać... Mam nadzieję, że da się to zrobić jakoś inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.01.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Basia /B] ja też jestem ciekawa jak Efilo sobie poradziła. u nas od razu mówili o drabinkach i je mamy z przodu ( bo wjazd do garażu i wejście do domu). z tyłu domu nie- leci na taras. ale drabinki niezbęne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 21.01.2012 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 No właśnie Monia... pamiętam, że chcieliśmy je kupić, ale za późno się za to wzięliśmy i w końcu zrezygnowaliśmy... a to był błąd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.01.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 coś ty Basia . ja w poprzednim domu nie miałam i było ok. trzeba tylko uważać , auta pod samym domem nie zostawiać i przemykac sie do domu:p no problem z tym śniegiem co spał jest, bo trudny do usunięcia:confused: basia są jeszcze takie kolce . to chyba dachówka z kolcami. może da się powymieniać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts