Basia_KRK 15.04.2012 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Basiu-dziekuje,pewnie jak juz wszyscy zauwazyli jestem noga z wklejaniem,ale jak wejdziesz na link powyzej to jest tam wiecej zdjec schodow-zaznaczam ze cierpie na brak listew przypodlogowych;) Wysłałam do Ciebie priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 15.04.2012 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Kuchnia chyba z początkiem maja będzie montowana. No i pytanie - czy kuchnia powinna mieć już podłogę i być wymalowana dwukrotnie na docelowy kolor? Chyba tak, przecież bez sensu malować po założeniu mebli ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 16.04.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Basia przepraszam że u Ciebie ale nie ma gdzie Ja chciałam do Gumisiowej, kobieto najpierw kuchnia a teraz schody !! Powaliła mnie na kolana bareirka, i mam pytanie czy to białe to drewno czy coś innego i gdzie robiłaś? Mam prośbę, daj mi namiary na tego stolarza od stołu, mam dom niedaleko bielska i potzrebuję zamówić stół i inne drobiazgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.04.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Malkul-prosze daj maila-wysle namiary na stolarz w pozniejszych godzinach bo moj synek daje czadu:)A schody sa cale debowe lacznie z barierka ,ktora jest malowana na bialao!!!DZZIEKUJE I POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.04.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Basiu-ja mysle ze zdecydowanie powinna byc wymalowana na gotowo,my mielismy katastrofe przy malowaniu-odparzylo nam cala farbe na parterze a za 2 dni mielismy miec montaz kuchni-wszystko przesuwalismy bo nie chcialam zeby mi ktos lakier na meblach porysowal drabina malarska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 16.04.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Basiu,kibicuję Ci mocno i nie mogę doczekać się kuchni! Pozwolisz, że napiszę dwa słowa do Gumisiowej u Ciebie?: GUMISIOWA!!!!!!!!!rany boskie!!!!!!!!!!!!! czytam wątek, widzę boskie schody, to myślę - no, pewnie jakaś inspiracja, z Australii, Ameryki czy Bóg wie skąd, z wielkiego świata, bo przepiękne, oryginalne, wyjątkowe i absolutnie inne od wszystkich - a to Twoje????? Wiesz, że powinnaś mieć swój wątek? Bo podejrzewam, że takich obłędnych niespodzianek masz więcej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.04.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Sharlotka-moje,moje:Dziekuje bardzo,watku nie mam bo DUPA WOLOWA ze mnie,ale moze niedlugo miec bede.POZDRAWIAM I PRZEPRASZAM BASIE ZE ZASMIECAM JEJ WATEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 16.04.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 To trzymam Cię za słowo - zakładaj koniecznie, dom zapowiada się obłędnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 16.04.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Spoko dziewczyny Mam więcej zdjęć schodów od Gumisiowej - są naprawdę świetne! Jak pozwoli, to wkleję kilka ku inspiracji. Ja na pewno odgapię barierkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.04.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Basiu-dziekuje serdecznie,jesli masz ochote wklej ale zapraszam rowniez do mojej galerii-galerii gumisiowej.Pozdrawiam bardzo cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 16.04.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Super, że jest galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.04.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) Basiu ależ mnie dawno u Was nie było!!! ależ popędziliście do przodu! elewacja super! wogóle wszystko super!Ja u siebie w kuchni mam Subway VB półtora komorowy i baterie Talis ale moja bez wyciąganej wylewki i powiem Ci, że jest ok, mój znajomy odradzał mi jakąkolwiek z wyciąganą wylewka bo podobno nie ma bata, żeby trafić na idealną, kazda po czasie szwankuje...dałam się przekonać i wcale mi tego rozwiązania nie brakuje, jak dla mnie i bateria i zlew super! Jeśli się zdecydujesz na subwaya mogę Ci podac namiar gdzie kupiłam swój - wyszło cenowo najkorzystniej a co do dziur to panowie wywiercą Ci ile chcesz i jakie chcesz, trzeba tylko powiedzieć - robią to gratis i jeszcze jedno nie wiem czy Wiesz bo ja początkowo tego nie wiedziałam ale te zlewy mozna kupić z ociekaczem po lewej badz po prawej stronie.Kostkę mam podobną - bruk bet Tegula kolor antyk jurajski, jak Będziesz chciała to mogę Ci fotki na maila przesłać.Moja kostka wyglada prawie identycznie jak Ta z Twojego zdjęcia. Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.04.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 aaa zapomniałam ja też chciałabym słów kilka do Gumisiowej - schody CUDO!!! nie widziałam kuchni, u Basi ją znajdę ? no i koniecznie załóż galerię, żebyśmy mogły więcej tych Waszych cudów pooglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasmo 17.04.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Basiu obserwuję Twoje poczynania od początu i z każdym dniem bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że Twój dom będzie cudny. Pozdrawiam Ps. Cieszę się, że namówiłyście Gumisiową na galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 17.04.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 hej tu znalazałam VB http://www.hansloren.pl/pl_PL/p/Subway-60-XL-Villeroy-Boch-classicline-zlewozmywak-ceramiczny-510x1000/5741?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2012-04&utm_content=5741#nclid=387ba20624de09424995d72b27d16f12 w opisie piszą że mają biały, prawy (pewnie jakaś wyprzedaż może akurat będzie Ci pasował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 18.04.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 koktajl dziękuję Rzeczywiście niezła cena! Ale chyba jednak wybierzemy ten zlew: BLANCO Dalago 6 SILGRANIT® PuraDur® II - kolor szampański. Na plus: rewelacyjna cena, korek nie jest centralnie na środku, szerokie miejsce na odłożenie gąbki, no i 5 otworów do samodzielnego wybicia (do wyboru). http://img692.imageshack.us/img692/7849/e6fc0c4c36e2d76afb2c752.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 20.04.2012 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 BASIA!!!Kiedy Ty cos nowego pokazesz???!!!!!!Bo ja strasznie nogami przebieram!!!!! BUZIAKI W TEN PIEKNY SLONECZNY DZIEN!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 21.04.2012 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Aaaaa zrobiłam zdjęcia, ale okazało się, że aparat nie miał karty w środku Aktualizację zrobię w poniedziałek No, a w poniedziałek przychodzi ekipa od schodów, mówią, że będą tydzień... No i malujemy już łazienkę, a w wiatrołapie też już są płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.04.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Basiu wyczytałam ,że pytałaś anulę o drzwi.Ja z forumową Julianną byłam w czwartek w Max flizie-Ty zresztą też i tam przy kuchniach są drzwi.Pytałyśmy własnie o ten system o któ®y pytałaś.W tamtym salonie pani powiedziała,że dopłata jest około 30 % -właśnie jak Anula powiedziałą to kwestia zawiasów.Trzeba wiedzieć,że w takich drzwiach skrzydło jest trochę grubsze i że otwieają się tylko 90 stopni.To warto wiedzieć. Uracz nas w końcu zdjęciami nowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 22.04.2012 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Barbara dziękuję za info Nie lubię tego salonu z drzwiami Pytałam u Anuli, bo chciałam wiedzieć, gdzie kupowała, ewentualnie porównać cenę, bo także chcę gładkie, białe. Zdjęcia zrobię jutro. Wczoraj nas zaskoczyli i zaczęli malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts