Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Basi i Tomka krakowska przebudowa - komentarze do dziennika

Basia_KRK

Recommended Posts

ale jeśli mam być szczera to wybrałabym na twoim miejscu właśnie stalową barierkę pomalowaną na taki kolor jak na zdjęciu:)

Dokładnie tak będzie :D Barierka będzie stalowa w kolorze ciemnego grafitu :)

PS. Skąd wiesz, że tu boki są stalowe? znasz może te schody? U mnie każdy mówił, że to drewno na inny kolor pomalowane....

http://img23.imageshack.us/img23/5894/modernstonehousedesignl.jpg

Edytowane przez Basia_KRK

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

PS. Skąd wiesz, że tu boki są stalowe? znasz może te schody? U mnie każdy mówił, że to drewno na inny kolor pomalowane....

ale zonk z tym pytaniem:D szczerze to nie wiem na pewno czy są stalowe tylko że JA chcę stalowe i jak je zobaczyłam to od razu dopasowałam je sobie do swoich schodów nawet nie zastanawiając się że mogłyby być drewniane tylko w innym kolorze. Faktem jest że konstrukcja nie jest ani z teownika ani z ceownika (raczej mógłby to być jakiś pełny profil). Jak to człowiek potrafi sobie w głowie wszystko pod siebie dopasować:D a wy nie chcieliście własnie takich schodów dwukolorowych? Bo myślę że gdyby faktycznie były całe drewniane to też nieźle by to wyglądało. Na pewno mniej industrialnie niż stalowe ale nadal bardzo nowoczesne ( i pewnie przez to mniej spotykane)

a wy nie chcieliście właśnie takich schodów dwukolorowych? Bo myślę że gdyby faktycznie były całe drewniane to też nieźle by to wyglądało. Na pewno mniej industrialnie niż stalowe ale nadal bardzo nowoczesne ( i pewnie przez to mniej spotykane)

Może i bym chciała, ale facet, który robi nam schody nie działa ze stalą, więc więc zostają drewniane... Myślę, że będzie OK :)

Może i bym chciała, ale facet, który robi nam schody nie działa ze stalą, więc więc zostają drewniane... Myślę, że będzie OK :)

miałam na myśli że całe schody byłyby drewniane tylko właśnie konstrukcja ciemno szara-antracytowa a stopnie w kolorze naturalnego drewna. Przyznam ze troche trudno mi to sobie wyobrazić ale podpierając sie tym zdjęciem (gdyby tam faktycznie te schody były całe drewniane) mogłoby to być ciekawe:)

Basiu, jestem za gładkimi; mogą też być żyłkowane, ale bardzo delikatnie

Magda 34 pomagasz Spirei w wizualizacjach????

Moniko, robiłam Spirei projekt i wizualizacje stanowią integralną część całego projektu wnętrza:yes:

Basiu, jestem za gładkimi; mogą też być żyłkowane, ale bardzo delikatnie

Moniko, robiłam Spirei projekt i wizualizacje stanowią integralną część całego projektu wnętrza:yes:

no to gratuluję. bardzo pięknie będzie u Spirei:yes:

bardzo mi się podobają eamsy- może podrzucisz mi namiar, gdzie je mogę tanio kupić na necie. ewentualnie wiem ,że dziewczyny kupowały inspirowne. to tez mogłoby być.

i u Spirei są chyba randomy- lampy???? tak one się zwią>>>>????? superowe:yes:

a płytki na podłogę - śliczne:yes:

ja będę może remontowac mieszkanie i wymyśliłam go na biało- jasno beżowo- jasnoszaro- betaoowo---zobaczymy jak wydzie. beżowy to też dębowe dodatki- schody, podłoga:yes:

Basia sorry za zaśmiecanie wątku

Edytowane przez monika996

przepraszam Dziewczyny, że nie odpisałam od razu, ale jakieś grypsko mnie dopadło i źle się czuję:(

Niestety, nie dysponuję namiarem na te eamesy,:( ale z tego, co pamiętam to chyba monsabia podawała jakiś kontakt na te inspirowane???

Moniko, te lampy na wizualizacji u Spirei to random, ale Ona trochę pozmieniała i niektóre rzeczy będą zupełnie inne łącznie z meblami kuchennymi. :D

przepraszam Dziewczyny, że nie odpisałam od razu, ale jakieś grypsko mnie dopadło i źle się czuję:(

Niestety, nie dysponuję namiarem na te eamesy,:( ale z tego, co pamiętam to chyba monsabia podawała jakiś kontakt na te inspirowane???

Moniko, te lampy na wizualizacji u Spirei to random, ale Ona trochę pozmieniała i niektóre rzeczy będą zupełnie inne łącznie z meblami kuchennymi. :D

dzięki.

w takim razie będę sie dobijać do Monsabii( co teraz jest prawie niemożliwe:))

a mnie też coś dopadło. katar paskudny i głowa mi pęka.