Basia_KRK 29.01.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 poważnie rozważam rezygnację z drewnianego blatu właśnie na rzecz jakiegoś laminatu. olgusieniunieczka masz już wybraną jakąś firmę/producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 29.01.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 (edytowane) Ja jadę w tym tygodniu na wstępną wycenę kuchni, my mamy budżet 50 tys.Blat jeszcze nie iem z czego dam.A fronty też nie wiem fornir czy białe ? Basiu jak z Waszą pompą ciepła, idą mrozy straszne, dobrze by było aby było ciepełko. Edytowane 29 Stycznia 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwina Napiórska 29.01.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Witam i ja w twoim dzienniku. Domek śliczny, jak ze zdjęć w katalogach. Elewacja z piaskowca świetnie wkomponowana. I pomyśleć że ten domek w podstawach ma 50 lat. Kuchnie jak bym miała wybierać to wzięłabym orginalną wersje, albo w tej wersji drewno zamieniłabym na szary bądź czarny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.01.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 basia kaindl ma fajne . ale chyba w KRK go już nie można zdobyć,tylko Chobot pod Warszawą. chyba ,że gdzieś znajdziesz to daj znać. chyba pinacolada gdzieś tą firmę widziała. ona jest z Bochni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.01.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 basia kaindl ma fajne . chyba pinacolada gdzieś tą firmę widziała. ona jest z Bochni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 30.01.2012 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 No patrzcie Wpadła do moich komentarzy i nie napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 30.01.2012 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Basiu jak z Waszą pompą ciepła, idą mrozy straszne, dobrze by było aby było ciepełko. Montują, ale idzie im to strasznieeeeeeee wolno... jakąś masakra. Mam wrażenie, że tylko przesuwają zasobniki pompę i na tym kończy się ich praca... A w domu w środku już tylko 3 stopnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 30.01.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 olgusieniunieczka masz już wybraną jakąś firmę/producenta? Kuchnię będzię robił na 90% ten sam stolarz co koleżance. Liczę, ze coś zaproponuje Nie pamietam nazwy firmy, z której moja Basia ma ten blat...ale zapytam, bo sama robię się ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xykasia 30.01.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 ZASTAW KOLORYSTYCZNY PIĘKNY !!! A DOM - PROJEKT - POMYSŁ - WYKONANIE ZACHWYCAJĄCE!!! projekt kuchni bardzo fajny - u mnie także nowoczesne białe meble z dodatkiem forniru dębowego! ja jednak do takiego wnętrza dałabym naturalne ściany, które będą tłem dla mebli i detali w kolorach, tak jak w inspiracji kuchennej - turkusowe krzesła... PIĘKNIE!!! p.s. z wrażenia nad całokształtem wpakowałam wpis w dzienniku - ale już się poprawiam i jestem tu. przepraszam pozdrawiam, życzę samych sukcesów! wykończajcie się twórczo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 30.01.2012 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 (edytowane) Ja jadę w tym tygodniu na wstępną wycenę kuchni, my mamy budżet 50 tys.Blat jeszcze nie iem z czego dam.A fronty też nie wiem fornir czy białe ? Barbara zróbcie sobie pierwszą wycenę, ja już widzę, że czasami po wycenie zmienia się opcja Fornir droższy od białych lakierowanych... Te 50 tys to razem ze sprzętami? Edytowane 30 Stycznia 2012 przez Basia_KRK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.01.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Te 50 tys to razem ze sprzętami? Też miałam o to pytać Basia, dostałaś priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 30.01.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 witam unas postanowione, kuchnia z IKEI fronty biały połysk (Abstrakt), na podłogę płytki w brązach, na razie zastanawiam się co do koloru blatu i koloru ścian lampy raczej aluminium Basiu... domek naprawdę piękny, wnętrza śliczne, faworytką moją jest jednak kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 31.01.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Barbara zróbcie sobie pierwszą wycenę, ja już widzę, że czasami po wycenie zmienia się opcja Fornir droższy od białych lakierowanych... Te 50 tys to razem ze sprzętami? A mnie w dwóch miejscach powiedzieli, że fornir mają w cenie mdfu lakierowanego. No chyba, że masz na myśli fornir lakierowany, to wtedy fakt najdrożej wychodzi. Z drugiej strony w jednym studio za mb dębowego blatu chcieli 750zł !!! A Ikea ma tylko gotowe szafki prawda, nic na wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 02.02.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Basiu, gratuluję całego przedsięwzięcia, przejrzałam dziennik z zapartym tchem, świetnie to idzie, niesamowita metamorfoza!!Myślę, że zainspirowałaś mnie w paru kwestiach. Pozdrawiam serdecznie, trzymam kciuki za dalsze prace i na pewno będę zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwina Napiórska 05.02.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Osobiście wybrałabym grzejnik biały (uniwersalny zawsze bedzie pasował), chociaż czarny źle by nie wyglądał. Jak dla mnie siwy odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamaki 06.02.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 (edytowane) BAsiu tu masz link do czarnych lamp. Liczę, że się przyda. Zwróć uwagę na ich wymiary. Są spore http://allegro.pl/lampa-pipe-71cm-insp-tom-dixon-promocja-i2091506719.html. A tą cieniutką czarną znajdziesz w Max FLis Edytowane 6 Lutego 2012 przez majamaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 06.02.2012 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Myślę, że zainspirowałaś mnie w paru kwestiach. Pozdrawiam serdecznie, trzymam kciuki za dalsze prace i na pewno będę zaglądać. Moorela bardzo się cieszę, że zajrzałaś do mojego dziennika. Dziękuję za miłe słowa i zapraszam Osobiście wybrałabym grzejnik biały (uniwersalny zawsze bedzie pasował), chociaż czarny źle by nie wyglądał. Jak dla mnie siwy odpada. Malwina ja też jestem za białym i taki kupimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czapkaa 06.02.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 witaj, Twój dziennik jest dla mnie lekturą codzienną od 2009 r przede wszystkim gratuluję odwagi i fantastycznych pomysłów mnie również zainspirowałaś w parunastu istotnych kwestiach, a co najważniejsze Wasze zdjęcia dokumentujące metamorfozę tegoż domku, były kluczowym argumentem do przekonania Męża do paru poważnych przedsięwzięć życzę dalszych równie zapierających dech w piersiach sukcesów a co do grzejników jak dla mnie najuniwersalniejszy (nie wiem czy jest w ogóle takie słowo ) jest chrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 06.02.2012 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 witaj, Twój dziennik jest dla mnie lekturą codzienną od 2009 r czapkaa i dopiero teraz się ujawniasz? Bardzo mi miło! To zawsze jest takie optymistyczne czytać, że w czymś nasza budowa mogła Was zainspirować. Ja również miałam taki dom (klasyczny dom kostka z lat 60), który zainspirował mnie do przebudowy, bo właśnie tak został odremontowany, że uwierzyłam że i my możemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 06.02.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 majamaki dziękuję za link. Chyba jednak zdecyduję się na zestaw Beam Toma Dixona do łazienki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts