Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Basi i Tomka krakowska przebudowa - komentarze do dziennika

Basia_KRK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja jadę w tym tygodniu na wstępną wycenę kuchni, my mamy budżet 50 tys.Blat jeszcze nie iem z czego dam.A fronty też nie wiem fornir czy białe ?:)

Basiu jak z Waszą pompą ciepła, idą mrozy straszne, dobrze by było aby było ciepełko.

Edytowane przez Barbara74

Witam i ja w twoim dzienniku. Domek śliczny, jak ze zdjęć w katalogach. Elewacja z piaskowca świetnie wkomponowana. I pomyśleć że ten domek w podstawach ma 50 lat. Kuchnie jak bym miała wybierać to wzięłabym orginalną wersje, albo w tej wersji drewno zamieniłabym na szary bądź czarny kolor.

Basiu jak z Waszą pompą ciepła, idą mrozy straszne, dobrze by było aby było ciepełko.

Montują, ale idzie im to strasznieeeeeeee wolno... jakąś masakra. Mam wrażenie, że tylko przesuwają zasobniki pompę i na tym kończy się ich praca... A w domu w środku już tylko 3 stopnie.... :(

ZASTAW KOLORYSTYCZNY PIĘKNY !!! A DOM - PROJEKT - POMYSŁ - WYKONANIE ZACHWYCAJĄCE!!!

projekt kuchni bardzo fajny - u mnie także nowoczesne białe meble z dodatkiem forniru dębowego!

ja jednak do takiego wnętrza dałabym naturalne ściany, które będą tłem dla mebli i detali w kolorach, tak jak w inspiracji kuchennej - turkusowe krzesła... PIĘKNIE!!!

p.s. z wrażenia nad całokształtem wpakowałam wpis w dzienniku - ale już się poprawiam i jestem tu. przepraszam :)

pozdrawiam, życzę samych sukcesów! wykończajcie się twórczo!!!

Ja jadę w tym tygodniu na wstępną wycenę kuchni, my mamy budżet 50 tys.Blat jeszcze nie iem z czego dam.A fronty też nie wiem fornir czy białe ?:)

Barbara zróbcie sobie pierwszą wycenę, ja już widzę, że czasami po wycenie zmienia się opcja :p Fornir droższy od białych lakierowanych... Te 50 tys to razem ze sprzętami?

Edytowane przez Basia_KRK

witam

unas postanowione, kuchnia z IKEI fronty biały połysk (Abstrakt), na podłogę płytki w brązach, na razie zastanawiam się co do koloru blatu i koloru ścian

lampy raczej aluminium

Basiu... domek naprawdę piękny, wnętrza śliczne, faworytką moją jest jednak kuchnia :)

Barbara zróbcie sobie pierwszą wycenę, ja już widzę, że czasami po wycenie zmienia się opcja :p Fornir droższy od białych lakierowanych... Te 50 tys to razem ze sprzętami?

A mnie w dwóch miejscach powiedzieli, że fornir mają w cenie mdfu lakierowanego. No chyba, że masz na myśli fornir lakierowany, to wtedy fakt najdrożej wychodzi. Z drugiej strony w jednym studio za mb dębowego blatu chcieli 750zł !!!

A Ikea ma tylko gotowe szafki prawda, nic na wymiar?

Myślę, że zainspirowałaś mnie w paru kwestiach. Pozdrawiam serdecznie, trzymam kciuki za dalsze prace i na pewno będę zaglądać.

Moorela bardzo się cieszę, że zajrzałaś do mojego dziennika. Dziękuję za miłe słowa i zapraszam :)

Osobiście wybrałabym grzejnik biały (uniwersalny zawsze bedzie pasował), chociaż czarny źle by nie wyglądał. Jak dla mnie siwy odpada.

Malwina ja też jestem za białym i taki kupimy :)

witaj, Twój dziennik jest dla mnie lekturą codzienną od 2009 r

przede wszystkim gratuluję odwagi i fantastycznych pomysłów

mnie również zainspirowałaś w parunastu istotnych kwestiach, a co najważniejsze Wasze zdjęcia dokumentujące metamorfozę tegoż domku, były kluczowym argumentem do przekonania Męża do paru poważnych przedsięwzięć :p

życzę dalszych równie zapierających dech w piersiach sukcesów

a co do grzejników jak dla mnie najuniwersalniejszy (nie wiem czy jest w ogóle takie słowo :p ) jest chrom

witaj, Twój dziennik jest dla mnie lekturą codzienną od 2009 r

czapkaa i dopiero teraz się ujawniasz? :p Bardzo mi miło!

To zawsze jest takie optymistyczne czytać, że w czymś nasza budowa mogła Was zainspirować. Ja również miałam taki dom (klasyczny dom kostka z lat 60), który zainspirował mnie do przebudowy, bo właśnie tak został odremontowany, że uwierzyłam że i my możemy :D