Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Basi i Tomka krakowska przebudowa - komentarze do dziennika

Basia_KRK

Recommended Posts

czapkaa i dopiero teraz się ujawniasz? :p Bardzo mi miło!

bo ja od 2009r poszukiwałam inspiracji i natchnienia do takiego przedstawienia- trochę komedii, trochę melodramatu, trochę thrillera psychologicznego, trochę science fiction :p , jakim jest budowa własnego domu :lol2:

w tym roku nam się udało i dlatego teraz "aktywnie" podglądam

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nie chce Ci "miodkować" :p , jak to mówi mój Szwagier, ale ja już nie mogę się doczekać efektu końcowego!!

"Bambusowa ściana", to jest właśnie jedna z tych inspiracji, które ja zapragnęłam mieć i nic i nikt nie jest mi w stanie zakazać, tej szaleńczej miłości!!

będę narazie podziwiać i wzdychać do kompa, oglądając Twoją :D

ja wracam do kuchni - mi osobiście podoba się 1 wersja - była najbardziej spójna

no ale to tylko moje zdanie

elewacja piękna

też będziemy mieli kamień - piaskowiec - ale myśleliśmy o regularnych kształtach - teraz chodzi mi po głowie wasz

:???::bash::confused:

i co teraz?!

pozdrawiam

i czekam na więcej

też będziemy mieli kamień - piaskowiec - ale myśleliśmy o regularnych kształtach - teraz chodzi mi po głowie wasz

Regularne kształty są bardzo ładne! Mi szczególnie podobają się płyty z piaskowca - wyglądają super!

W sprawie piaskowca elewacyjnego, zapraszam:

www.piaskowiecelewacyjny.pl

A tu wklejam jako inspirację do ogrodzenia... muszę o tym zacząć myśleć :)

http://img20.imageshack.us/img20/6013/skwerhoovera.jpg

http://img546.imageshack.us/img546/3355/skwerhoovera1.jpg

Edytowane przez Basia_KRK

Basia nie wiem co się dzieje z tymi fachowcami od ogrzewania, ale nie jedna ty masz problemy.Forumowa Balbina nie może uruchomić swojego pieca na eko-groszek , a i Anula narzeka na reku.

a z tymi sufitami:jawdrop: koszmar, chyba do poprawki, bo tynk na wiosnę odszczeli.

ja to samo miałam z czujnikiem , poprowadzili mi kabel od pieca, przez sufit w garażu ( oczywiście na wierzchu, bo tynki i malowanie było już dawno zrobione i przewiercili sie na wylot na elewację). elewacja uratowana.ale od tych mrozów własnie w tym miejcu odszczeliła , na wiosne do poprawki:offtopic:

a czy myslałas o okapie ( z wygladu taki na na zdjeciu) ale ze stali nierdzewnej? nie wiem czy musi byc duza moc tego wyciagu czy podoba ci sie po prostu to co wybralas-na pewno jest jeden plus tego ze stali nierdzewnej tzn. bedzie go mozna calego umyc natomiast na ten ze g-k beda pryskac tluszcze bedzie upackany, ukurzony (nie wiem czy planujesz piec gazowy a tym bardziej po gazie wszystkie meble sa otluszczone i oblepione kurzem). No i na pewno bedzie mniej zabawy z obudowa, zamontujesz i już a tu podwieszanie, docinanie płyt, malowanie itp. Edytowane przez koktajl

Basiu gratuluję podłączenia do źródła ciepła,zdawaj relację jak temperatura idzie w górę.Tak przy okazji to firma dała du..y, że tak późno zrobiła uruchomienie pompy.

Jakie kafle dajesz do tej łazienki trawertyn?Moja siostra ma też w takich kolorach łazienkę i ma białe grzejniki i chyba ja też bym takie dała

Basia, nie bede oryginalna jak powiem ze domek wyglada juz teraz ślicznie i najchętniej sciągnełabym Wasza elewację :) Mam do Ciebie pytanie w sprawie okien - jesteście w rezultacie zadowoleni z Natury? Oprocz tego ze długo na okna czekaliście i coś tam serwis przy nich poprawial to jak sie sprawują? Bez zarzutu? Mam od nich wycene i poki co sa prawie najdrozsi zalezy mi więc na opini czy warci sa swojej ceny?