czapkaa 07.02.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 czapkaa i dopiero teraz się ujawniasz? Bardzo mi miło! bo ja od 2009r poszukiwałam inspiracji i natchnienia do takiego przedstawienia- trochę komedii, trochę melodramatu, trochę thrillera psychologicznego, trochę science fiction , jakim jest budowa własnego domu w tym roku nam się udało i dlatego teraz "aktywnie" podglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamaki 07.02.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 majamaki dziękuję za link. Chyba jednak zdecyduję się na zestaw Beam Toma Dixona do łazienki.... Zestaw ten też jest rewelacyjny. Powiedz mi nie masz obaw co do utrzymania czystości? Kurz i czarny kolor to chyba nie najlepsze zestawienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czapkaa 08.02.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Basiu, jeśli mogę jeszcze zapytać, czy w Twoich planach "wnętrzarskich" jest w dalszym ciągu bambusowa ściana??Jeśli tak, to gdzie ona będzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 08.02.2012 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 majamaki nieeee... jakoś o tym nie myślę w aspekcie lamp Wyeliminowałam już ciemne płytki, ciemne podłogi drewniane itp. więc mogę mieć czarne lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 08.02.2012 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Basiu, jeśli mogę jeszcze zapytać, czy w Twoich planach "wnętrzarskich" jest w dalszym ciągu bambusowa ściana?? Jeśli tak, to gdzie ona będzie?? Tak, tak, między kuchnią a salonem Między tymi filarami po prawej stronie: http://img17.imageshack.us/img17/932/img0043skp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czapkaa 08.02.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 nie chce Ci "miodkować" , jak to mówi mój Szwagier, ale ja już nie mogę się doczekać efektu końcowego!! "Bambusowa ściana", to jest właśnie jedna z tych inspiracji, które ja zapragnęłam mieć i nic i nikt nie jest mi w stanie zakazać, tej szaleńczej miłości!! będę narazie podziwiać i wzdychać do kompa, oglądając Twoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 10.02.2012 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 w tym roku nam się udało i dlatego teraz "aktywnie" podglądam Super! A dziennik już masz? koniecznie załóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwiazda Morza 10.02.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 ja wracam do kuchni - mi osobiście podoba się 1 wersja - była najbardziej spójna no ale to tylko moje zdanie elewacja piękna też będziemy mieli kamień - piaskowiec - ale myśleliśmy o regularnych kształtach - teraz chodzi mi po głowie wasz i co teraz?! pozdrawiam i czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 11.02.2012 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 (edytowane) też będziemy mieli kamień - piaskowiec - ale myśleliśmy o regularnych kształtach - teraz chodzi mi po głowie wasz Regularne kształty są bardzo ładne! Mi szczególnie podobają się płyty z piaskowca - wyglądają super! W sprawie piaskowca elewacyjnego, zapraszam: www.piaskowiecelewacyjny.pl A tu wklejam jako inspirację do ogrodzenia... muszę o tym zacząć myśleć http://img20.imageshack.us/img20/6013/skwerhoovera.jpg http://img546.imageshack.us/img546/3355/skwerhoovera1.jpg Edytowane 4 Czerwca 2014 przez Basia_KRK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.02.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Basia nie wiem co się dzieje z tymi fachowcami od ogrzewania, ale nie jedna ty masz problemy.Forumowa Balbina nie może uruchomić swojego pieca na eko-groszek , a i Anula narzeka na reku.a z tymi sufitami:jawdrop: koszmar, chyba do poprawki, bo tynk na wiosnę odszczeli.ja to samo miałam z czujnikiem , poprowadzili mi kabel od pieca, przez sufit w garażu ( oczywiście na wierzchu, bo tynki i malowanie było już dawno zrobione i przewiercili sie na wylot na elewację). elewacja uratowana.ale od tych mrozów własnie w tym miejcu odszczeliła , na wiosne do poprawki:offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 13.02.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 (edytowane) a czy myslałas o okapie ( z wygladu taki na na zdjeciu) ale ze stali nierdzewnej? nie wiem czy musi byc duza moc tego wyciagu czy podoba ci sie po prostu to co wybralas-na pewno jest jeden plus tego ze stali nierdzewnej tzn. bedzie go mozna calego umyc natomiast na ten ze g-k beda pryskac tluszcze bedzie upackany, ukurzony (nie wiem czy planujesz piec gazowy a tym bardziej po gazie wszystkie meble sa otluszczone i oblepione kurzem). No i na pewno bedzie mniej zabawy z obudowa, zamontujesz i już a tu podwieszanie, docinanie płyt, malowanie itp. Edytowane 13 Lutego 2012 przez koktajl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.02.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Basiu gratuluję podłączenia do źródła ciepła,zdawaj relację jak temperatura idzie w górę.Tak przy okazji to firma dała du..y, że tak późno zrobiła uruchomienie pompy.Jakie kafle dajesz do tej łazienki trawertyn?Moja siostra ma też w takich kolorach łazienkę i ma białe grzejniki i chyba ja też bym takie dała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.02.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Basia anula05 ma u siebie zabudowany okap plytami mdf .Robili jej to stolarze od kuchni i podobno wyszlo duzo taniej niz kupienie takiego gotowego okapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamaki 22.02.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Basiu napisz mi proszę jakie masz w projekcie wymiary wyspy i jaki rodzaj szafek planujesz tam włożyć. Będę ogromnie wdzięczna z odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 28.02.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Basia, nie bede oryginalna jak powiem ze domek wyglada juz teraz ślicznie i najchętniej sciągnełabym Wasza elewację Mam do Ciebie pytanie w sprawie okien - jesteście w rezultacie zadowoleni z Natury? Oprocz tego ze długo na okna czekaliście i coś tam serwis przy nich poprawial to jak sie sprawują? Bez zarzutu? Mam od nich wycene i poki co sa prawie najdrozsi zalezy mi więc na opini czy warci sa swojej ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.02.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Basia piękna bedzie ta kuchnia. bardzo mi się podoba ostateczna wersja. i już czekam na zdjęcia zamontowanej:p kiedy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbi1972 28.02.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Basiu-super wybor-ta wersja kuchni to byl moj nr 1(kolorystyka )oczywiscie,bedzie sliczna,z niecierpliwoscia bede zagladac zeby podgladnac efekt koncowy, powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.02.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 (edytowane) no właśnie kiedy będzie montaż?Basiu mam pytanie czy robisz szuflady? czy po otwarciu drzwiczek ma je w środku?napisz coś więcej o projekcie kuchni Edytowane 28 Lutego 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 28.02.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 ja również uważam wybór kolorów w kuchni za b.dobry!! własnie najbardziej lubie jasne drewno w połaczeniu z bielą lub ciemną szarością. i przede wszystkim nie będziesz miec orzechu który jest już w co drugiej kuchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 29.02.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Świetna kuchnia! Ja tam orzech lubię... ale Twój wybór też bardzo dobry. Prosta, jasna, nieprzepakowana, tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts