Basia_KRK 11.03.2012 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 (edytowane) ale jeśli mam być szczera to wybrałabym na twoim miejscu właśnie stalową barierkę pomalowaną na taki kolor jak na zdjęciu:) Dokładnie tak będzie Barierka będzie stalowa w kolorze ciemnego grafitu PS. Skąd wiesz, że tu boki są stalowe? znasz może te schody? U mnie każdy mówił, że to drewno na inny kolor pomalowane.... http://img23.imageshack.us/img23/5894/modernstonehousedesignl.jpg Edytowane 11 Marca 2012 przez Basia_KRK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.03.2012 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Basiu boki stalowe na pewno, ja dostałam wycenę szklanej barierki i nas zmroziło.I biorę pod uwagę taką jak na tej fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 13.03.2012 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 No to u nas będzie drewniana, chyba też powinna fajnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 13.03.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 PS. Skąd wiesz, że tu boki są stalowe? znasz może te schody? U mnie każdy mówił, że to drewno na inny kolor pomalowane.... ale zonk z tym pytaniem:D szczerze to nie wiem na pewno czy są stalowe tylko że JA chcę stalowe i jak je zobaczyłam to od razu dopasowałam je sobie do swoich schodów nawet nie zastanawiając się że mogłyby być drewniane tylko w innym kolorze. Faktem jest że konstrukcja nie jest ani z teownika ani z ceownika (raczej mógłby to być jakiś pełny profil). Jak to człowiek potrafi sobie w głowie wszystko pod siebie dopasować a wy nie chcieliście własnie takich schodów dwukolorowych? Bo myślę że gdyby faktycznie były całe drewniane to też nieźle by to wyglądało. Na pewno mniej industrialnie niż stalowe ale nadal bardzo nowoczesne ( i pewnie przez to mniej spotykane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 14.03.2012 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 a wy nie chcieliście właśnie takich schodów dwukolorowych? Bo myślę że gdyby faktycznie były całe drewniane to też nieźle by to wyglądało. Na pewno mniej industrialnie niż stalowe ale nadal bardzo nowoczesne ( i pewnie przez to mniej spotykane) Może i bym chciała, ale facet, który robi nam schody nie działa ze stalą, więc więc zostają drewniane... Myślę, że będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 14.03.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Może i bym chciała, ale facet, który robi nam schody nie działa ze stalą, więc więc zostają drewniane... Myślę, że będzie OK miałam na myśli że całe schody byłyby drewniane tylko właśnie konstrukcja ciemno szara-antracytowa a stopnie w kolorze naturalnego drewna. Przyznam ze troche trudno mi to sobie wyobrazić ale podpierając sie tym zdjęciem (gdyby tam faktycznie te schody były całe drewniane) mogłoby to być ciekawe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 15.03.2012 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Hmmmm.. może i masz rację Mogę tak spróbować zrobić, bo i tak będziemy robić próbę koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 22.03.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Schody super, płytki ''kolonialne'' również, moim zdaniem delikatnie przełamią nowoczesność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 23.03.2012 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 żona, cały czas się waham... ale dzień wyboru płytek zbliża się wielkimi krokami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.03.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Basia weż bardziej gładkie. Bo ci się szybko te kolonialne opatrzą!!!!! poza tym masz drewniane schody, za dużo w/g mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.03.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Basia, Monika ma rację. Kup w miarę gładkie płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 24.03.2012 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Aaaa słuszna racja dziewczyny!! Tak też zrobię! Może z lekką strukturą żyłek kamienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.03.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Aaaa słuszna racja dziewczyny!! Tak też zrobię! Może z lekką strukturą żyłek kamienia? gładkie, jak ze struktura to delikatną!!!! choć kupiłabym gładkie. Magda 34 pomagasz Spirei w wizualizacjach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 24.03.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Basiu, jestem za gładkimi; mogą też być żyłkowane, ale bardzo delikatnie Magda 34 pomagasz Spirei w wizualizacjach???? Moniko, robiłam Spirei projekt i wizualizacje stanowią integralną część całego projektu wnętrza:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.03.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 (edytowane) Basiu, jestem za gładkimi; mogą też być żyłkowane, ale bardzo delikatnie Moniko, robiłam Spirei projekt i wizualizacje stanowią integralną część całego projektu wnętrza:yes:no to gratuluję. bardzo pięknie będzie u Spirei:yes: bardzo mi się podobają eamsy- może podrzucisz mi namiar, gdzie je mogę tanio kupić na necie. ewentualnie wiem ,że dziewczyny kupowały inspirowne. to tez mogłoby być. i u Spirei są chyba randomy- lampy???? tak one się zwią>>>>????? superowe:yes: a płytki na podłogę - śliczne:yes: ja będę może remontowac mieszkanie i wymyśliłam go na biało- jasno beżowo- jasnoszaro- betaoowo---zobaczymy jak wydzie. beżowy to też dębowe dodatki- schody, podłoga:yes: Basia sorry za zaśmiecanie wątku Edytowane 24 Marca 2012 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 25.03.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Spoczko, ja też się zachwycam wnętrzami Spirei I też chcę Eamsy do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.03.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Spoczko, ja też się zachwycam wnętrzami Spirei I też chcę Eamsy do kuchni gdzie je kupisz Basiu___ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 26.03.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 przepraszam Dziewczyny, że nie odpisałam od razu, ale jakieś grypsko mnie dopadło i źle się czuję Niestety, nie dysponuję namiarem na te eamesy, ale z tego, co pamiętam to chyba monsabia podawała jakiś kontakt na te inspirowane??? Moniko, te lampy na wizualizacji u Spirei to random, ale Ona trochę pozmieniała i niektóre rzeczy będą zupełnie inne łącznie z meblami kuchennymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.03.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 przepraszam Dziewczyny, że nie odpisałam od razu, ale jakieś grypsko mnie dopadło i źle się czuję Niestety, nie dysponuję namiarem na te eamesy, ale z tego, co pamiętam to chyba monsabia podawała jakiś kontakt na te inspirowane??? Moniko, te lampy na wizualizacji u Spirei to random, ale Ona trochę pozmieniała i niektóre rzeczy będą zupełnie inne łącznie z meblami kuchennymi. dzięki. w takim razie będę sie dobijać do Monsabii( co teraz jest prawie niemożliwe:)) a mnie też coś dopadło. katar paskudny i głowa mi pęka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 26.03.2012 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Dziewczyny, zdrówka życzę!! Monia, chcesz kupić oryginały czy insp. ? Anula gdzieś kupowała, ale nie pamiętam gdzie... Monia, ja jeszcze nie wiem gdzie kupię, póki co myślę o kolorach krzeseł i o kolorach ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts